CF News Flash - Juni deel 2

Met de hitte van de laatste dagen moest ik toch even twee keer kijken om er van overtuigd te zijn dat het toch echt nog steeds maar juni is. Hopelijk was dit niet onze zomer en begint de herfst al zodra ik mijn opgenomen vakantiedagen mijn zomervakantie mag noemen. Als de weersvoorspelling een beetje klopt heeft de ergste hitte inmiddels ons kikkerlandje verlaten en kan je nu zonder dat het zweet van je lijf loopt de laatste nieuwtjes weer tot je nemen. Veel leesplezier met deze editie met onder andere nieuws van Strategy, Gardner Tackle, Solar en Korda.

Wright Tackle RT4 Bait Boat Hopper Covers

Ben je in het bezit van een RT4 voerboot en wordt deze aangevallen door vogels die dat smakelijke gratis hapje niet kunnen weerstaan? Dan heeft Wright Tackle een mooie oplossing voor je gemaakt, namelijk de RT4 Bait Boat Hopper Covers. Deze covers bedekken je voerbakken zodat vogels geen kans meer hebben om het voer er uit te pikken. Naast de bescherming tegen vogels zijn de covers ook waterafstotend zodat je voer niet nat wordt en je dus ook zonder problemen PVA kan gebruiken in de regen. De Hopper Covers bevestig je middels velcro strips die je natuurlijk eerst zelf moet aanbrengen op de voerboot. Doordat deze dus boven je laadbakken zit gaat er ook geen laadvermogen verloren. Je kan de RT4 Bait Boat Hopper Covers bestellen in de webshop van Wright Tackle.

Wright Tackle RT4 Bait Boat Hopper Covers

Strategy Grade Keep Sack System

Een retaining sling is enorm handig aangezien je hem ook als weegzak kan gebruiken, maar zoals Tim vorig jaar al uitlegde is een retaining sling geen bewaarzak. Strategy heeft nu een bewaarzak gemaakt die je ook als weegzak kan gebruiken. Het nadeel van een aparte bewaar- en weegzak is dus weggenomen met het Grade Keep Sack Systeem. De deelbare weegstokken kan je eenvoudig uit de weegzak halen en vervolgens in een apart verkrijgbare zak stoppen. Doordat de ritsen ver naar beneden doorlopen kan de vis ook makkelijk de zak verlaten als je dat wilt. De meegeleverde kabel is ook niet wat je bij de meeste andere zakken ziet. Dit is namelijk een met plastic gecoate staalkabel zodat het doorbijten of kapot gaan van het touw tot het minimale wordt beperkt. Kijk voor meer informatie op de website van Strategy.

Strategy Grade Keep Sack System

Gardner Tackle PVA Booms

We kennen het allemaal wel dat je na een nacht vissen je rig binnendraait en tot de conclusie komt dat je voor die man met die korte achternaam heb zitten vissen. Je rig zat dus hopeloos in de war. Ik maak mijzelf altijd maar wijs, tegen beter weten in, dat dit tijdens het indraaien is gebeurd. Gardner heeft nu de PVA Boom in het assortiment. De PVA Boom is een dunne tube van PVA met een doorsnede van 3mm. Door de rig hier doorheen te halen is in de war gooien dus niet meer mogelijk. Zodra je rig in het water ligt zal de PVA smelten en je weet dus honderd procent zeker dat je rig niet in de war ligt. Een extra feature is dat je de PVA Boom ook kan vullen met een PVA-vriendelijke liquid door de uiteinden even dicht te smelten. De PVA Booms zijn verkrijgbaar in drie lengtes van respectievelijk 100, 200 en 300mm. Kijk voor meer informatie op de website van Gardner Tackle

Gardner PVA Booms

Weston Developments Tournament Taper casting spools

In sommige gevallen kan dat 'beetje extra' je net die ene vis opleveren. Als dat beetje extra een paar meter verder kunnen gooien is en je beschikt over Daiwai Tournament molens, dan moet je Weston Developments even in de gaten houden. Zeer binnenkort komen ze met Taper casting spools op de markt. Deze spoelen zullen geschikt zijn voor de TS6000T, SS9000, SS3000 en TS5000T. Staan deze inmiddels op je verlanglijstje? Houd dan de Facebookpagina van Weston Developments of hun website in de gaten.

weston development tournament taper casting spools

Solar Tackle P1 Bow-Loc Landing Net

Het kan altijd beter moeten ze gedacht hebben bij Solar Tackle toen ze de P1 Bow-Loc Landing Net gingen ontwerpen. Dit schepnet is onderdeel van de nieuwe P1 RVS range die ze later dit jaar gaan uitbrengen. Natuurlijk zal het schepnet voorzien zijn van het unieke Bow-Loc systeem waardoor je schepnet gebruiksklaar is in slechts 5 seconden. De steel is volledig vervaardigd uit carbon en uitschuifbaar van 3 tot 6 ft, wat dus ongeveer 90 tot 180 cm is. Ook ideaal voor de bootvissers onder ons dus. Ook de armen zijn vervaardigd uit carbon en net zoals de steel voorzien van een RVS uiteinde. Het is nog even wachten tot augustus voor deze in de winkel te vinden zullen zijn, al is er initieel wel alleen een 42 inch model beschikbaar. Voor meer informatie kijk je op de website van Solar Tackle

solar tackle p1 bow loc landing net

Korda Markerlead

De juiste locatie is natuurlijk enorm belangrijk, want als je rig in het wier of blubber ligt dan is de kans op een aanbeet een behoorlijk stuk kleiner. De bodem aftasten met een markerlood is natuurlijk één van die manieren en volgens vele ook de beste. Naast de lijn (braid) en een goede hengel is je markerlood essentieel aangezien deze juist de kleinste details aan je moet doorgeven. Het nieuwe Korda Markerlead is voorzien van uitstulpingen die de contouren van de bodem nog beter doorgeven. De uitstulpingen zullen er ook voor zorgen dat waterplanten er in vastgrijpen, zodat je dit ook bij lichte wiergroei goed zal voelen of ze er zelfs aanblijven hangen. De Markerlead is verkrijgbaar in drie gewichten, namelijk: 57, 85 en 113 gram. Voor meer informatie kijk je op de website van Korda

korda markerlood

Gardner Tackle Multi Rake

Kon je met het markerlood geen schone plek vinden dan kan je met de nieuwe Gardner Tackle Multi Rake er gewoon eentje maken. De Multi Rake is 23 cm breed en met zijn 18 tanden is je stek dus binnen mum van tijd wier vrij. Met zijn 250 gram is hij dus nog steeds te werpen met een flinke spodhengel, maar de Multi Rake is ook voorzien van 3/8 BSF schroefdraad. Dit schroefdraad vind je natuurlijk ook op je schepnetsteel, stormpaal en dergelijke. Een klein detail maar dat maakt hem wel universeel inzetbaar. Daarbij neemt de Multi Rake dus veel minder plek in dan de hark uit je tuinhuis. Kijk voor meer informatie op de website van Gardner Tackle.

gardner Tackle Multi Rake

Originals Caps

We kennen Originals natuurlijk van hun aas, maar een beetje merk moet natuurlijk ook wat merchandise in het assortiment hebben. Originals heeft begin deze maand twee caps uitgebracht en zo dus de eerste merchandise items in hun webshop geplaatst. De eerste is de tijdloze Trucker Cap die uitgevoerd is in de bruin tinten van het logo. Naast deze Trucker Cap hebben ze ook een hippe Flat Cap Olive die, zoals de naam al doet vermoeden, in het olijfgroen is uitgevoerd. Beide caps zijn natuurlijk voorzien van het Originals logo. De caps zijn te bestellen in de webshop van Originals

originals caps

Nieuwe CarpFeeling designs

We hebben ook nieuws vanuit CarpFeeling, want deze week hebben we twee gave nieuwe designs toegevoegd aan onze webshop. Speciaal voor de vissers die zich liever niet aan een merk binden hebben we het 'No Sponsor' ontwerp toegevoegd. Een leuke manier om aan te geven dat je liever je eigen gang gaat. En als je nog een leuk kado zoekt voor je vismaat, dan adviseren we je het nieuwe 'Stekkenpezer' design. Beide designs zijn verkrijgbaar als shirt en hoodie en in de kleuren olive, groen en zwart. Kijk voor meer designs en aanbiedingen in onze webshop.

De CarpFeeling merchandise is uitgebreid met deze twee nieuwe designs

S&D Armbanden

Als we dan toch in de fashionhoek duiken dan kan een stoere leren armband je look helemaal afmaken. Bij Said and Done hebben ze diverse fraaie exemplaren die nu ook in een combi deal te verkrijgen zijn. Kijk eens in de shop van Said and Done en laat je verrassen.

S&D armbanden

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.