CF News Flash - Mei deel 2

De meeste van ons zullen een lang weekend hebben gepland en gisteren een brugdag genomen hebben. Met dit extra lange weekend dus een goed moment de waterkant eens op te zoeken. Het kwik zal vandaag zelfs misschien tropische waarden gaan bereiken in de Bilt. In de schaduw kan je dus rustig de laatste nieuwtjes lezen. In deze editie onder andere nieuws van Pallatrax, Fox, Nash, Ridgemonkey en meer.

Gillhams turns to stone

We beginnen deze editie met een nieuwtje dat niet echt over karpervissen gaat, maar welke we toch het vermelden waard vinden. Het bekende Thaise fishing resort Gillhams gaat loden werpgewichten verbieden op hun resort. Er zijn al diverse wateren waar het aangeraden wordt om met loodalternatieven te vissen, maar dit is volgens ons het eerste water wat lood echt verbiedt. Naast de Stonze zullen ze ook de Gripz haken promoten. Het volledige persbericht kan je nalezen op de website van Pallatrax.

Fox Black Label Line Guards

Er zijn situaties dat je de hoofdlijn over een obstakel wilt leiden of juist in een hoek wilt leggen. Fox heeft in de Black label lijn nu twee Guards uitgebracht die dit trucje gemakkelijk maken. Namelijk een C-Guard die je kan gebruiken om een hoek te creëren en de Y-Guard om je lijn in een rechte lijn uit het water te houden. De Guards zijn voorzien van 3/8 BSF schroefdraad zodat je deze op banksticks of stormpoles kan schroeven. Zowel de C als Y-Guard zijn voorzien van een reflecterende strip zodat je deze gemakkelijk in het donker terug kunt vinden met een hoofdlamp. Voor meer informatie kijk je op de website van Fox.

Fox Royale Euro Dome 2-Man

Na het succes van de Royale Euro Dome heeft Fox nu ook een twee persoons versie op de mark gebracht. De 2-man is gelijk aan de 1-man versie en is alleen groter, zodat je er met gemak met z'n tweeën in kunt vertoeven. De Royale Euro Dome heeft een binnentent voor extra comfort die niet verwijderd hoeft te worden. Het grondzeil is van hoge kwaliteit en in de binnentent zit een lichtgewicht inritsbaar grondzeil. Beide kunnen verwijdert worden zodat je hem ook zonder grondzeil kan gebruiken. Voor de Royale Euro Dome 2-Man is ook een skin beschikbaar voor nog meer comfort. Voor meer informatie kijk je op de website van Fox.

Nash Scope Black OPS Car Seat Covers

Als je met je vieze kleren in de auto stapt levert dat je natuurlijk geen vriendelijke blik op als de auto ook door je vrouw gebruikt wordt. Nash had natuurlijk een cover voor je autostoelen met het kenmerkende Nash logo. Vanaf eind mei zijn er ook covers beschikbaar die in de stijl zijn van de Scope Black OPS range. De Covers worden geleverd in een set van twee stuks en zijn natuurlijk waterafstotend en makkelijk schoon te maken.

RidgeMonkey Nite-Glo Braid Scissors

De mannen van RidgeMonkey blijven maar nieuwe producten lanceren. Het nieuwste product in hun gamma is een schaartje. De schaar is geschikt voor alle bekende materialen zoals braid, leadcore en dergelijke. Middels een veer zal de schaar zichzelf openzetten en kan hij dichtgeklapt worden opgeborgen. Het zal je niet verbazen dat de handvatten zijn gemaakt van een lichtgevend materiaal zodat je de schaar snel kunt vinden in het donker.

Hareco Hengelsport uitgekozen als Premium Free Spirit Store

De hengels van Free Spirit hoeven geen introductie, ze zijn natuurlijk bekend om hun sublieme eigenschappen en kwaliteit. Hareco Hengelsport is vorige week uitgekozen als Premium Store van Free Spirit voor de Benelux. Dit heeft verschillende voordelen, waaronder een snellere levering bij Hareco. Daarbij zullen de nieuwste blanks bij hun te bezichtigen zijn en geniet je van directe garantieafhandeling in de winkel. Als je speciale aanpassingen wilt is dit natuurlijk ook mogelijk via Hareco. Kijk voor het complete assortiment in hun webshop.

Sticky Baits The Krill Floaters

Met het mooie weer van de afgelopen weken zijn de karpers ook weer te vangen aan het oppervlak. Natuurlijk kan je een stukje brood gebruiken maar speciale pellets zijn ook een optie. Sticky Baits heeft een nieuwe floater op de markt gebracht in hun uiterst succesvolle The Krill range. De floater heeft een uniek coating proces ondergaan zodat er twee coatings aanwezig zijn. De eerste coating zal oplossen zodra de pellet in contact komt met water en atrractors en dergelijke los laten op het oppervlakte. Hierna zal de tweede coating gaan oplossen en die verspreid juist attractors in de waterkolom zodat vissen naar de oppervlakte worden getrokken. De pellets zijn verkrijgbaar in 3 formaten, namelijk: 3, 6 en 11 mm. Voor meer informatie kijk je op de site van Sticky Baits.

M2 Bait and Tackle officiële distributeur voor E.C.U.

In de vorige CF News Flash lieten we de ECU Empera DST Classic de revue al passeren. Natuurlijk is ECU voornamelijk bekend van hun old school en uiterst tarty beelmelders. M2 Bait and Tackle is nu de officiële distributeur van ECU voor Europa. Kijk voor het beschikbare assortiment op de site van M2 Bait and Tackle.

Navitas Slider

Met het uitzonderlijk warme en zomerse weer van de week sluiten we deze editie van de News Flash af met een echt zomers product. En wat er is nu meer zomers dan badslippers? Navitas heeft twee soorten badslippers in hun assortiment. De v1 is niet verstelbaar en de v2 is verstelbaar middels velcro. Natuurlijk zijn beide voorzien van een carpy look en zullen ze drijven in het water. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.