CF News Flash - Juli deel 2

Wat kan er toch een hoop gebeuren in twee weken tijd. Zo zagen we Portugal het EK van 2016 op hun naam schrijven, maar is die vreugde helaas van korte duur voor Europa. Weer kan de geschiedenis er een zwarte dag bijschrijven. Wat er in Frankrijk is gebeurd is niet te bevatten. Wat een ellende heb je  toch in deze wereld en wat een gekken kan je hebben. Mijn gedachten gaan uit naar alle getroffen slachtoffers en hun familie`s. En wat te denken van Turkije? Het leger dat een staatsgreep pleegt, weer onschuldige doden. Maar goed genoeg over gezegd. Ik zal het hier bij laten.

Laten we de pijlen maar richten op een nieuwe News Flash. Het tweede deel van juli alweer! De tijd vliegt voorbij lijkt wel. En het is niet alleen de tijd dat voorbij vliegt, want er zijn ook weer zat nieuwe producten voorbij gekomen de laatste tijd. Zo hebben we deze editie weer nieuws van Fox, Korda, Strategy, Soulcarp en nog veel meer. Bekijk ze allemaal in deze gloednieuwe News Flash.

Strategy Stamina Strip-it is nu ook verkrijgbaar in 35lbs versie

Evolution Tackle Cube Baits

Vorige keer konden we al de nieuwe Corn Stacks bewonderen van Evolution Tackle. Maar buiten de Corn Stacks hebben ze nog een nieuw plastic aasje uitgebracht genaamd Cube Baits. De Cube Baits zijn speciaal ontwikkeld voor het drijvend vissen op karper. Geen gezeur meer met brood dat soppig wordt en van je haak schiet. De Cube Baits vervangen dit probleem. Doe gewoon je haak door de uitsparing en vissen maar. Zo simpel kan het zijn.

Fox Easy Shelter Camo

Zoals vorige keer beloofd gaan we verder met het verkennen van drie nieuwe uitgebrachte items. Als eerste nemen we de Easy Shelter Camo onder de loep. De naam verklapt het al een beetje, want deze nieuwe shelter hanteert de pop-up methode waardoor de shelter met weinig moeite super snel staat en ook weer op te vouwen is. De Shelter heeft een uniek scala aan kenmerken die je niet zo zou verwachten van een pop-up shelter. Want net zoals de meeste gewone bivvy`s  is de Fox Easy Shelter voorzien van genoeg ruimte om je bedchair in te plaatsen, een luifel die bescherming geeft tegen de regen als de deur geopend is en een Solide deur met drie verticale opties; deur kan opgerold worden in delen en met haringen worden gefixeerd aan de grond. De shelter wordt geleverd met inritsbaar mozzy voorpaneel en is voorzien van een groot mozzy paneel aan de achterzijde voor goede ventilatie. Ook kunnen de voorpanelen kunnen als ‘letterbox’ deur worden gebruikt en om het plaatje compleet te maken is de shelter ook nog voorzien van Rod Straps aan beide zijden van de deur. Voor meer info over de Fox Easy Shelter kijk je op www.foxint.com

Fox Collapsible water bucket

Het zal jullie niet raar in de oren klinken dat de veiligheid van de vis voorop staat. Houd daarom ook altijd de vis nat. Bezuinigen op de ruimte van een emmer is niet meer nodig met de nieuwe opvouwbare emmer van Fox. Deze nieuwe emmer past gemakkelijk in je tas of onthaakmat enzovoorts. De emmer zelf is voorzien van een touw van 1.8m die bevestigt wordt doormiddel van karabijnhaak. Het touw is vooral handig voor bijvoorbeeld de visserij op kanalen, waarbij je vaak hoog boven het wateroppervlak zit. De emmer is aan de onderkant verzwaard met een ring zodat deze altijd naar beneden kantelt en de emmer vol met water kan lopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten want voor €10,- heb je er al één in je bezit.


Een superhandige opvouwbare emmer van Fox

Fox Kwik Change O Ring Wartels

Ook in de Fox Edges end tackle range is er weer wat nieuws te bespeuren. En dat zijn de O Ring Wartels. Deze onderlijnen lenen zich er prima voor om een stugge rig perfect op de bodem te positioneren. Ook zijn deze mat gecoate O wartels perfect te gebruiken in combinatie met een pva stick. Of je gebruikt ze gewoon om snel van onderlijn te wisselen. Volgende News Flash zullen we weer een greep van drie nieuwe producten uit het assortiment van Fox behandelen dus stay tuned voor meer nieuws.

Strategy Baits S-Appeal 20mm boilies

Met trots kan Strategy Baits jullie melden dat er binnenkort een nieuwe range boilies in de schappen van de hengelsportzaken te vinden zal zijn. Het zal hier gaan om de nieuwe S-Appeal range. Deze hoogwaardige range bestaat (voorlopig?) uit de volgende drie meest populaire smaken namelijk banaan, garlic en monster crab. De S-Appeal boilies zijn verpakt in een super handige en praktische emmer, waarvan de inhoud 4 kilogram zal bedragen. Ideaal natuurlijk om bijvoorbeeld voercampagnes te houden.Catch more, catch bigger!

Korda’s 4th Dimension

De zomer is nu echt begonnen en daarmee is het goed om te kijken naar de nieuwe range aan zonnebrillen van Korda! De volgende omschrijving over de nieuwe zonnebrillen laat ik aan Korda zelf over aangezien zij dit al prachtig hebben verwoord. Aldus Korda: Met in het logo een bril verwerkt is de stap naar een range polariserende brillen misschien niet eens zo verwonderlijk. Maar met uiterste hoge kwaliteitseisen heeft het aardig wat tijd en werk gekost om tot de uiteindelijke serie 4th Dimension brillen te komen. De range kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en goede polasirende eigenschappen in een modern en stijlvol jasje. Er is keuze uit een drietal ontwerpen: Wraps, Aviator en Classics. En om te zorgen dat je onder alle omstandigheden optimaal zicht hebt kan je daarnaast ook nog kiezen uit verschillende kleuren glazen. Hierdoor kan je afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en lichtomstandigheden kiezen voor de perfecte bril.                     

Wraps – Dit sportief en nauw sluitende ontwerp is de instapper in de range en zal een grote groep vissers aanspreken. Hij is verkrijgbaar in een zwart model met bruine glazen en een olijf frame met daarin gele glazen.

Aviato - Speciaal voor de liefhebbers is er ook dit old skool model dat de middenklasser uit de range is. De Aviatoe is leverbaar in een speciale “schildpad kleur”frame met bruine glazen en een mat zwart design met donker grijze glazen.

Classics – Het absolute topmodel uit de 4th Dimension range is dit klassieke design. Net zoals de Aviator komt ook deze bril in het schildpadachtige motief. Deze keer is er echter gekozen voor ambergeel gekleurde glazen die zich perfect lenen voor “low light” omstandigheden. De andere optie bestaat uit een ontzettend stijlvolle matzwarte bril met donkergrijze glazen.

Alle brillen uit de range zijn voorzien van coole details, subtiele logo`s en zullen zowel aan de waterkant als tijdens andere vrijetijdsbestedingen zeker niet misstaan. Om het geheel af te maken worden de 4th Dimension brillen elk geleverd met een poetsdoek en nette opbergetui. De release zal naar verwachting in juli plaatsvinden met een adviesverkoopprijs die start bij 39,99 euro.

Soulcarp Leader & Rig Organizer

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij liggen de leaders meestal her en der door mijn tacklebox heen. Herken je je hier ook in? Misschien bied deze nieuwe Leader & Rig organizer je wel de uitkomst. Nooit geen last meer van slingerende leaders of rigs met deze heavy duty kunststof box. De box zelf is voorzien van 6 soft EVA spoelen die elk een diameter van 7cm hebben. En om de box makkelijk en snel te openen of sluiten is deze voorzien van een magneetsluiting. Misschien moet ik er zelf ook maar eens één gaan aanschaffen om alles eens te ordenen. Voor meer info: www.soulcarp.com

Soulcarp Piet Vogel Carp Cradle

Nog een nieuw product van Soulcarp is deze Carp Cradle. De grote naam en bedenker achter deze nieuwe craddle is natuurlijk niemand minder dan Piet Vogel. Aan alle technische aspecten zijn gedacht bij deze cradle. Om te beginnen zijn de onder- en bovenkant voorzien van een gaaspaneel. Boven om de vis vochtig te houden en onder om het water weg te laten lopen. De wanden zijn extra hoog gemaakt om de veiligheid van de vis te waarborgen. De Cradle is aan beide korte zijden geheel te openen om de vis zijn vrijheid weer terug te geven. De binnenkant is voorzien van een dik uitneembaar kussen. En aan de buitenkant bevindt zich een uitklapbaar kussen voor je knieën. En niet geheel onbelangrijk: deze cradle heeft ook nog eens een hoog drijfvermogen waardoor je een paar mooie foto’s van je vangst in het water kunt maken. Kortom: een multifunctionele Carp Cradle van Soulcarp.

Summit Tackle Cobalt Black & Stainless steel Range

Naast een compleet nieuwe website van Summit Tackle is er nog meer nieuws te vermelden. Onlangs heeft Summit Tackle namelijk twee verschillende bankware serie`s gelanceerd. Dit zijn de ‘Cobalt black’ en de ‘Stainless steel’ range. Beide serie`s herbergen dezelfde attributen, namelijk een rod pod, buzzerbars en banksticks. Het enige verschil zit hem in het gebruikte materiaal. De Cobalt Black range bestaat namelijk uit verhard staal en de stainless steel spreekt voor zich. Hierdoor krijgen beide ranges hun eigen strakke looks. Kijk voor de complete range op www.summittackle.com

De Stainless Steel range ook verkrijgbaar in Cobalt Black

Hybrid Carp Tackle nieuwe Armohawk Wide Gape haken

Een goede haak is onmisbaar in onze visserij. De haak moet stevig en tegelijker tijd vlijmscherp zijn. Buiten deze twee aspecten om is het ook nog eens zeer belangrijk dat de haak super snel indraait. Met deze eisen in hun achterhoofd zijn ze bij Hybrid Carp Tackle aan het stoeien geweest om de al reeds bestaande Wide Gape haken nog beter te maken en dat is ze zeker gelukt! Het resultaat mag er zijn, want na lang testen liegen de resultaten er niet om van deze nieuwe Armohawk Wide Gape haken. Uit de testperiode is gebleken dat er met deze nieuwe haken veel meer vis op de kant komt, en dat zien we graag! Voor deze haken en alle andere Hybrid Carp Tackle producten kun je terecht bij www.karperschakenhengelsport.nl

Pioneer Baits Chopz

Chopz zijn niet meer dan gewoon gehalveerde boilies. Het voordeel van de gechopte boilies is dat ze  veel atractiever zijn dan hele boilies. Chopz zijn altijd en overal in te zetten, of je nu struinend of op lange afstand vist. Om jullie vissers een hoop tijd te besparen met het choppen van boilies heeft Pioneer baits dit al voor jullie gedaan. Gebruik ze in een pva zakje, in een spod (los of door de spodmix), in de voerboot of gewoon bijvoeren om een extra attractieve voerstek te maken. Ze zijn ook uitermate geschikt om te soaken zodat ze nóg attractiever worden. Verkrijgbaar in twee varianten in 2,5kg zakken of in complete emmers inclusief een zakje haakaas en 100ml soak. Kijk voor alle smaken Chopz op www.pioneerbaits.nl

Aan Pioneer Baits de eer om deze News Flash te beëindigen. Velen van jullie zullen lekker genieten van hun welverdiende vakantie en deze vakantie vierende lezers wens ik graag een fijne vakantie toe. Zoals jullie misschien al gelezen hebben gaat CarpFeeling over op een vakantierooster vanaf 25 juli tot 21 augustus. Maar vrees niet, de CF News Flash gaat gewoon door deze periode. Dus tot over twee weken weer!


Coming soon from Tactic Carp

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.