CF News Flash - Januari 2019 deel 2

Het beursgeweld op social media is losgebarsten wat natuurlijk betekent dat Carp Zwolle zijn deuren over minder dan een week gaat openen. Ook wij zijn natuurlijk weer van de partij en hebben een erg vette actie voor je in petto, maar daar vertellen we je later meer over. Door drukte op het werk en de voorbereidingen voor Carp Zwolle is deze News Flash iets korter geworden dan gepland, maar ik wilde jullie toch nog enkele nieuwtjes laten zien die je waarschijnlijk niet in Zwolle zult zien. Later deze week hebben wij natuurlijk ook weer een Carp Zwolle special waar we de nieuwtjes die je wel zult zien op Zwolle de revue laten passeren.

RAD Angling Carbon Fibre Butt Cups

Er zijn situaties waarin je genoodzaakt bent om je hengels met de toppen naar boven te zetten. De meeste butt rest zullen dan niet echt de beste grip hebben en er wordt dan vaak gebruik gemaakt van zogenaamde cups. RAD angling heeft deze nu ook in hun assortiment opgenomen en die sluiten perfect aan bij de rest van hun carbon fibre bankware. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 30 en 50 mm. Tevens zijn ze ook leverbaar in een glossy en een matte variant. Voor meer informatie kijk je op de website van RAD Angling.

RAD Angling Carbon Fibre Butt Cups

E.C.U. Empera S-B Classic 10FT – 3 lb

Na een ontwikkeltijd van maar liefst 18 maanden zien de nieuwe E.C.U. Empera's het levenslicht. E.C.U. gaat hier mee in de trend van korte hengels welke natuurlijk ideaal zijn voor het stalken of het vissen van uit een boot. Zoals je kunt verwachten van E.C.U. zijn het wederom pareltjes geworden en afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen. Ze zijn voorzien van een blank met een amber/kastanje tint met een full 1k geweven carbon. Afgewerkt met een APLS molenhouder en Fuij k ogen. Ze zijn verkrijgbaar met een kurken en EVA handvat. De ECU Empera zijn onder andere te verkrijgen via M2 Bait and Tackle.

ECU Empera S-B Classic 10FT – 3 lb

Davey Leads Lego

Met het oog op de green deal is dit misschien niet geheel in lijn met de trend, maar ik wilde deze ludieke loodjes van Davey Leads jullie toch niet onthouden. Het Engelse Davey Leads heeft nu ook wartel- en inlineversies van Lego poppetjes. Je zal er geen meer vis door vangen maar leuk zijn ze wel. Je kunt ze bestellen via de Facebookpagina van Davey Leads.

Davey Leads Lego

26A Indicator Solutions – Matching rodrest en boilienaalden

Een beetje tackle tart zorgt er voor dat alles netjes bij elkaar past. Dit kan je natuurlijk nog een stapje verder nemen door zowel je snag ears, rodrest en boilienaalden allemaal in hetzelfde design uit te voeren. Het Engelse 26A Indicator Solutions biedt deze service aan met hun carbon/rvs range. Je moet er van houden, maar ik vind het wel strak staan. Voor meer informatie neem je contact op met ze via hun Facebookpagina

26A Indicator Solutions

Pro Line Glow in the dark needles

Er zijn inmiddels al diverse fabrikanten op de markt die lichtgevende boilienaalden op de markt hebben gebracht, welke Tim ook in een apart artikel behandelde. Ook Pro Line komt nu met een set op de markt. In deze set vind je de vijf verschillende naalden zoals je die verwacht. Iedere naald heeft een aparte kleur zodat je snel de goede naald zal vinden.

proline glow in the dark needles

Karperschaken Amsterdam en Rotterdam mok

Mocht je uit 010 of 020 komen dan heeft Karperschaken misschien wel een leuke mok voor je. De kunststof mokken van Karperschaken zijn voorzien van een afbeelding die duidelijk de link leggen met jouw stad en je liefde voor het vissen. Natuurlijk ook leuk als geintje voor je vismaat uit een rivaliserende stad. Voor meer informatie kijk je op de website van Karperschaken.

karperschaken amsterdam mok

Custom Angling Solutions Coloured Nash Siren R3 snag ears & spacers

De Nash Siren R3 komt met bijgeleverde snag ears, die ik persoonlijk best wel netjes vind. Het kan natuurlijk altijd anders en zeker als je ook graag een kleurtje in je bankware setup wilt hebben. Het Engelse Custom Angling Solutions heeft geanodiseerde aluminium snag ears speciaal voor de Nash Siren R3 met bijpassende spacers. Dit geeft toch een unieke look in je setup. Ze zijn te verkrijgen in het groen, blauw, oranje, rood en paars. Voor meer informatie neem je contact op met ze via hun Facebookpagina.

Custom Angling Solutions Coloured Nash R3 snag earsPhoto credits: Carp Scene Ltd. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.