CF News Flash - April 2020 Deel 2

Het in inmiddels half april en de corona ellende blijft maar aanhouden. Onze Belgische lezers moeten in ieder geval de hengels nog niet afstoffen tot 3 mei en ook mijn geplande visvakantie via The Carp Specialist is inmiddels officieel geannuleerd. Heb je ook iets gepland via hun dan kan je op deze pagina alles lezen over de gevolgen voor je geplande vistrip. Ook het backup plan lijkt in duigen te gaan vallen aangezien Patricia waarschijnlijk niet mee kan aangezien zij waarschijnlijk door omstandigheden op de kids moet passen. Ach ja, zolang iedereen gezond is blijft het allemaal relatief. Genoeg gekeuveld over mijn privé leven en laten we weer eens wat nieuwtjes bekijken.

Nieuwe smaken Mainline Power+ Particles

Mainline heeft vier nieuwe smaken in Power+ Particle mix aangekondigd welke beschikbaar zullen zijn zodra de UK hun lockdown opheft. De exacte release datum blijft dus gokken. Zoals ook de andere Power+ Particles worden ze geleverd in 3l potten. De eerste is de Tigmix waarin zwarte, witte en normale tijgernoten zitten. In de Hemp 'n' maize vindt je zoals al kon raden hennep en mais. De derde is de Nutty Hemp & Tares waarin je wederom hennep vind aangevuld met gemalen tijgers en pinda's. Als laatste hebben ze de Nut Crush waarin gemalen pinda's en tijgernoten zitten welke je natuurlijk perfect kan gebruiken voor in je spodmix.

Aqua Black Series Compact Food Set

Een hapje eten moeten we allemaal af en toe, je kan dan natuurlijk de keukenkast even plunderen en het in je vistas gooien. Wil je het allemaal net even wat georganiseerder aanpakken dan is de nieuwe Black Series Compact Food Set van Aqua misschien wel iets voor je. In deze set vind je een vierkant bord, bestek welke bestaat uit een lepel, vork, mes en een theelepel en een flessenopener waar het bestek allemaal gemaakt is van RVS. Het geheel wordt geleverd in een tas van Endura waarin je alles heel compact kan opbergen. Hierdoor past deze in bijna elke vistas. In de tas vindt je ook nog een extra doorzichtig vak voorzien met een rits waar je nog extra zaken in kan opbergen. Kijk op de website van Aqua voor meer informatie.

Baitstar Pro 2020 voerboot

In mijn review over de Baitstar Pro-XL vermelde ik al dat er dit jaar een upgrade kwam van deze boot waarbij diverse upgrades werden doorgevoerd en als eerste is de Pro versie aan de beurt. De Pro 2020 heeft ten eerste een metallic blue bovenkant gekregen. Je moet er van houden, maar ik vindt het wel erg strak staan. Tevens heeft de Pro 2020 nu 24 geheugenplekken voor de autopiloot en heeft hij een kleurenscherm gekregen. Met een prijs van € 1699,- blijft de prijs zeer interessant aangezien dit een complete voerboot betreft, dus inclusief lithium accu's ,oplader, autopiloot en fishfinder. Check het onderstaande filmpje ook even waar ze alles vertellen over deze voerboot. Kijk voor meer informatie op de website van Baitstar Voerboten

Attractive Baits Bloodworm Boilie

In de News Flash van februari hadden we al vermeld dat er een nieuwe bol in de maak was bij het Belgische Attractive Baits. Dit kwam nu in een stroomversnelling, omdat er door de Belgische Voedsel en waren autoriteit een verbod was aangekondigd voor een veel gebruikte kleurstof. De nieuwe boilie gaat Bloodworm heten, maar laat je niet misleiden door de naam want deze boilie heeft ook een hoog gehalte aan GLM en worden er ook diverse andere melen gebruikt zoals garnaal- en kreeftenmeel. Hierdoor heeft deze nieuwe boilie een zeer hoge instant response. De nieuwe Bloodworm Boilie zal binnenkort beschikbaar zijn in 10, 15, 20 en 25 mm. Kijk voor meer informatie op de website van Attractive Baits.

Attractive baits Bloodworm

Roddy Clips

Sommige dingen zien er heel simpel uit , en zijn dat vaak ook, maar blinken dan weer uit in hun eenvoud en gemak. De Roddy Clips behoren wat mij betreft zeker in deze categorie. Deze simpele clips houden je hengel delen netjes bij elkaar en doordat ze van wat zachter plastic zijn gemaakt kan je ze makkelijk van je hengels afhalen. Ze zijn verkrijgbaar voor de divers uitvoeringen van de Nash Dwarf, Scope en Block Ops, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De Roddy Clips zijn verkrijgbaar in het groen, zwart en blauw. Check de website van Roddy Clips voor meer informatie of ze te bestellen. 

Roddy Clips

Cyprinus Hybrid Typhoon

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciaal gepatenteerd systeem zet je de nieuwe Cyprinus Hybrid Typhoon zeer snel op. Het grondzeil rits je er in waardoor er ook geen ongedierte in je tent kan kruipen en tevens is hij voorzien van een binnentent waardoor er geen condensatie is. Hij is voorzien van een inritsbaar DPM4 camo frontpaneel. Al een berg mooie features, maar het had zo maar bij een gemiddelde bivvy kunnen staan in het hogere prijs segment. Waar de Cyprinus zich in onderscheidt is het feit dat deze erg licht is (slechts 9,5 kg) en een speciale ventilatie heeft. De lucht zal blijven circuleren waardoor de condensatie op zich al tot een minimum wordt beperkt. Ook is het doek gemaakt van het ademende Hydrotec terwijl het toch winddicht is. Tevens zijn de ventilatie openingen zo gemaakt dat je ze ook half kan open zetten terwijl er geen kans is op inregenen. Een zeer complete bivvy dus met enkele speciale features. Voor meer informatie kijk je op de website van Cyprinus of wil je hem gelijk pre-ordenen dan kan dit via M2 Bait and Tackle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.