CF News Flash - Mei 2020

Tijdens Hemelvaart leek het wel hartje zomer en ook het pinksterweekend lijkt er niet voor onder te gaan doen. Met temperaturen van boven de 25 graden is het wel een schril contrast met vandaag terwijl ik deze CF News Flash type voor jullie. Het is grijs buiten en het regent lichtjes wat mij betreft een ideaal visweertje zeker tegen over de warme dag zoals we deze met Hemelvaart hadden. Dat warme weer brengt me wel gelijk bij diverse producten in deze News Flash die wel een behoorlijk zomers tintje hebben :-)

Carp Whisperer Power Mono

Laten we deze editie eens beginnen met de nieuwe hoofdlijn van Carp Whisperer. Het betreft een monofilament lijn en door zijn lage rek is deze dus allround inzetbaar. Wat me direct opviel was de opdruk 8x op de spoel waarmee ze aangeven dat deze lijn 8 keer meer schuurbestendig is dan vergelijkbare lijnen. Nogal een bewering en de vraag is natuurlijk wel referentie punt ze nemen, maar als het zo is heb je een erg mooie lijn voor een zeer schappelijk prijs. Een spoel van 1000 meter kost je namelijk slechts € 19,99. De Power Mono is verkrijgbaar op een spoel van 1000 meter in 35 en 40 honderdste. Check de website van Carp Whisperer voor meer informatie.

Carp Whisperer Power Mono

Trakker USB Bivvy Fan

Afgelopen donderdag was het de eerste officiële zomersedag volgens het KNMI en wie aan de waterkant zat zal het vast gemerkt hebben. Het was gewoon enorm warm, zat je op een plek waar ook nog geen schaduw is dan kan een ventilator uitkomst bieden natuurlijk. Trakker heeft nu een dubbele ventilator welke wordt gevoed door een USB aansluiting en is met iedere gangbare powerbank te gebruiken. De ventilator kan je instellen op 6 snelheden en de ventilator is draaibaar ten opzichte van de voet welke ook is voorzien van anti-slip materiaal. Wat zeker een uitkomst kan zijn voor de zomer, wanneer de muggen weer talrijk aanwezig zijn, is dat er bij één van de ventilators een pad zit waar je bijvoorbeeld citronella op kan druppelen. Check de website van Trakker voor meer informatie.

Trakker USB Bivvy Fan

Trakker Armolife Barbecue

Trakker lijkt erg veel zin in de zomer te hebben, want ook het volgende nieuwe product van Trakker doet me wel erg denken aan de zomer. We hebben het dan natuurlijk over een heerlijk stukje vlees grillen op de barbecue. Waar je natuurlijk kan kiezen voor een gemakkelijke weg werp barbecue heeft Trakker nu een compacte lichtgewicht barbecue in hun assortiment. Eenmaal opgeborgen is het mooi vierkant geheel wat het transport natuurlijk een stuk makkelijker maakt dan andere draagbare barbecues. Check de website van Trakker voor meer informatie. 

Trakker Armolife Barbecue

Delkim Black Box

Met de komst van de nieuwe D range van Delkim was het natuurlijk wachten op allerlei updated accessoires voor de nieuwe range. En zo hebben ze nu dus ook hun Black Box geupdate een kanttekening is wel dat de nieuwe Black Box zowel gebruikt kan worden met de oude als de nieuwe Delkims. De updated version is wat compacter dan de oude. Net zoals in de oude versie vindt je in het deksel ook een opbergmogelijkheid welke is voorzien van een rits. Als ik de foto's zo zie lijkt hij van dezelfde materialen gemaakt als de oude versie. Ik heb deze nu al een jaar 8 in gebruik en daar is nog niks aan. In het deksel bewaar ik mijn Stow Bobbins, snagears en dergelijke en deze gaat dus ook iedere sessie open. Check de website van Delkim voor meer informatie (let wel op dat op hun website momenteel nog de oude versie staat). 

Delkim Black Box

Fox Submerge High Visual Sinking Braid

Waar de meeste merken juist hun hoofdlijnen een kleur of eigenschap gebruiken die je hoofdlijn zo ontzichtbaar mogelijk maken komt Fox met een hoofdlijn die juist het tegenovergestelde moet doen. Deze gevlochten hoofdlijn heeft een fel oranje kleur welk goed zichtbaar is en het drillen dus wat gemakkelijker moet maken. Aangezien het een gevlochten variant is heeft deze natuurlijk nauwelijks rek en enorm sterk voor zijn diameter wat natuurlijk een must is voor het snagvissen of wierrijke omstandigheden. De Submerge High Visual Sinking Braid wordt geleverd op een spoel van 300 of 600 meter en is verkrijgbaar in een 20 en 30 honderdste variant met een respectievelijke breeksterkte van 18,1 en 24,9 kg. Check de website van Fox voor meer informatie. 

Fox Submerge High Visual Sinking Braid

Monkey Climber Limited Edition Facemask

Waar het vroeger een beeld was wat je vooral in Azië zag kijkt er tegenwoordig niemand meer raar op als je met een mondkapje oploopt. Sterker nog vanaf 1 juni is zelfs verplicht in het openbaar vervoer in Nederland. In samenwerking met Arktis heeft Monkey Climber een gelimiteerde aantal mondkapjes gemaakt met een carpy uitstraling en natuurlijk voorzien van het herkenbare Monkey Climber logo. Het betreft een niet medische uitvoering zoals deze dus binnenkort in het openbaar vervoer verplicht is. Alle winst die wordt gemaakt door Arktis en Monkey Climber zal worden gedoneerd aan een goed doel. Check de webshop van Monkey Climber voor meer informatie. 

Monkey Climber Limited Edition Facemask

Smart Alarm en Light verkrijgbaar voor ATT en Nash Siren R3

Helaas heeft niet iedere bezoeker aan de waterkant de intentie om gewoon een leuke babbel te maken met je en ben je soms genoodzaakt om hier wat voorzorgsmaatregelen voor te treffen. Met deze gedachte is de Smart Alarm van Smart Indicators gemaakt. Het Smart Light is natuurlijk gemaakt om je stek/bivvy te verlichten zodra er een beeetmelder wordt geactiveerd. Zowel de Smart Alarm als ook de Smart Light waren al verkrijgbaar voor de Delkim TXI, Delkim TXI-D, Fox en zijn nu ook verkrijgbaar voor ATT als ook de populaire Nash Siren R3. Check de website van Smart Indicators voor meer informatie. 

Smart Indicators

The Carp Specialist – Nieuwe Nederlandse bestemming: Vissen bij Anna

Met een oppervlakte van 0,7 hectare een bestand van circa 200 karpers, 2 meervallen en diverse steuren zal je het niet verbazen dat dit geen enorm moeilijk water is en in de categorie run-water valt. Met ook nog een luxe chalet met veranda direct aan het water is dit dus een perfecte bestemming voor als je er eens lekker uit wilt met de familie of vrienden en lekker ongecompliceerd wilt vissen met veel actie. Het water huur je exclusief af voor maximaal twee vissers en kan je dus lekker je ding doen. In het chalet is er plaats voor 4 mensen en van alle gemakken voorzien. Vissen bij Anna ligt in de buurt van Ommen (Overijssel) en is dus ook nog eens goed aan te rijden voor een midweek of weekend. Check de website van The Carp Specialist voor meer informatie.

thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48531
thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48598
thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48645
thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48650
thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48529
thecarpspecialist_karper_karpfen_carp_vissen-bij-anna_48523

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.