CF News Flash - Januari deel 1

Nu het nieuwe jaar is losgebarsten is het weer de hoogste tijd om te kijken naar een aantal nieuwe producten die de komende weken zullen verschijnen of net verkrijgbaar zijn. Carp Zwolle is nog maar een maandje verwijderd en dus zullen de meeste bedrijven vanaf nu volop hun nieuwe items gaan promoten. In deze News Flash staan we stil bij nieuwe producten van Global Fishing, Soul, Nash, Trakker, Monkey Climber, Martin SB en Dynamite Baits.

Global Fishing voervijzel

We beginnen deze editie met de nieuwe voervijzel voor de Navigator en Maverick voerboten. In de ontwikkeling van deze voervijzel is veel tijd gaan zitten, maar dat heeft dan ook geresulteerd in een hoge kwaliteit voervijzel om jouw aasjes over een groot gebied te verspreiden met de voerboot. Door de duurzame materialen is de voervijzel onderhoudsvrij en krijg je maar liefst 4 jaar garantie! De voervijzel heeft een laadcapaciteit van 500 gram 20mm boilies of 1000 gram particles. De voervijzel is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande Navigator/Maverick voerboten en is verkrijgbaar voor € 299,- bij Global Fishing.

De nieuwe voervijzel van Global Fishing

Soul Nero beetmelders

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen in de laatste video’s van Piet Vogel aan de Lot. Deze nieuwe beetmelders van Soul zijn op Carp Zwolle te zien. Uit het originele persbericht kunnen we opmaken dat deze nieuwe beetmelders zijn voorzien van instelbare volume, toon en gevoeligheid. De beetmelder heeft grote blauwe oren en heeft een draadloze receiver die ook kan worden ingesteld om enkel te trillen. Het geheel werkt zonder vertraging. Wat de prijs van deze nieuwe beetmelders wordt is nog niet bekend, maar ze zijn te bewonderen op de stand van Soul.

De nieuwe Nero beetmelders van Soul zijn te zien in de video's van Piet Vogel
De nieuwe Nero beetmelders van Soul zijn te zien in de video's van Piet Vogel

Nash Scope Black Ops range

Recent toonden we je al enkele nieuwe producten uit de Nash stal. Deze week verscheen een video van Nash Team Benelux, waarin men enkele gave producten uit de Scope Black Ops range toont. Hierbij komen o.a. de Scope Black Ops Rods, de SL Patrol Pack, de Flat Mat en de Recon Brolly  aan bod. De Black Ops Range is de ultieme range om mobiel te vissen met hoge kwaliteit materialen. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie.

Monkey Climber pop-ups

Wie actief is op social media heeft ze wellicht al voorbij zien komen. Het specimen blad Monkey Climber is vooral bekend om hun fantastische blad, maar ook de vette merchandise die wereldwijd wordt uitgedragen. Aan de webshop zijn recent ook de favoriete ‘Esterella pop-ups’ van Gio Vanhooren toegevoegd. Naar eigen zeggen kreeg Gio zo vaak de vraag of hij wat pop-ups wilde rollen dat hij besloot om een batch met zijn favoriete winter pop-ups te rollen. We hebben het dan over de Esterella pop-up, voorzien van o.a. n butyric acid en betaine. De perfect ronde wintertoppers zijn enkel verkrijgbaar in 15mm en in twee kleuren: wit en subtiel roze. Natuurlijk is ook deze verpakking voorzien van een kekke MC print. Geïnteresseerd? Zorg dan dat je er snel bij bent, want deze batch heeft een limiteerde oplage. Je bestelt ze voor  € 8,50 in de webshop van Monkey Climber.

De Esterella pop-ups van Monkey Climber
De Esterella pop-ups van Monkey Climber

Daar komt ook nog eens bij dat CC Moore een gloednieuwe pop-up heeft ontworpen voor Monkey Climber. Deze 'Turbo Monkeys' zijn gebaseerd op een Red Bull formule en zijn enkel en alleen verkrijgbaar op Carp Zwolle, zolang de voorraad strekt!

De Turbo Monkeys van CC Moore zijn enkel verkrijgbaar op Carp Zwolle!
De Turbo Monkeys van CC Moore zijn enkel verkrijgbaar op Carp Zwolle!

Trakker Puroflo Bait Filter System

Soms komen er van die handige attributen voorbij die duidelijk uit de praktijkervaringen zijn voortgekomen. Dat is zeker ook het geval met deze Pureflo Bait Filter Systems van Trakker. Dit attribuut is een aanvulling voor de 17ltr Olive Square Container. Het grote voordeel van dit systeem is dat je aas in vocht kunt bewaren en vervolgens eenvoudig het aas en het vocht kan scheiden. Geen vieze handen meer bij het pakken van particles of voorgeweekte boilies meer! Door het filter uit de emmer te tillen en een kwartslag te draaien is deze op de emmer te zetten. Hierdoor zal het voer uitlekken boven de emmer. Bij Trakker geeft men ook de tip om het kookvocht van hennep op deze manier opnieuw te gebruiken voor het hydrateren van gedroogde boilies. Let er wel op dat het Pureflo Bait Filter System los wordt verkocht van de 17ltr Olive Square container. Het is dus geen kant en klaar pakket. Het Pureflo Bait Filter System zal ongeveer € 24,95 gaan kosten.

Sweet 17 party op Carp Zwolle

Na bijna twee jaar van testen en door ontwikkelen heeft Martin SB de nieuwe ‘Sweet 17’ boilie gepresenteerd aan het grote publiek. De eerste stap van deze nieuwe boilie is in het voorjaar van 2015 gezet, toen de teamcaptain van het Franse Martin SB team een nieuwe boilie wilde ontwikkelen. Het doel was een boilie met een zoete smaak die zowel licht van gewicht als goed verteerbaar zou zijn. Inmiddels heeft de boilie zijn definitieve vorm gekregen en zal binnenkort worden verkocht. De Sweet 17 bevat o.a. boterzuur, vezels, een natuurlijke pineapple flavour en een hoogwaardig wateroplosbaar ingrediënt dat ook licht van gewicht is. De presentatie van deze zoetige boilie (+ bijpassende Super Smog, dip en pop-ups) zal plaatsvinden op Carp Zwolle bij een heuse ‘Sweet 17 party’. En jij bent uitgenodigd!

De nieuwe Sweet 17 boilies van Martin SB
De nieuwe Sweet 17 boilies van Martin SB

Dynamite Baits Complex-T

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Terry Hearn met de geprezen ‘The Crave’ boilie op de proppen kwam. Het was dan ook de hoogste tijd voor Dynamite Baits om een nieuwe topboilie te ontwikkelen en wederom werd Terry de opdracht verstrekt om hier mee aan de slag te gaan. Het doel was een boilie te creëren die je overal kunt inzetten en die het hele jaar rond inzetbaar zou zijn. Daarnaast moest de nieuwe boilie ook bijdragen aan de algemene gezondheid van de karpers. Het resultaat van deze opdracht verschijnt binnenkort in de vorm van de ‘Complex-T’. Deze boilie is gemaakt uit louter hoogwaardige ingrediënten, waaronder o.a. de beste kwaliteit LT94 vismeel, Haith’s birdfood en Robin Red, pre-digested liver extract en spirulina. De Complex-T heeft een open structuur voor maximale uitlekking en bevat geen kunstmatige flavours en kleuren. De Complex-T range bevat de volgende producten:

De Complex-T van Dynamite Baits

 • 12mm, 18mm, 20mm boilies in 1kg
 • 15mm, 18mm, 20mm in 5kg
 • 26mm in 350g only
 • 14mm dumbells in 1kg
 • Base Mix & Liquid Kit 1kg
 • Foodbait pop-ups in 15mm and 20mm
 • Fluro pop-ups in 10mm, 15mm and 20mm
 • Corkball pop-ups, Corkball Fluro pop-ups and Corkball wafters in 15mm
 • Hardened hookbaits – 14mm dumbells & 15/20mm boilies
 • Liquid attractant & rehydration Soak – 500ml
 • Hookbait dip – 100ml

Terry Hearn stond aan de basis van deze nieuwe boilie
Terry Hearn stond aan de basis van deze nieuwe boilie

Zo, dat was hem alweer voor deze keer. Zoals je ziet hebben we deze editie van de News Flash iets korter gemaakt dan je van ons gewend bent. Geen zorgen, we zorgen er voor dat de volgende editie (over twee weken) extra groot is en bomvol staat met nieuwe items die je op Carp Zwolle kunt gaan checken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.