CF News Flash - Carp Zwolle 2018

Nog maar 6 dagen en dan worden de deuren van de IJsselhallen geopend voor het karperspektakel van het jaar: Carp Zwolle. In deze speciale beursspecial hebben we een flinke lijst aan deals en nieuwe producten voor je op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid op pad en voorkom je dat je interessante deals mist.

Crafty Catcher

Door het enorme succes in Engeland en Spanje heeft Crafty Catcher besloten dat het hoog tijd werd voor uitbreiding. De productielijnen werden volledig vernieuwd en uitgebreid, klaar voor de moderne tijd. Zij hebben een partner gevonden in Evezet fishing voor de distributie in Nederland. De introductie zal plaatsvinden op de beurs in Zwolle waar zij aanwezig zullen zijn met een aantal ontzettend mooie beursintroducties/aanbiedingen in Engelse stijl: hele gave pakketacties voor heel weinig geld. Diverse winkeliers hebben zich al aangemeld om dealer te worden en daarmee zal deze legendarische fabrikant, die aan de voet gestaan heeft van de boilie ontwikkeling in de jaren '80, een stuk beter verkrijgbaar zijn dan tot nu toe het geval was. Ga voor meer informatie over het aasprogramma naar Craftycatcher.com

Een erg scherpe aanbieding van dit merk wat min of meer nieuw is op de Europese markt.

Vlijmscherpe aasdeals bij Nash

Op de grote stand van Nash maak je kennis met de vele nieuwe producten die recent zijn gelanceerd of binnenkort zullen verschijnen. Natuurlijk zullen de Engelse topvissers weer aanwezig zijn en de leden van het Benelux team zullen klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Ben je op zoek naar een scherpe aasdeal? Dan hebben wij een gave primeur voor je!

Tijdens Carp Zwolle profiteer je namelijk van flinke kortingen op Nashbait op de stand van Nash. Zo zullen de Formula Fish en de Formula Fruit boilies per 5 kg worden verkocht voor slechts € 22,99 (normale prijs bedraagt € 29,95). Koop je direct 25 kg van deze boilies, dan reken je slechts € 99,- af. Je betaalt dus slechts € 3,96 per kilo!

Vlijmscherpe aasdeals bij Nash

Ook twee van de populaire boilies uit de Instant Action range zijn verwerkt in een mooie bundel deal. Zo betaal je nu geen € 59,46, maar slechts € 40,- voor 5 kg boilies (15 of 20mm), 1 pot 15mm pop-ups, 1 Booster Juice en 1 Plume Juice. Deze bundel deals zijn geldig met de smaken Candy Nut Crush en de wintertopper Strawberry Crush. Sla je slag!

CC Moore

In de CF News Flash heb je de laatste tijd al heel veel nieuwe producten van CC Moore voorbij zien komen die nu officieel worden gepresenteerd in Zwolle. We laten Gio van CC Moore even aan het woord:

"Of je nu Nederlands, Frans, Duits of Engels spreekt, op de stand wordt je in je moedertaal op je wenken bedient. Met raad en advies, gebruikstips en een hele resem boilies, liquids en andere producten om komend seizoen je slag mee te slaan. Geniet voorts van onze Bulkdeals op de beurs, en kijk je ogen uit bij onze nieuwe Corkball Rollers waarmee volop demo's gegeven zullen worden!"

corkball roller

Als een van de eersten introduceerde CC Moore zijn spraakmakende bulkdeals, waarbij je Engels topkwaliteitsaas in bulk kan aankopen, aangepast aan Benelux marktprijzen. En dat bleek meteen een schot in de roos! Heel wat karpervissers in België en Nederland kozen er dan ook voor om aan de slag te gaan met de CC Moore toppers Pacific Tuna, Live System, Odyssey XXX, of Equinox.

En ook dit jaar kan het weer! Dankzij de bulkdeals kan je je seizoen volledig inplannen, zonder je nog zorgen te hoeven maken over goed, kwaliteitsvol aas. En dit zonder heel erg diep in je buidel te moeten tasten. Ook wie nog een zomertrip/-campagne op de planning heeft, kan met deze bulkdeals straks beslist zijn/haar voordeel doen! Deze aanbiedingen gelden voor Shelflife boilies in 15-18 en 24 mm. En geloof het of niet: de prijzen beginnen bij slechts € 6,- per kilo! Voor nadere vragen, of bijvoorbeeld het adres van een winkelier bij jou in de buurt die deze bulkdeals voor je kan verzorgen, kun je terecht op de Facebook- en/of Instagram pagina’s van CC-Moore. Of stel je vraag rechtstreeks via de mail: benelux@ccmoore.net

CC Moore bulkdealsSla je slag met de CC Moore bulkdeals

Monkey Nutz pop ups

Naast tal van eigen nieuwe producten brengt CC Moore ook dit jaar samen met Monkey Climber magazine op Carp Zwolle exclusieve pop ups uit! De oranje Monkey Nutz, gedraaid met o.a. de gloednieuwe Peanut flavour, zullen enkel op hun stand in Hal 2 verkrijgbaar zijn.

Monkey Nutz

Strategy

De laatste maanden heeft Stategy al veelvuldig in de CF News Flah gestaan. Zoals je van hen gewend bent hebben ze weer een flinke stand en dus zullen ook alle nieuwe producten te bezichtigen zijn op Zwolle. Natuurlijk vallen hier ook alle nieuwe producten uit de Pole Position range onder, zoals de Shot on the Hook Holder en Insert Threader. Er zijn diverse producten die nog op de lijst staan om te behandelen, maar eentje wil ik er toch uithalen. Dit zijn namelijk de boten in de Grade range. Deze zal verkrijgbaar zijn in twee varianten, namelijk een 180 en 245 cm versie. De laatste is voorzien van een airdeck en een opblaasbare kiel voor meer stabiliteit. Zowel Saron Debets, Pieter van de Werfhorst en Koen Koops zullen het hele weekend aanwezig zijn om je alles uit te leggen over alle nieuwe producten van Strategy.

Natuurlijk zal ook de nieuwe Grade Daybreaker Brolly System te zien zijn.

Martin SB Champion Range

Eerder deze week kon je op onze website al meer lezen over de nieuwe Champion Range van Martin SB. Deze gloednieuwe range wordt gelanceerd op Carp Zwolle en bestaat uit meerdere producten.  Zo is de High Active boilie opgebouwd uit zeer hoogwaardige ingrediënten zoals leverpoeder, squidmeel, krillmeel en heeft een pittige bite dankzij chilipoeder. De open structuur, speciale nabehandeling en de hoge wateroplosbaarheid van de Champion Range boilies garandeert een maximale aantrekkingskracht. De High Active boilies verzadigen niet, zijn licht verteerbaar en hebben een eetlustopwekkend effect. De High Active boilies ‘smelten’ zelfs bij lagere watertemperaturen waardoor de karpers snel tot azen over gaan. Lees hier meer over de nieuwe producten en bezoek de stand van Martin SB op de beurs.

De nieuwe Champion Range van Martin SB is verkrijgbaar op Carp Zwolle

Pallatrax

Je hebt afgelopen tijd al diverse reviews van dit Engelse merk voorbij zien komen op onze site. Pallatrax is een merk met een afwijkende visie en daardoor hebben ze veel innovatieve producten. Op Carp Zwolle kunnen ze natuurlijk dan ook niet ontbreken en op hun stand zijn diverse teamleden aanwezig die je alles kunnen vertellen over de Squabs, Natural en Hidra ranges. Op de stand zijn gratis samples verkrijgbaar zodat je hun producten eens beter kunt bekijken en zelfs testen. Natuurlijk moeten er aanbiedingen zijn op een beurs en je krijgt dan ook 20% korting op hun volledige assortiment. Naast deze actie koop je ook 3 pakjes Gripz haken voor maar € 10,00. Geen idee wat Gripz is? Lees dan even de review van Bob. Ik ben in ieder geval weg van deze haken. Ook hebben ze twee nieuwe producten die ze zullen lanceren in Zwolle. De eerste zijn de Squabs in 22 mm. De tweede is een nieuw product in de Naturals Range, namelijk Fly Larvae. Dit zijn natuurlik muggenlarven, een natuurlijk bron van voedsel voor de karper. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit een echte attractie op je voerstek zal geven. De Fly Larvae zal verkrijgbaar zijn in een poedervorm (Powderz) en in een gedroogde variant.

Die splinternieuwe Fly Larvae is 100% natuurlijk en zal voor het eerst te zien zijn op Carp Zwolle 

The Carp Specialist – Old Pollard Lake

Een vaste gast op Carp Zwolle is natuurlijk The Carp Specialist. Ze staan er al voor de veertiende keer en natuurlijk kan je er terecht voor deskundig advies voor je visvakantie. Tijdens Carp Zwolle kan je hier ook terecht voor alle informatie over hun nieuwste bestemming: Old Pollard Lake, een prachtig water van 3 ha net over de grens met België. Hierdoor is de reistijd heel gering. Er zijn 3 stekken aanwezig en die zijn alle drie voorzien van een accommodatie. Met karpers tot 24 kg en een Nederlanderse beheerder is dit wederom een mooie uitbreiding van het al immense aanbod van The Carp Specialist. Kan je niet wachten tot Zwolle dan kan je ook alvast alles over deze bestemming vinden op de website van The Carp Specialist.

Old Pollard Lake - de nieuwste bestemming van The Carp Specialist
Old Pollard Lake - de nieuwste bestemming van The Carp Specialist

Word lid van De KSN en win een Pearl voerboot t.w.v. € 1195,-

De Karper Sportvisserij Nederland (De KSN) heeft een rijke historie met verlotingen op Carp Zwolle. Ook dit jaar zal er weer flink gegrabbeld kunnen worden op de stand, maar de echte hoofdprijs valt te verdienen met een lidmaatschap op deze organisatie. Ben je lid van De KSN? Loop dan tijdens de beurs langs de stand en haal jouw gratis lot op. Nog geen lid? Waar wacht je nog op! Word lid op Carp Zwolle en betaal je lidmaatschap (slechts € 30,-) direct bij de stand. Ook dan krijg je namelijk een lot waarmee je direct kans maakt op de voerboot en op de geldende dagprijzen. En lid worden doe je natuurlijk niet enkel voor de voerboot, maar om gezamenlijk meer invloed te hebben op de toekomst van de karpervisserij. Je vindt de stand van De KSN in hal 5.

Bezoek de stand van De KSN, word lid en maak kans op een Pearl Voerboot

Poseidon Groundtester Casting Version

Enkele edities terug lieten we je al kennis maken met de Groundtester van het Duitse Poseidon. De orginele Groundtester was voor het gebruik vanuit een boot. Nu zijn boten natuurlijk niet overal toegestaan en daarom hebben ze nu ook een versie gemaakt die je kunt werpen. Het concept is natuurlijk hetzelfde. Wil je dus echt weten waar je op zit te vissen, dan is de Groundtester iets voor jou. Op Carp Zwolle zullen ze hem aanbieden met een echte beurskorting. Normaal kost de Casting versie € 34,99.

Groundtester Casting Version

Berns Voerboten – Xplore handmade baitboat black

Wesley heeft de Xplore handmade baitboat al aan de tand gevoeld en hier een uitgebreide review over geschreven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om deze voerboot ook zelf aan de tand te voelen in de voerbotenvijver. De Xplore baitboot was er al in diverse motieven en de witte was erg populair. Niet iedereen zal hiervan gecharmeerd zijn en daarom brengen ze hem nu ook uit in het zwart. Deze nieuwe variant zal op Zwolle voor het eerst gepresenteerd worden.

De Xplore handmade baitboat van Berns Voerboten is nu ook in het zwart verkrijgbaar

ESVsupplies bestaat 20 jaar en dat gaan ze vieren

Dit zullen ze doen middels diverse spetterende beursaanbiedingen. Zo geldt voor alle 10 ft hengels twee betalen en de derde voor de helft van de prijs. Ook op bijvoorbeeld hun nieuwste Mack2 twin tip hengel, waarbij u naast een hengel van 10 ft 3lbs een extra topdeel krijgt welke hem 2,5 lbs maakt. Zo heb je dus overal de juiste hengel bij je. Deze hengels kosten € 99,- per stuk en dus heb je 3 hengels van 10 ft tweedelig voor € 247,50. Uiteraard hebben ze diverse modellen mee, maar op = op. Ook zullen ze enorme korting geven op de end tackle van Fox, Korda en hun huismerk Mack2. Ze zullen dus weer echte beursaanbiedingen bieden. De eigenaar van ESVSupplies (Eric Verhiest) is jullie misschien ook wel bekend als Eric Grosley, hij is immers ook de beheerder van Lac de Grosley. Ga je dus naar Lac de Grosley of heb je vragen over dit water dan kan je ook op hun stand terecht. Kortom: stand 513, de stand voor echte beurs aanbiedingen.

Mack2 Twin Tip Hengel

Raptor Boats – Veel meer dan boten

Raptor Boats is natuurlijk vooral bekend van hun boten, maar ze gaan hun range behoorlijk uitbreiden. Zo hebben ze diverse primeurs voor Zwolle en we kunnen ze onmogelijk allemaal hier in detail behandelen. Dus doen we het kort. Er is een volledige luggage range verkrijgbaar die de naam RCG Venator als naam heeft gekregen. Deze gaat van een kleine loodtas tot aan een heuse c arryall. Hiernaast hebben ze ook een weeg en bewaar range ontworpen. Deze bestaat uit een bewaarzak, een retainer- en een weighsling. Als laatste hebben ze ook nog twee schepnetten ontworpen die in drie modellen verkrijgbaar zullen zijn. Natuurlijk is hierbij aan het bootvissen gedacht en zijn er twee modellen met een deelbare steel. Alle modellen zijn alleen verkrijgbaar in een 42 inch uitvoering. Naast een gewoon schepnet is er ook Fast Net versie, deze kan je heel gemakkelijk inklappen en is natuurlijk voorzien van een deelbare steel. Bekijk alle nieuwe producten op de site van Raptor Boats.

Volledig van carbon en een erg fraai RVS spreidblok

The Goose Floats – met naam

Pennen is na drijvend vissen voor mij de sublieme vorm van vissen. Pennen zijn er natuurlijk in vele varianten, maar Richard Gans maakt toch wel heel bijzondere versies. Stuk voor stuk pareltjes als je het mij vraagt, maar hoe gaaf is het om zo'n kunstwerkje te hebben met je eigen naam er op? Voor maar € 5,00 kan je er eentje bestellen en afhalen bij Richard die op de stand staat van Karper Magazine. Let wel op je kan ze maar tot morgen bestellen. Kijk op de Facebookpagina van Richard om te zien hoe je deze kunt bestellen. 

The Goose FloatsEen pen met je eigen naam. Hoe gaaf is dat!

Coast Hoofdlampen

Op de stand van Soul Carp zullen de hoofdlampen van het Amerikaanse Coast te bewonderen zijn. De FL14 heeft een lichtopbrengst van 37 lumen en werkt op 2 AAA batterijen die het maar liefst 9 uur uithouden. Zijn grotere broer, de HL4, heeft zelfs een opbrengst van 145 lumen en is voorzien van maar liefst 5 witte leds. Hierdoor schijnt hij wel 50 meter ver. Beide lampen zijn voorzien van zowel wit als rood licht, waar het rode licht natuurlijk gebruikt kan worden om rustig te lezen. Coast geeft 5 jaar garantie op de hoofdlampen en daarmee geven ze dus aan dat ze erg robust zijn. Benieuwd naar deze nieuwe hoofdlampen? Ze zullen te bewonderen zijn op de stand van SOUL in hal 4.

Coast FL14

CarpFeeling

Voor het tweede jaar op rij zijn wij zelf ook van de partij met een eigen stand. Dit jaar hebben we een ander plekje gekregen en staan we in de media hal. Je kunt ons niet missen! Iedere dag zullen er diverse crewleden aanwezig zijn die al je vragen kunnen beantwoorden. Heb je een vraag over visveilige systemen, rigs, aas of heb je gewoon zin in een gezellige babbel met de mensen achter onze site? Loop dan zeker even langs. Dat moet je ook zeker doen als je op zoek bent naar gave kleding, want we hebben veel merchandise voorradig op onze stand tegen scherpe beursprijzen! Een item dat we nog niet in onze shop hadden opgenomen was een lekkere warme muts en dus nemen we die als primeur mee naar Zwolle. See you there!

NIeuw: Heerlijk warme CF Mutsen
Nieuw: Heerlijk warme CF Mutsen

Natuurlijk hebben wij ook een selectie moeten maken van al het nieuws dat de laatste dagen op ons is afgevuurd. Het beste kan je gewoon gezellig naar de beurs komen en een kijkje nemen bij alle standhouders. Heb je nog geen kaarten? Morgen maak je nog één keer kans op een gratis setje kaarten via onze Facebook winactie. Kaarten kan je natuurlijk aan de kassa verkrijgen, maar vol is vol. Iedereen kent de verhalen wel van een overvolle beurs van enkele jaren terug. Wil je dus zeker zijn dat je binnen komt? Bestel dan vooraf een e-ticket. Je krijgt dan ook nog korting en je maakt zelfs kans om een visreis te winnen! Een ticket kost je € 12,00 (exclusief € 1,66 servicekosten). Koop dus snel je ticket via de website van Carp Zwolle.

www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.