CF News Flash - Juli 2018 deel 1

Door alle drukte thuis is deze CF News Flash iets later uitgekomen dan dat je misschien verwacht had. Met de laptop op schoot trappen de Belgen af voor hun achtste finale en hoop ik van harte dat onze zuiderburen inmiddels een flink feestje achter de rug hebben. In deze editie van de CF News Flash onder andere nieuws van Misty Mornings, Monkey Climber, PB Products, M2 Bait and Tackle, RS Tackle en Thermacell.

Misty Mornings - Leather Camera Bag

Als je een trouwe lezer bent van de CF News Flash dan heb je waarschijnlijk al vaker de zeer fraaie leren producten van Misty Mornings voorbij zien komen. Binnenkort gaan ze aan hun assortiment uitbreiden met een leren fototas. Door het gebruikte leer ziet deze er oldskool uit. Hij is voorzien van een handvat en schouderriem. Misschien niet de meest beschermende tas, maar meer stijlvol ga je hem niet krijgen. Houd dus hun Facebookpagina in de gaten als je geïnteresseerd bent.

Misty Mornings Leather Camera Bag

Monkey Climber – Tail of Friendship roll up leather backpack

In samenwerking met Misty Mornings heeft ook Monkey Climber een erg fraai leren item aan hun merchandise collectie toegevoegd. Je had het misschien al gezien aan de header foto, want deze leren rugtas vond ik zo gaaf dat ik hem als header heb gebruikt. De leren rugtas is voorzien van het tail of friendship logo en daardoor zeer herkenbaar. Ook is hij voorzien van hengsels zodat je hem naast rugtas ook als gewone tas kunt dragen. Leer lijkt dus helemaal hot te zijn en de nieuwe trend voor de tackle tarts. Voor meer informatie kijk je op de website van Monkey Climber.

Thermacell – Backpacker Mosquito Repeller

Aan de waterkant hebben wij last van allerlei ongedierte, maar de meest irritante van allemaal zijn toch wel muggen als je het mij vraagt. Zeker als ze ook nog eens weten door te dringen in je bivvy en zich tegoed gaan doen aan je bloed. Nu kan je natuurlijk aan de slag met allerlei kaarsjes, waarvan ik laatst trouwens ergens las dat deze helemaal niks doen, of allerlei smeerseltjes met Deet er in. Een andere manier is door gebruik te maken van producten van Thermacell. Zo hebben ze bijvoorbeeld de portable repller die we een tijdje terug al hebben behandeld. Ze hebben op hetzelfde principe nu ook een Backpacker variant. Deze werkt op een gewoon gasbusje en zal de muggen verjagen in een straal van vierenhalve meter. De matjes met werkende stof gaan vier uur mee en het gasverbruik is minimaal te noemen. Op een klein gasbusje kan je de Backpacker al 90 uur zijn werk laten doen. De Backpacker Mosquito Repeller wordt geleverd in een waterdichte opbergtas. Voor meer informatie kijk je op de website van Thermacell

Thermacell – Backpacker Mosquito Repeller

PB Products - Hit & Run Chod Leader

Een kleine vier jaar geleden plaatsten we hoe je zelf een Hit & Run Chod leader kon maken. Dit systeem heeft natuurlijk meerdere voordelen. Zo kan de karper het lood niet gebruiken om de haak te lossen en bungelt het lood ook niet bij de kop van de karper. Deze montage zelf maken is niet heel moeilijk, maar blijft een beetje prutsen. Doe je dit zelf niet graag dan kan je tegenwoordig dit systeem ook kant en klaar verkrijgen bij PB Products. De leader is 90 cm lang en verkrijgbaar in zowel gravel- als weedkleuren. Tevens zijn ze te verkrijgen met of zonder extra gewicht. Voor meer informatie kijk je op de website van PB Products.

PB Products - Hit & Run Chod Leader

Kudos Tackle – Groundlocks

Als je hengels echt vast moeten staan heb je natuurlijk diverse buttrests die hier speciaal voor zijn gemaakt. Een andere mogelijkheid is door de achterkant van je hengel te zekeren in de grond. Middels de Groundlocks van Kudos Tackle kan je dit heel gemakkelijk doen. De Groundlocks worden gemaakt op verzoek en zijn dus ook volledig aan te passen aan je eigen wensen. Indien je geïnteresseerd bent kan je contact met ze opnemen via hun website of Facebook.

Kudos Tackle – Groundlocks

The Right Bankstuff – Sokken

Zo'n beetje ieder zichzelf respecterend merk heeft tegenwoordig allerlei merchandise. Een item wat je daarin tegen niet zo vaak tegenkomt zijn sokken. Zoek je nog een beetje carpy sokken dan zijn de sokken van The Right Bankstuff misschien iets voor je. Ze hebben een camou uiterlijk in de kleuren bruin of grijs en zijn te verkrijgen in twee maten, namelijk 39 t/m 42 en 43 t/m 46. Voor meer informatie kijk je in webshop van The Right Bankstuff

The Right Bankstuff – Sokken

M2 Bait and Tackle – South Custom Reels items verkrijgbaar

Als je een molen wilt customizen zijn er inmiddels al een hoop bedrijven waar je terecht kan, nadeel is dat deze vaak in Engeland of Duitsland zitten en je dus gelijk met hoge verzendkosten zit. Zo ook het Engelse South Custom Reels welke je vast al eens voorbij heb zien komen in de CF News Flash. M2 Bait and Tackle heeft besloten een deel van het assortiment van South Custom Reels te gaan verdelen. Zo hebben ze de Handle Upgrade en Spring Loaded line clip op voorraad. De eerste is beschikbaar voor diverse Shimano modellen en verkrijgbaar in een walnoot en carbon uitvoering. Heb je een Daiwa molen dan is de Spring Loaded Line Clip misschien iets voor je. Voor meer informatie kijk je in de webshop van M2 Bait and Tackle.

M2 Bait and Tackle – South Custom Reels

M2 Bait and Tackle – Hook Line & Stinkers Air Fresheners

Een ander leuk nieuwtje dat we zagen bij M2 Bait and Tackle waren luchtverfrissers in de vorm van een onderlijn met boilie. Het gaat je geen vis opleveren, maar leuk is hij wel. Ideaal voor in de auto en zeg nu zelf: dit staat toch veel leuker dan een standaard kerstboompje aan je spiegel?! Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren, namelijk: aardbei, ananas, blauwe bes en mandarijn. Iedere geur heeft natuurlijk een bijpassende kleur. Voor meer informatie kijk je in de webshop van M2 Bait and Tackle.

M2 Bait and Tackle – Hook Line & Stinkers Air Fresheners

RS Tackle – Buzzerbar reperatie set

Als het schroefdraad het begeeft is het eigenlijk einde verhaal voor je buzzerbar. Sommige leveranciers gebruiken lichtere metalen om gewicht te besparen, maar dit komt niet altijd ten goede van de levensduur. Bij het Duitse RS Tackle hadden ze dus al meerdere malen de vraag gekregen of ze geen andere schroefdraad konden leveren. En zo hebben ze een reperatieset uitgebracht. Aangezien ze veel custom dingen maken kan je ze voor allerlei merken laten maken bij ze. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld een reperatieset voor de Fox Black Label. Voor meer informatie neem je contact op met RS Tackle.

RS Tackle – Buzzerbar reperatie set

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.