CF News Flash - April 2019 deel 3

Het is vandaag zaterdag 20 april. Tijd voor het lange paasweekend en misschien was ‘goede vrijdag’ voor jou wel een een hele goede vrijdag en is het weekend dus al lang begonnen. Inmiddels is het alweer tijd voor de derde editie van onze News Flash in april en zijn er afgelopen tijd al veel nieuwtjes besproken. Zelf vertrekken Edwin en ik vandaag naar het betaalwater La Ramade van The Carp Specialist in Frankrijk om een aantal nieuwtjes uit de News Flash van afgelopen weken uit te testen. Houd dan ook zeker onze website goed in de gaten voor de review van dit water. Maar vandaag eerst weer wat nieuwtjes van o.a. Custom Angling Solutions, Sonik, Proline en Originals. Have fun en een Happy Easter!

Custom Angling Solutions Spacers

Custom Angling Solutions afstandsringen voor je beetmelders of backrest zijn nu beschikbaar voor de meer traditionele 5/8" / 16mm bankware. Ze zijn nu zo gemaakt dat ze ook passen op banksticks en producten van andere fabrikanten die zijn gebaseerd rond dezelfde diameter. De spacers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en hebben een formaat van 20 mm met een dikte van 2,5 mm. Beschikbaar in rood, blauw, groen, oranje en paars en ze worden geleverd in een verpakking van 3 stuks. Verkrijgbaar op de website van M2 Bait and Tackle

Angling Solutions Spacers

RCG Alpha Tent 1

De RCG Alpha 1 tent is een mooi afgewerkte tent met veel ruimte en hij is gemaakt van 10.000 HH waterdicht materiaal. De tent heeft oprolbare voorkanten die je in verschillende opties kunt opstellen, zo kan je kiezen voor volledig dicht, een deur met raam of volledig/gedeeltelijk met muggengaas. De achterkant is voorzien van een ventilatieluik en de luifel zorgt voor bescherming tegen regen en zon. Verder zijn alle accessoires standaard inbegrepen zodat je helemaal niets extra’s meer hoeft aan te schaffen. Zelfs de hamer is inbegrepen! De afmetingen van de tent zijn 225cm x 250cm x 125cm ( de luifel is 133cm) en hij heeft een totaal gewicht van 16,5 kg. De Alpha tent is ook verkrijgbaar in een 2-man versie, check voor meer informatie op de website van RCG.

RCG Alpha Tent 1

Sonik Dominatorx 6000 & 8000 RS Reels

De nieuwe Dominatorx Range bestaat uit de 6000 & 8000 RS Reels molens en met een gewicht van 570 gram (Dominatorx 6000 RS) en 623 gram (Dominatorx 8000 RS) zijn ze ontzettend licht van gewicht. De rotor is van hoge kwaliteit en heeft een langzame oscillatie wat zorgt voor een perfecte lijnligging. Verder hebben beide molens een Quick-Torque slip en een opvouwbaar hendel met houten greep. Het verschil beide molens zit in de lijncapaciteit, zo heeft de Dominatorx 8000 RS een lijncapaciteit van 255 meter met lijn van een dikte van 0,45mm terwijl de Dominatorx 6000 RS een lijncapaciteit heeft van 165 meter met lijn van een dikte van 0,40 mm. Check voor meer informatie op de website van Sonik.

Sonik Dominatorx 6000 & 8000 RS Reels

Proline Coated Pop-Ups

De Coated Pop-Ups van Proline zijn een variant van de succesvolle Coated Hookbaits en zijn erg attractief zodat ze een wolk van geurstoffen en smaakstoffen afgeven in het water. De Coated Pop-Ups hebben een binnendiameter van 15 mm en worden geleverd in stevige potjes van 200 ml. De smaken Coco & Banana, Garlic & Robin Red, Magic Mango, The NG, Squid, NuTrition, Scopex en V-Activator zijn verkrijgbaar in deze range. Benieuwd wat er onder water gebeurt? Check de video en verkrijgbaar op de website van Proline.

Proline Coated Pop-Ups

Original-B1 range

De boilies in de nieuwe B1 range zijn opgebouwd uit alle essentiële bouwstenen die een karper nodig heeft om langdurig en gretig van een boilie te eten, waaronder 30% eiwit! De ingrediënten zoals gehydroliseerde krill en beef extract maken de boilie af. Binnen deze range is een volledig assortiment aan boilies, pellets, amino food pop-ups, x-tra hard hookbaits, amino triggers, bait boosters en baitsprays verkrijgbaar. Omdat er best veel producten in de range zijn heeft Orginals een speciale Package Deal gecreëerd zodat je van alle producten wat kunt uittesten. Verkrijgbaar op de website van Original.

Original-B1 rangeKarpr Stickers

De nieuwe KARPR sticker packs zijn vanaf nu verkrijgbaar en het is dus tijd om je stickerverzameling uit te breidden met deze gave set. De stickers zijn verkrijgbaar in de opties Karpr Sticker Pack One, Karpr Sticker Pack Two en de Karpr Sticker Invasion Pack. Check voor meer informatie de website van Karpr.

Karpr Stickers

Advanta Discovery CCX DPM Low Rider Brolly

De nieuwe Brolly van Angling Direct geeft een goede bescherming tegen alle weersinvloeden door het gebogen open profiel, de verlengde stormzijden en de doorlopende regengoot die over de volledige lengte loopt. Ook is de brolly voorzien van twee handige klittenband hengelsteunen en een lichtgewicht grondzeil en T-haringen. De afmeting van de brolly is 135 cm H x 245 cm B x 200 cm D, hij heeft een gewicht van 5,5 kg en wordt geleverd met twee 26 inch stormstokken. Verkrijgbaar op de website van Angling Direct.

Advanta Discovery CCX DPM Low Rider Brolly

Navitas LS2 Slider

Eindelijk is de lente in aantocht en de heerlijke warme dagen komen er weer aan. De warme en waterdichte schoenen kunnen dus weer in de kast. De Navitas LS2 Sliders zijn de opvolgers van de Navitas LS1 Sliders. De slippers hebben een geribbelde zool en geven veel comfort en vrijheid voor je voeten en natuurlijk ook ideaal voor thuisgebruik. Handig is wel dat de slippers blijven drijven. Verkrijgbaar in de maten 40 t/m 45 op de website van Navitas.

Navitas LS2 Slider

CS Safety Lead Clip

Inmiddels kennen we allemaal de bekende lead clips wel. De CS Safety Lead Clip onderscheidt zich van de anderen doordat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Door de speciaal ontwikkelde Central Shocker Snap & Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaatsvinden. Mocht de lijn toch breken kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen. De CS Safety Lead Clip ActionPack wat bestaat uit een kant en klare, snel zinkende en soepele unleaded leader. De onderlijn kan zo ingehaakt worden aan de speciale Central Shocker Snap en je bent klaar om te vissen. De CS Safety Lead Clip ActionPack wordt eind mei verwacht! Check het filmpje voor meer uitleg en kijk voor meer informatie op de website van Strategy.CS Safety Lead Clip

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.