CF News Flash - Februari 2020 Deel 2

Inmiddels hebben we al allerlei genaamde stormen overleefd en de laatste dagen komt het met bakken uit de lucht. Misschien trekt het nu nog niet helemaal om je sessie te plannen of juist wel. Ondanks het weerbeeld en de vele beurzen hebben we genoeg interessante nieuwtjes voor je kunnen vinden en voor je op een rijtje gezet. In deze tweede editie van de News Flash Februari hebben we onder meer aandacht voor de vele nieuwe producten van Wychwood Carp en Raptor Boats en gave gadgets van o.a. Spomb en Korum. Veel leesplezier gewenst!

Tactical Range Wychwood Carp

Wychwood Carp komt binnenkort met de nieuwe Tactical range, een range die bestaat uit de Wychwood Tactical Brolly en de Tactical Pod Kit. De nieuwe Wychwood Tactical Brolly is een compacte, 7-rib brolly welke ontworpen is voor korte sessies en biedt een enorme interne ruimte ondanks zijn vierkante ontwerp. De brolly heeft een grote stahoogte, veel opbergruimte doordat het bed vlak tegen de platte kant aangezet kan worden. De brolly heeft een waterdichte bell cap, meerdere peggingspunten en is gemaakt van het bekende 5.000 mm HH ripstop materiaal. De brolly heeft een diepte van 2 meter, een hoogte van 1,5 meter en een breedte van 2,5 meter. De achterkant van de brolly is voorzien van een mozzy mesh-opening en heeft een totaal gewicht van 6 kg. Wordt geleverd met 2 x 24 inch stormpalen en steunpalen en om de brolly af te maken is de Tactical bivvy Overwrap, de Mozzi Door en de Bivvy Door los verkrijgbaar op de website. De brolly en accosoires zijn verkrijgbaar vanaf juni, check voor meer informatie de website van Wychwood Carp. 

Verkrijgbaar vanaf medio juni

In de nieuwe Tactical Range zien we ook de nieuwe Wychwood Carp Tactical Pod Kit. Een eenvoudige, maar veelzijdige bankware waarmee je zowel op een rod pod of als enkele sticks kan vissen of kan gebruiken als stabilisator. De set bestaat uit:

 • 3 x 9 inch sticks
 • 3 x 12 inch sticks
 • 1 x 9 inch back bar
 • 1 x 10 inch front bar
 • 2 x stabillisers
 • 1 x Adjustable centre bar
 • 1 x Carry Case

Verkrijgbaar vanaf begin maart, check hier voor meer informatie.

Wychwood Carp Tactical Range Pot kitEen eenvoudige, maar veelzijdige bankware

Buitenom de nieuwe range voor 2020 heeft Wychwood nog meer nieuwe producten in petto die special zijn ontworpen voor de mobiele visser. Zoals o.a. de Luggage range Comforter, de Wychwood Comforter Flatbed en de Tactical Sleepingbag. Check voor al de nieuwe producten de website van Wychwood Carp. 

Spomb Towel

In de karpervisserij zien we al vele soorten en maten handdoeken. Deze handdoek heeft eens een andere kleur dan de meeste carpy handdoeken en is voorzien van het Spomb logo. Gemaakt van 100% katoen (60gr/m2). De afmeting van de handdoek is 700mm x 400mm. Ideaal om even je handen af te drogen of schoon te maken na een vangst of na het voeren. De handdoek is verkrijgbaar in de webshop van Spomb.

Korum Loaded Blobs

De Korum Loaded Blobs zijn goed zichtbare floats en speciaal ontwikkeld om mee te vissen in ondiepe wateren en water waar veel wier aanwezig is. Doordat de dobbers zijn voorgelood zijn ze gelijk klaar voor gebruik. Ze zijn simpel te monteren op de hoofdlijn door middel van de lus die is voor gemonteerd (zoals hetzelfde bij float stops) Je kan ze eventueel ook gebruiken alseen in-line float. Super ideaal voor als je dichtbij kanten wilt stalken. Verpakt per 3 stuks en hebben een gewicht 3 gram. Check voor meer informatie de website van Korum.

Doordat de dobbers zijn voorgelood zijn ze gelijk klaar voor gebruik

Trakker Optics 10x42 Binoculars

De nieuwe verrekijkers hebben een 10x optische zoom wat voor een uitstekende helderheid op afstand zorgt. Door de multi-gecoate lenzen welke een diameter van 42 mm hebben, kan het daglicht gemakkelijk in het oogstuk stromen waardoor je een groter gezichtsveld hebt. Dit is vooral handig in tijden van weinig licht, zoals bij zonsopgang of zonsondergang wanneer karpers vaak het actiefst kunnen zijn. Ze hebben een solide frame met een getextureerde rubberen afwerking voor een comfortabele grip en een groot centraal rubberen scherpstelwiel, waardoor het gemakkelijk is aan te passen voor een haarscherpe focus vanaf afstanden van 2,5 m tot zover het oog reikt. Er zijn ook met stikstof gespoelde kamers om te zorgen voor nul mist voor perfecte helderheid. De Optics 10 × 42 verrekijker weegt slechts 536 gram en wordt compleet geleverd met draagtas, nekriem en lensdoek. Check voor meer info de website van Trakker.

Solar Tackle Gas Canister Case

De nieuwe Gas Canister Case van Solar Tackle is een nette zwart-neopreen, thremal hoes voor je gasfles. De case is zo ontworpen dat hij past om de meest populaire, C500 (grote), gasflessen. De case is voorzien van een volledige ritssluiting in de versterkte basis wat het installeren van de gasfles snel en gemakkelijk maakt. Hij is voorzien van het bekende rubberen Solar Tackle logo en twee elastische lussen aan de buitenkant voor het bewaren van je lepel (of ander bestek) en aansteker. Check voor meer informatie de website van Solar Tackle. 

Een nette zwart-neopreen, thremal hoes voor je gasfles

Raptor Boats New Ankers

Aan het assortiment van de Raptor Boats Ankers zijn sinds kort 2 nieuwe type ankers toegevoegd. De Raptor Boats Klapanker is gemaakt van duurzaam en corrosie bestendig gegalvaniseerd staal. De ankers zijn makkelijk opvouwbaar voor compacte opslag wanneer je deze niet gebruikt. Ook vergrendelt hij gemakkelijk op zijn plaats voor een veilige houvast. Ideaal voor gebruik voor kleine opblaasbare boten, kajaks en kano's. Qua ondergrond kun je de ankers het best gebruiken op veel wier, grind of steen met lage stromingen. Verkrijgbaar in de gewichten:

 • 1,5 kg --> € 9,95
 • 2,5 kg --> € 16,95
 • 4,0 kg --> € 24,95

Ook zien we in het assortiment de nieuwe Raptor Boats Bruce Anker. Dit anker komt gemakkelijk in de meeste ondergronden, maar heeft moeite om in harde bodems grip te krijgen. Verkrijgbaar in de gewichten:

 • 2,0 kg --> € 14,95
 • 5,0 kg --> € 29,95
 • 7,5 kg --> € 44,95
 • 10  kg --> € 59,95
 • 15  kg --> € 89,95

Check voor meer informatie de website van Raptor Boats.

 

Mivardi MC1 Hengelsteunen

Het Tsjechische bedrijf Mivardi heeft nieuw voor 2020 de MC1 Hengelsteunen in hun assortiment. De vervaardigde en lichtgewicht aluminium hengelsteunen zijn verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur. De zachte rubberen inzetstukken zorgen voor een perfecte grip en uitstekende bescherming voor je hengels. De inzetstukken zijn vaste inzetstukken welke geel van kleur zijn omdat het merk Mivardi zwart / geel is. De vorm van het aluminium gedeelte is uit één stuk gemaakt, zodat je zeeenvoudig zonder gereedschap op je banksticks of buzzbars kunt schroeven. De hengelsteunen zijn verkrijgbaar in de maten S en L, check voor meer informatie de website van Marvidi. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.