CF Catch Reports

Binnenkort zullen we gaan starten met een gloednieuwe rubriek, genaamd: “CF Catch Reports”. Hierbij gaan we jullie vangsten in de spotlights zetten en maken we een leuk overzicht van de mooiste vangsten in binnen- en buitenland. De Catch Reports zijn daarom ook dé plek om jouw (speciale) vangsten te delen met andere lotgenoten. En met die vangst zal je ook nog eens kans maken op een leuke prijs!

Een catchreport van Wesley de Wit

#CFcatch

Wij zullen het internet nauwlettend in de gaten gaan houden, maar om deze rubriek tot een succes te maken hebben we ook jouw hulp nodig. Meld daarom jouw vangstfoto’s aan door op social media gebruik te maken van de hashtag #CFcatch bij het delen van je foto.

Dit kan via Facebook, Twitter en Instagram. Wij filteren de foto’s vervolgens en zullen wekelijks de mooiste vangsten in de spotlights zetten. Maak je geen gebruik van social media? Dan is het ook mogelijk om jouw vangstfoto’s in te zenden via onze website. Simpel toch?

Binnen de CF Catch Reports zijn alle vangsten welkom. Klein of groot, schub of spiegel, het maakt niet uit. Als jij een mooie vangst wil delen dan komt hij in aanmerking. Iedere maand zullen we één van de ingezonden foto's belonen met een leuke prijs.

Catch Report Edwin Stoffels

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.