CF News Flash - April 2019 deel 2

Gelukkig zijn de nieuwtjes niet weersafhankelijk en nu de heerlijke lentedagen nog niet helemaal lijken door te zetten, is misschien nog niet voor iedereen het visseizoen begonnen. Toch hebben we weer wat nieuwtjes op een rijtje gezet voor je en betekent dat het weer tijd is voor de tweede editie van onze News Flash in april. In deze editie gaan we kijken naar de nieuwe Daiwa Basia Folding Handle van Weston Developments en de Daiwa GS LTD Reel Quick Drag Kit van South Custom Reels. Verder hebben we weer wat nieuwtjes van Century, Cygnet en Fox en natuurlijk hebben we weer gave gadgets van Monkey Climber, MCF Baits en Corus Tackle en we sluiten af met breaking news van M2 Bait and Tackle. Veel leesplezier!

Weston Developments Daiwa Basia Folding Handle

Een beetje tackle tart wil natuurlijk een opgevouwen hendel zodat alles netjes en strak tegen elkaar aan kan staan. Als je keuze voor molens was uitgekomen op de Daiwa Basia kom je dan bedrogen uit, althans naast dat de hendel niet inklapbaar is heeft hij ook nog een vrij basic uitstraling. Dit laatste is natuurlijk persoonlijk, maar een beetje meer design werk had er wel in de hendel mogen zitten voor een molen uit de deze prijsklasse. Anyway, de mannen van Weston Development uit de UK zijn in dit gat gesprongen en brengen nu een opvouwbare hendel op de markt voor de Basia. Hij is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium, is 'slechts' 65mm lang en heeft hierdoor een oldschool look. De houten knop is gemonteerd op een zilverkleurige pin die dubbel gelagerd is en maakt het geheel af. Deze hendel is zowel links- als rechtshandig te gebruiken. Met een prijs van 75 GBP per stuk is hij niet echt goedkoop te noemen, maar ja als je een Basia kan/wilt aanschaffen dan kan dit er ook nog wel bij. Voor meer informatie kijk je op de website van Weston Developments.

Weston Developments Daiwa Basia Folding Handle

Century Carbon Stealth Slim Palm Saver

De Palm Saver is een handige gadget om je bankstick met meer kracht en zonder een afdruk in je handpalm in de grond te krijgen. De nieuwe Century Carbon Stealth Slim Palm Saver is wel een stukje design en, zoals we met andere Palm Savers vaak zien, is deze Palm Saver niet gemaakt om met je hamer op te slaan. De Century Carbon Stealth Slim Palm Saver is onder andere verkrijgbaar op de website van Johnson Ross Tackle.

Century Carbon Stealth Slim Palm Saver

Cygnet Mega Pult

De nieuwe Mega Pult is een onderdeel van de drie Catapults in het assortiment van Cygnet, met een verbeterde versie op de Cygnet Wideframe Catapult. De Mega Pult heeft een elastische wanddikte van 2,35mm, een korf diameter van 100mm en is 85mm diep. De ergonomische en zacht aanvoelende handgreep geeft een extra comfort en is extra stevig door de gelaste en geperste korf. De Mega Pult is afgemaakt met een antislip lus systeem waardoor je moeiteloos en nauwkeurig kan voeren. Verder bestaat de Catapult range nog uit een Multi Pult die net iets kleiner van formaat is en de Boillie Pult die speciaal ontworpen is om boilies te voeren. Check voor meer informatie de website van Cygnet.

Cygnet Mega Pult

South Custom Reels Daiwa GS LTD Quick Drag Kit

Een snel werkende slip is natuurlijk een stuk gemakkelijker dan een traditionele slip. Het South Custom Reels heeft nu een kit op de markt gebracht voor de Daiwa GS LTD. Met deze kit pas je de slip aan om hem in een enkele draai van los naar vast te zetten in plaats van de normale negen keer. In de kit vind je 1 bus en 3 ringen wat voldoende is om de aanpassing op 1 spoel te voltooien. Let wel op dat deze kits alleen passen op de types Daiwa GS 3000 LTD en de Daiwa GS 4000 LTD. Verkrijgbaar op de website van South Custom Reels en check voor meer informatie zeker even de video op de Facebookpagina van South Custom Reels.

South Custom Reels Daiwa GS LTD Quick Drag Kit

Fox R-Series Guest Chair

Een ideale stoel om mee te nemen voor jezelf of voor je gasten. Een compacte opvouwbare stoel in de bekende Camo look en met zijn lichtgewicht van 2,75 kg is hij makkelijk te transporteren. De stoel geeft een extra comfort doordat de armleuningen voorzien zijn van een EVA-cover, een stevig aluminium frame en modderpoten. De afmetingen van de stoel zijn 51cm breed en 20 cm hoog, de zitdiepte is 40 cm en de rughoogte is 58 cm. Meer informatie vind je op de website van Fox.

Fox R-Series Guest Chair

Monkey Climber Yellow WACFA mug

We kennen inmiddels al de vele designs van Monkey Climber en ze blijven maar gave designs en gadgets ontwerpen. Het ontwerp 'We all come from apes‘ komt je dan vast ook bekend voor en voor de fans is er dan ook goed nieuws! De badass gele mokken met dit design zijn terug van weggeweest en vanaf nu weer verkrijgbaar in de webshop van Monkey Climber. De mok is aan beide kanten bedrukt en natuurlijk volgens de kwaliteitsstandaard die we van MC gewend zijn. Deze vaatwasbestendige gave mok is verkrijgbaar op de website van Monkey Climber.

Monkey Climber Yellow WACFA mug

MCF Baits NEW Boot Slip

Als je een waadpak wilt dat je snel kunt uittrekken is het raadzaam om hier al bij de aankoop bij stil te staan. Om het je makkelijker te maken heeft MCF Baits de nieuwe Boot Slips ontworpen. Je kan het een beetje vergelijken met de laarzenknechten die al een tijdje op de markt waren, maar dankzij het nieuwe ontwerp kan je met de Boot Slip je waadpak nog eenvoudiger uit en aantrekken. De aanschaf van deze Boot Slips zal met alle waarschijnlijkheid dan ook veel frustratie wegnemen aan de waterkant! Verkrijgbaar op de website van MCF Baits.

MCF Baits NEW Boot Slip

Corus Tackle Braid Scissors

Dit onmisbare braid schaartje is speciaal ontworpen voor het knippen van gevlochten lijnen maar natuurlijk ook te gebruiken voor je nylon en fluorocarbon lijnen. Het snijdt moeiteloos je lijnen door en de gekartelde snijvlakken hebben een goede grip op de lijn en zodat er een rechte snede ontstaat. Gemaakt van RVS en de schaar wordt geleverd in een case die een hakenslijper bevat. Check voor meer informatie op de website van Corus Tackle.

Corus Tackle Braid Scissors

Opening nieuwe showroom M2 Bait and Tackle

Voor de vaste lezers van de News Flash zal M2 Bait and Tackle geen onbekende webshop zijn. Ze brengen namelijk met grote regelmaat gave gadgets en speciale merken op de Nederlandse markt en is daarnaast natuurlijk de webshop waar menig tackle tart kwijlend achter zijn laptop zit. Naast hun virtuele winkel openen ze binnenkort ook een showroom waar veel van hun producten in het echt te aanschouwen zijn. Natuurlijk staan Marc en Chantal klaar met deskundig advies en een bakje koffie. We hebben al wat foto’s gezien en de showroom wordt net zo vet als hun producten. Wij brengen vandaag een bezoekje aan hun showroom en zullen hiervan natuurlijk uitgebreid verslag van doen op onze website. Houd de facebookpagina en de website van M2 Bait and Tackle goed in de gaten!

M2 Bait and Tackle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.