CF News Flash - Februari

We lopen alweer hard richting het einde van de maand en dit is onze eerste News Flash van februari. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de beurs en de speciale beurseditie van de News Flash die we eind januari plaatsten. Maar wees gerust, ook na de beurs hebben we genoeg interessante nieuwtjes voor je kunnen vinden en voor je op een rij gezet. Hopelijk zit er iets leuks voor je tussen!

Werk aan de winkel

We beginnen heel even dicht bij huis, want dit weekend wordt er hard gewerkt aan de CarpFeeling webshop. Dit kan er voor zorgen dat de webshop tijdelijk niet beschikbaar zal zijn. We zullen er maar even een Cruyffiaans gezegde tegenaan gooien, want ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’. In dit geval zullen we de komende tijd meer kleding en designs gaan toevoegen aan onze webshop en passen we direct al enkele prijzen aan in jouw voordeel! Onze CarpFeeling mokken worden bijvoorbeeld vast in prijs verlaagd van € 8,50 naar € 6,95 en al onze designs zullen ook beschikbaar worden in een olijfkleurige tint. Carpy! Zodra er meer nieuws is over de nieuwe designs ga je dit uiteraard horen ;)

De nieuwe Catch and Release mok, nu volop verkrijgbaar in de webshop voor maar 6,95
De nieuwe Catch and Release mok, nu volop verkrijgbaar in de webshop voor maar 6,95

Jaarlijkse BTW dagen bij Zunnebeld

Onze vrienden van de Zwolse hengelsportwinkel Zunnebeld hebben een mooie actie voor je in petto gedurende de komende week. Van donderdag 23 t/m zondag 26 februari ontvang je maar liefst 21% korting op het gehele assortiment, geen BTW dus! En dat assortiment is groot kunnen we je verzekeren, alleen de webshop telt al 16.000 artikelen! Ga langs in de winkel of bestel online. Laat die korting niet lopen! Kijk voor alle online producten op www.zunnebeld.nl

Pak je voordeel met de BTW dagen van Zunnebeld
Pak je voordeel met de BTW dagen van Zunnebeld

Shelf life boilies van Dutch Bait Company

Dutch Bait Company staat al jaren bekend om hun hoge kwaliteit freezerbaits en verwante producten. Dat is ook niet gek, want de aasmakers Herman Beekveld en Joop Butselaar hebben samen al zoveel ervaring opgedaan dat je er zeker van kunt zijn dat de boilies zullen vangen. Hoewel veel karpervissers de weg naar de webshop en loods van Dutch Bait Company al weten te vinden, zijn er toch nog veel mensen die geen mogelijkheid hebben om de freezerbaits op te slaan i.v.m. het ontbreken van een vriezer. Speciaal voor die klanten heeft men besloten om de range uit te breiden met Shelf Life boilies, die tussen de 4 en 6 maanden houdbaar zijn buiten de vriezer. Deze Shelf Life boilies zijn opgebouwd uit dezelfde hoogwaardige ingrediënten en samenstelling als de freezerbaits, waaraan een hoogwaardig food-grade conserveringsmiddel is toegevoegd. Hierbij zal de geur en smaak van de boilie niet worden beïnvloedt. De prijs van de Shelf Life boilies ligt ongeveer € 1,30 per kilo hoger dan de freezerbaits. Bekijk de producten in de nieuwe webshop: www.dutchbaitcompany.nl

Ook de Gluttony boilie van Dutch Bait Company is nu als shelf life verkrijgbaar
Ook de Gluttony boilie van Dutch Bait Company is nu als shelf life verkrijgbaar

Een nieuwe serie Titans

Eén van de meest besproken items op de afgelopen beurs was de nieuwe range aan Titans van Nash, die op Carp Zwolle geïntroduceerd werd. Er stonden doorlopend rijen voor deze nieuwe krachtpatser, dus je kon er eigenlijk ook niet omheen. De Titans zijn er in vier verschillende modellen, speciaal ontworpen voor de mobielere visser tot de visser die lange sessies uitzit. Zo zijn de Titan TC en de Titan TC Pro bedacht voor de vissers die korte sessie vissen maar toch willen beschikken over een kwalitatieve bivvy. De Titan TC Pro is hierbij de meest uitgebreide versie, waar je onlangs ook meer informatie van kon lezen op onze website. Daarnaast zijn er de Titan T1 en de Titan T2. Beide bivvies zijn erg compleet en voorzien van een meegeleverde inner mesh, waarmee condensvorming en ongedierte worden geweerd. Welke Titan past het best bij jouw visserij? Lees alles over de nieuwe Titans op de website van Nash: www.nashtackle.co.uk

De Nash Titan T1
De Nash Titan T1

Strategy CS-Systeem nu volop verkrijgbaar

We hebben er een tijd op moeten wachten, maar het nieuwe CS-Systeem van Strategy ligt nu in de winkels en is volop verkrijgbaar! Het unieke door Strategy ontworpen insert sluit naadloos aan bij het lood en biedt de mogelijkheid om de rig vanuit het daadwerkelijke centrum van het lood te laten vertrekken. De innovatieve QC Shocker Swivel speelt daarbij een belangrijke rol aangezien daarmee een shockereffect gecreëerd kan worden en het loodsysteem bovendien uitermate veilig wordt. Het lood is aan de randen van de bovenzijde schuin afgevlakt, zodat de rig niet onnodig ver boven de bodem komt te staan. De speciale combinatie van semi-harde insert en speciale QC Shocker Swivel staan garant voor een uiterst effectieve inhaking en tweemaal zo snelle beetregistratie. Het CS-Systeem is verkrijgbaar per 2 stuks voor een bedrag van € 6,25.

Het CS-Systeem is nu volop verkrijgbaar
Het CS-Systeem is nu volop verkrijgbaar

Stay charged met Jarocells

Het bedrijf Jarocells is gespecialiseerd in het gebruik van lithium accu’s. Deze lithium accu’s hebben veel voordelen, waaronder het lage gewicht, de extreem snelle oplaadtijd en de lange levensduur. Een lithium accu kan ongeveer 2000 keer worden opgeladen en gaat daarmee zo’n 5x langer mee dan een loodaccu! Een ander voordeel van een lithium accu is dat je de accu op vol vermogen kunt gebruiken tot hij leeg is en dat hij niet in kracht afneemt zoals een loodaccu. Bij Jarocells zijn tal van mogelijkheden, waaronder deze handige opvouwbare Solarpanels. Deze neem je makkelijk mee in je vistas en je houdt er je Jarocells mee op peil om nooit zonder energie te zitten. De Solarpanels zijn leverbaar in 60Wp, 100Wp en een mega paneel van 300Wp. Kijk voor meer informatie op www.jarocells.nl

Stay charged with Jarocells

MAD Brolly System Plus

MAD heeft recent een nieuwe serie tenten en brolly’s uitgebracht onder de Habitat range. Een daarvan is de MAD Brolly System Plus. Deze brolly heeft veel handige eigenschappen, waaronder een ventilatieraam in de achterzijde en een regengootje om waterafvoer mogelijk te maken. De voorzijde van de brolly is afritsbaar, waardoor je volledig zicht op het water krijgt. Door het mechanisme van de brolly, waarbij het blok tegen het tentdoek aan zit, heb je veel bruikbare ruimte en kan je de stretcher ver naar achteren zetten. De brolly heeft een gewicht van 6,9 kg. Een complete brolly die standaard wordt geleverd met 4 stormpalen, haringen en een grondzeil.

Rotterdam Visaas goes nuts

Bij Rotterdam Visaas heeft met het, toch al grote, assortiment nog verder uitgebreid. Recent zijn namelijk mini tijgernootjes 4-6 mm, tijgernootmeel en gemalen tijgernoten toegevoegd aan de webshop. Voor deze gecrushte tijgernoten kunnen een absolute topper zijn in combinatie met tijgernoot siroop en kokosmelk. De nieuwe producten worden snel toegevoegd aan de webshop, bekijk ze op www.rotterdamvisaas.nl

Maak kennis met de nieuwe producten bij Rotterdam VIsaas
Maak kennis met de nieuwe producten bij Rotterdam Visaas

Creëer je eigen boilie met MyBoilie

Op de beurs spraken we met Carli van MyBoilie. Hij heeft een heel leuk concept ontwikkeld, waarbij je online je eigen boilierecept kunt samenstellen. Een boilie met jouw vingerafdruk dus! Je start hierbij met een vooraf te kiezen basismix, waar je vervolgens zelf ingrediënten, additieven en liquids aan toe kunt voegen. Natuurlijk bepaal je zelf de verhoudingen van je toevoegingen, maar het programma berekent wel of deze haalbaar zijn. Zo blijft er altijd een overzichtje van de verhoudingen  en opbouw van je boilie in beeld. Je kunt jouw eigen mix al vanaf 10 kg bestellen en deze mix wordt gedraaid bij Grain Baits. Hierdoor beschik je altijd over een verse mix, waarmee je het verschil kunt maken. Binnenkort komen we nog zeker eens terug op MyBoilie, want er valt nog veel meer over te vertellen. Medio maart zal de website online gaan, tot die tijd kan je automatisch op de hoogte blijven door de Facebookpagina van MyBoilie te liken.

Creëer een boilie met jouw eigen unieke vingerafdruk
Creëer een boilie met jouw eigen unieke vingerafdruk

CC Moore Corkball Roller

We hebben er recent al eens aandacht aan besteed op CarpFeeling, maar de Corkball Roller van CC Moore moet je echt even gezien hebben. Deze handige tool maakt het een stuk makkelijker om zelf je pop-ups te maken met kurken balletjes. Hiermee maak je iedere keer weer egale pop-ups met de juiste hoeveelheid deeg. Hoewel deze techniek in Nederland niet massaal gebruikt wordt, is het zelf maken van deze corkball pop-ups een fluitje van een cent en je kunt er een zeer effectief en attractief haakaas mee creëren. De Corkball Rollers van CC Moore komen dit voorjaar in de schappen te liggen.

Met de Corkball Roller van CC Moore draai je moeiteloos je pop-ups
Met de Corkball Roller van CC Moore draai je moeiteloos je pop-ups

Dat was hem alweer, de eerste en laatste nieuwsflash van februari ;) Heb jij nog een leuk nieuwtje waar je ons over wilt tippen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Tot de volgende keer!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.