CF News Flash - April 2019 deel 1

Ook beetgenomen op de eerste dag van deze maand? De redactie heeft in ieder geval weer veel van de trouwe lezers in de maling genomen met onze grap over de toeristenbelasting. Hopelijk heb jij er (achteraf) ook om kunnen lachen. We hebben al weer mooie dagen gehad inmiddels, maar de mooie lentedagen moeten nog komen. Toch zal het mooie weer de meeste van jullie snel weer naar de waterkant trekken en wat nieuw materiaal is dan nooit weg. In deze eerste editie van de News Flash van april hebben we dan ook weer een paar leuke nieuwtjes voor je.

We gaan kijken naar de veelzijdige Krill producten van CC moore en de v-activator boilie van Proline. Verder hebben we nog wat gave gadgets van Preston, Carpleads en Korda voor je en om al deze gadgets veilig op te bergen kijken we even naar de Camolite Gadgets Safe van Fox. We sluiten af met wat nieuwtjes van Zunnebeld en TRB. Have fun!

Veelzijdige CC Moore Krill Producten

De drie bekende boilie ranges Live System, Pacific Tuna en Odyssey XXX kennen we inmiddels allemaal van CC Moore en deze hebben al veel visvangsten opgeleverd. Toch heeft CC Moore nog wat anders interessants en daar willen we je graag mee kennis laten maken. Namelijk de Krill producten met kleppers zoals Krill Micromass, Krill Meal en Krill Bag Mix. Een mix van deze drie producten, gecombineerd met een liquid uit hun range, geeft krachtige voerballen waarmee actie op je stek gegarandeerd is. Uiteraard kan je daar met een boilie overheen vissen zoals bijvoorbeeld met de Pacific Tuna Boilies! Kijk voor meer informatie op de website van CC Moore.

Krill Bag MixEen van hun vele Krill producten

Proline v-activator boilie

De nieuwe vitamine-activator boilie van Pro Line Carp Products bestaat uit een authentieke aantrekkelijke boilie mix gecombineerd met voedingssupplementen die al vele jaren in de koi food industrie gebruikt worden, namelijk het spirulina supplement. Dit is een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen die gemakkelijk in het lichaam van de karper kunnen worden opgenomen. Het bevat een hoog percentage van vitaminen, mineralen (calcium, magnesium en ijzer) en vismeel (64% proteïne). Daarnaast is er een multi-vitamine concentraat in de boilie verwerkt met extra vezels en een hoog eiwitpercentage. Verkrijgbaar op de website van Proline.

Proline V-actrivator BoilieBoilie mix gecombineerd met voedingssupplementen die al vele jaren in de koi food industrie gebruikt worden

Carpleads Multi Tool

Klein maar super handig. De multi tool van Carpleads heeft een gegoten knot puller voor het aanhalen van knopen, een dubbele Line Stripper in twee formaten voor het veilig verwijderen van de coating. Ook heeft hij een handig hulpje om de juiste kromming te krijgen in je krimpkous als je deze krimpt.  Hoe klein hij ook is, is hij ook afgemaakt met een 4 cm lange liniaal op de rug en een ergonomische handgreep voor een goede grip. Deze handige tool is extra klein ontworpen en past met gemak in je tacklebox met zijn afmeting van 5,2 cm x 3,5 cm x 1 cm, verkrijgbaar op de website van Carpleads.Carpleads Multi ToolEen handige tool voor in je tackebox

Preston Polariserende drijvende zonnebril

Een drijvende zonnebril kan in sommige situaties erg van pas komen. We kijken tijdens het vissen dan ook met regelmaat in het water om een vis te spotten en voordat je het weet valt je zonnebril tijdens het bukken in het water. Geen probleem met de nieuwe zonnebril van Preston tenzij de wind de zonnebril de verkeerde kant op laat dobberen en je er alsnog achteraan mag zwemmen. De polariserende zonnebril heeft natuurlijk niet alleen een drijvende functie maar geeft ook de juiste bescherming tegen het zonlicht. Vanaf nu verkrijgbaar op de website van Preston.

Preston Drijvende Zonnebril

Korda Tackle Box

De 'grote broer' van de Tackle Safe van Korda komt binnenkort uit, de Tackle Box is een alternatieve optie voor als je iets meer end-tackle mee wilt nemen bijvoorbeeld voor langere sessies. Hij is zo ontworpen dat je de meeste hoeveelheid aan spullen in een compacte manier kan opbergen en ook nog makkelijk kan terug vinden. Verkrijgbaar vanaf 13 april op de website van Korda. 

Verkrijgbaar vanaf 13 april

Fox Camolite Gadgets Safe

De Gadgets Safe van Fox is speciaal ontworpen om je gadgets items zoals kleine powerbanks, Ipad, opladers, hoofdlamp, telefoon en dergelijke op te bergen en altijd bij de hand te hebben. Dankzij het hydratec waterbestendige materiaal waarvan de tas gemaakt is blijft je inhoud droog. Aan de zijkant van de tas zit een toegang voor het eenvoudig opladen van je telefoon en hoofdlamp etc. en door het gaas aan de bovenzijde makkelijk vast te klemmen tijdens het gebruik. De tas heeft een afmeting van H 9cm x B 30cm x D 23cm en is afgemaakt met robuuste dubbele ritsen. Verkrijgbaar op de website van Fox.Fox Camolite Gadgets SafeGemaakt van hydratec waterbestendige materiaal

Avid Lok Down

De nieuwe rod support van Avid heeft de naam Lok Down gekregen. Deze verwijst natuurlijk naar het nieuwe mechanisme waarmee de bankstick in hoogte wordt versteld. Een volledig nieuw ontwerp waardoor er op de hele binnenste buis druk uitgeoefend wordt. Hierdoor zal deze natuurlijk enorm goed klemmen. In deze range vind je niet alleen banksticks, maar ook een stagestand, stabilizer en stormpoles. Ze zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt in een zwarte kleur. Ook zijn er buzzerbars, bobbins en een rodrest verkrijgbaar die de naam Lok Down dragen, maar deze hebben geen directe link naar dit speciale sluitingsmechanisme natuurlijk. De bobbin is een kit die best wel aardig compleet is en we dus nog even belichten. Zo krijg je er twee heads met verschillende gewichten en ook nog een extra gewichtje van 5 gram die op beide heads te zijn gebruiken. Als koord kan je kiezen tussen een 6 en 9 inch versie. Ook zitten er twee lijn clips bij, een zogenaamde ball clip en een yingyang clip. De complete set wordt geleverd in een opbergdoosje. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, groen, paars, oranje en rood. Voor meer informatie kijk je op de website van Avid. 

Avid Lok Down

De avonturen van Zunnebeld

Wie de Facebook pagina volgt van Zunnebeld zal vast al eens de grappige 'De avonturen van Zunnebeld' hebben gezien. In 2017 brachten ze de eerste 50 afleveringen uit in een stripboek die je gratis kreeg bij een bestelling. Inmiddels heeft de 100ste editie het levenslicht gezien op Facebook en zijn ze dus achter de schermen al druk bezig aan deel 2 van ‘De avonturen van Zunnebeld’. Het 60 pagina's tellende boekje ontvang je binnenkort GRATIS bij je bestelling en zit boordevol leuke strips en scherpe aanbiedingen. Super leuk om te lezen! Houd de Facebook pagina van Zunnebeld goed in de gaten.

De avonturen van ZunnebeldDe avonturen van Zunnebeld

TRB is jarig en trakteert!

TRB vierde op 1 april hun driejarig bestaan en omdat te vieren krijg je de hele maand april maar liefst 20% korting op alle producten in de webshop. Ken je de producten van TRB nog niet dan kan je ook heel voordelig kennis maken met hun producten door te kiezen voor hun Ready To Go Pakket. In dit pakket vind je boilies, stickmix, pellets , chops, soak en pop up's. Dit hele pakket schaf je met de korting aan voor slechts € 17,99. Naast hun aas en merchandise kan je ook diverse PVA producten van Godman verkrijgen via hun. Enkele bijzonder producten van Godman zijn de Versacast en Soluties. De Versacast is een PVA tubing welke je over de soepele onderlijn schuift en zal dus onmogelijk meer in de war te gooien zijn. De Soluties zijn zeg maar PVA tie raps. Ideaal dus om een PVA Bag mee dicht te maken als je geen gedoe wilt met PVA tape. Gebruik de kortingscode -20% bij een bestelling in de webshop!

TRB drie jarig bestaan

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.