CF News Flash - Maart deel 2

Wat een heerlijk weertje was het van de week. Veel van ons zullen de drang naar het de waterkant niet kunnen weerstaan en de eerste sessies al gedraaid hebben. Helaas lijkt het al weer gedaan te zijn met het mooie weer en zal er dit weekend het nodige vocht weer uit de wolken neerdalen. Ook bij de producenten lijkt het seizoen gestart te zijn, want het regent nieuwtjes de laatste weken.

Nash Casting Glove

Als je extreme afstanden wilt gooien of graag een spod gebruikt is een bescherming voor je vinger natuurlijk een must. Nash heeft zijn range uitgebreid met een handschoen die hierin voorziet. Het vingergedeelte is versterkt met kevlar zodat deze extra bescherming biedt voor je vinger. De handpalm is voorzien van rubber zodat deze extra grip geeft. Vervolgens is de handschoen afgewerkt met suede. De handschoen is verkrijgbaar in een linkse en rechtse uitvoering. http://www.nashtackle.co.uk/products/view/casting-glove

Nash Casting Glove

Nash Scopex Squid

We blijven nog even bij Nash, want Nash Bait heeft een gouwe ouwe uit de kast gehaald. Ze zullen de Scopex Squid range terug op de markt gaan brengen. Een klassieker die al heel veel vissen op de onthaakmat heeft doen belanden. Naast natuurlijk de boilie zelf zullen ze een volledige range uitbrengen met deze smaak. Waaronder pop-up's in meerdere kleuren, dips, hookbaits en een stickmix.

Nash Scopex Squid

KA Baits Trouvit Range uitbreiding

Trouvit zullen de meeste wel kennen als opfokvoer voor forellen. Maar ook karper is er gek op en er zullen genoeg mensen zijn die de grote variant misschien zelfs aan de hair rijgen. Bij KA Baits hebben ze al lang een boilie in de range die gebaseerd is op dit attractieve goedje. Een bol waar al heel veel mooie vissen op gevangen zijn. Tijd dus om er een volledige aas range van te maken. Ze zullen dit jaar pop-ups, pellets, stickmix en liquids lanceren gebaseerd op trouvit.

trouvit pellets

Kampa Freedom Gas cartridge Oven

Ik denk dat de meeste karpervissers wel van een lekkere warme hap houden aan de waterkant. Nu hebben we natuurlijk gas- of benzinebranders en heeft de Sandwich Toaster van RidgeMonkey onze culinaire mogelijkheden behoorlijk uitgebreid, maar er gaat niks buiten een echte oven natuurlijk. Okay ik geef het toe met een gewicht van 9.6 kg is het een behoorlijk ding om mee te nemen, maar dan heb je ook wat. De oven van Kampa werkt op standaard GP-250 cartridges en zal ongeveer 3 uur meegaan op een enkele cartridge. Met een elektrische ontsteking en zelfs een kookwekker die de oven laat uitslaan heb je dus een volwaardige oven aan de waterkant. http://www.tacklebox.co.uk/cooking/kampa-freedom-gas-cartridge-oven.html

Kampa Freedom Gas Oven

Nene Valley Kettles

Als we dan toch met koken bezig zijn dan is dit wel het bazen keteltje om je kopje thee mee te maken. De ketels worden met de hand gegraveerd en zijn volledig naar je hand te zetten. Het handvat wordt afgewerkt met een koord wat een extra stoer uiterlijk geeft. Deze keteltjes zijn o.a. te bestellen via M2 Bait & Tackle.

Nene Valley Kettles

UFO Back Droppers

Na de loodvrije werpgewichten die UFO op de markt heeft gebracht, hebben ze hun gamma nu ook uitgebreid met een loodvrije alternatief voor toplood. Deze toploden zullen worden vervaardigd middels dezelfde samenstelling als de andere producten van UFO en dus milieuvriendelijk. Ze zullen medio april beschikbaar zijn en onder de naam Back Droppers hun weg naar de winkels gaan vinden. De Back Droppers zullen verkrijgbaar zijn in een 20 en 40 grams uitvoering. Ze zullen onder andere beschikbaar zijn bij Mario's Tackle.

UFO Back Droppers

Butt Bungee Black Edition

De Butt Bungee is een product wat al een tijdje op de markt is. Via een elastiek dat rond je hengels wordt gespannen ben je er zeker van dat je hengel geen kant zal op gaan tijdens een run. De base plate van de originele versie is gemaakt van RVS. Smaken verschillen natuurlijk en van zo'n glimmend plaatje aan de waterkant zal niet iedereen gecharmeerd zijn. Dus hebben ze nu ook een zwarte versie op de markt gebracht. De base plate is voorzien van een zwarte poedercoating en je bent dus gegarandeerd van dezelfde kwaliteit. https://m2baitandtackle.com/black-butt-bungee-nieuw/

Butt Bungee Black Edition

Strategy Pointed Braid Cutter

Strategy timmert hard aan de weg en lanceert veel nieuwe producten de laatste tijd. Een product wat ze recentelijk hebben uitgebracht is de Pointed Braid Cutter. Een goed schaartje is onmisbaar in je tacklebox. Dit schaartje zal probleemloos alle verschillende onderlijnmaterialen knippen door gebruik te maken van gekartelde bladen die zeer scherp zijn. De Cutter is zo ontworpen dat deze perfect in je hand ligt en toch heel compact is. De totale lengte is 10 cm zodat deze met gemak in je tacklebox zal passen.

Strategy Pointed Braid CUtter

Monkey Climber Esterella Pop-ups

Monkey Climber heeft een gelimiteerde batch gedraaid van de favoriete pop-up's van Gio. De pop-ups worden vervaardigd volgens een geheim recept waar onder andere boterzuur en betadine in verwerkt wordt. De pop-ups zijn verkrijgbaar in wit en roze met een diameter van 15mm. Naast de normale pop-up is er ook een nabehandelde versie verkrijgbaar. Een maand lang worden deze voorzien van dagelijks enkele druppels flavour en zoetstof en zitten dus bomvol met flavour. Volgens de maker maakt deze nabehandeling echt een wereld van verschil. Deze pop-ups zijn ook uitermate geschikt voor als het water nog wat kouder is. http://monkeyclimber.bigcartel.com/product/monkey-climber-esterella-pop-ups-white-pink

Monkey Climber Esterella Pop-ups

Trakker Levelite Oval Bed System

De gemiddelde brolly of tent is nou niet echt vierkant te noemen. Als je de beperkte ruimte toch optimaal wilt benutten is een stretcher die rechthoekig is nou niet echt de beste vorm dachten ze bij Trakker. Vanuit die gedachte is de Trakker Levelite Oval Bed Systeem ontstaan. De stretcher heeft een ovale vorm waardoor je hem achterin je brolly of bivy kan plaatsen. Hierdoor zal je een hoop extra ruimte creëren aan de voorkant van je brolly. De stretcher is voorzien van 6 poten die voorzien zijn van een grote voet, zodat deze niet wegzakt in de modder. Hij is ook zo ontworpen dat hij plat wordt opgevouwen en bijeen wordt gehouden door een clip. De stretcher wordt geleverd met een 3 seasons slaapzak, maar kan worden uitgebreid middels een cover zodat je een 5 seasons variant creëert.

Trakker Levelite Oval Bed System

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.