CF News Flash – November 2020 (deel 3)

Terry Hearn - Through the mist

De maand december staat voor de deur en met Black Friday, Cyber Monday en de komende feestdagen draaien de pakketbezorgers overuren. Ook voor de vissers is de winter is dan de periode om je materiaal eens tegen het licht te houden en na te denken over nieuwe aankopen. Mocht je daar al keuzes voor hebben gemaakt dan zijn er diverse ‘vrienden van CarpFeeling’ die momenteel dikke kortingsacties hebben, dus sla je slag! In deze derde novembereditie van onze News Flash staan weer een aantal gave producten en nieuwtjes voor je klaar, wellicht dat je er nog iets aan hebt voor de feestdagen 😉

 

Advertentie:

CC Moore  



WSB Tackle Midi Pop Up Cup

De ruimte is oneindig, maar dat geldt natuurlijk niet voor de ruimte in je vistassen en koffers. Een mobiele aanpak heeft de laatste jaren dan ook flink aan populariteit gewonnen en de mensen achter WSB Tackle spelen daar handig op in met deze Midi pop-up cups. Deze gerecyclede drinkbekers zijn na gebruik eenvoudig op te vouwen waardoor ze minder ruimte innemen. Ze hebben een capaciteit van 355ml en zijn na gebruik makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Handig!

WSB Midi popup cup

RidgeMonkey RM-Tec Ape-X Medium Curve

De ontwikkelaars van RidgeMonkey zijn van alle markten thuis, dat zie je duidelijk terug in hun brede scala aan producten. Deze week lanceerden ze een nieuw haakpatroon in hun serie aan RM-Tec Ape-X haken: de Medium Curve. Deze haken zijn voorzien van een vlijmscherpe rechte punt en vervaardigd uit super sterk Japans Carbon 80 staal. Het haakoog heeft een hoek van 16° en de haak is voorzien van de unieke RM-Tec Gun Metal coating. Ze zijn leverbaar in de maten 4, 6 en 8 en enkel in de versie met weerhaak. Check de website van Ridgemonkey en het onderstaande filmpje voor meer informatie.

Fortis Eyewear Sherpa Fleece

Ook bij Fortis Eyewear is een nieuw product te melden. De Sherpa Fleece zal binnenkort worden uitgebracht en is volgens het merk de ultieme tussenlaag voor bescherming en comfort tegen de weerselementen. De Sherpa Fleece is vervaardigd uit 250gr/m2 materiaal en daarmee dik, zacht en warm. Hij zal verkrijgbaar zijn in een ‘old skool’ stijl. Deze fleece kan je combineren met de andere kleding uit het assortiment van Fortis Eyewear. Zo kan je hem over de Half Zip Top dragen en onder de Marine Jackets. Natuurlijk kan je hem ook gewoon normaal dragen. Dankzij de dubbellaags hood, een hoge nek en storm flap zit je er lekker warm bij en heb je geen last van vocht. De mouwen zijn voorzien van elastiek en een kangaroo zak op de voorzijde van de fleece om je handen warm te houden.

De Sherpa Fleece van Fortis Eyewear is begin december verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL. De verkoopprijs is vastgesteld op €64,99.

Fortis Eyewear sherpa fleece

Citruz Plume Juice van NashBait

De Citruz range is immens populair en wordt veelvuldig ingezet tijdens de koudere maanden van het jaar. Deze range aan enorm attractieve boilies, pop-ups en aanverwante producten is deze winter uitgebreid met de nieuwe Plume Juice. Deze boosters kende je wellicht al uit de Instant Action range, maar ze zijn er nu dus ook om je Citruz haakaas een extra boost te geven. De Plume Juice is leverbaar in de witte en roze variant en verkrijgbaar bij je lokale Nash dealer.

Citruz Plume Juice
Citruz Plume Juice

Deel 4 van Subsurface Journal komt eraan!

Goed nieuws voor de liefhebbers van Engelse magazines en boeken. Na een stilte van 5 jaar is er namelijk een 4e editie van Subsurface Journal gepubliceerd. Een nieuw format, nieuwe stijl en natuurlijk de grote schrijvers en gave content maken dit weer een meesterwerk om van te smullen. Dit boek heeft een harde cover en 352 pagina’s aan gave content. Een mooi kado voor de feestdagen!

Subsurface Journal - Issue 4

SUB 4, zoals men het zelf noemt, bevat bijdragen van de volgende schrijvers: Oli Davies, Dan Yeomans, Key Wyatt, Dan Wildbore, Ole-Petter Henriksen, Willem Kwinten, Romain Blot, Hielke Meijer, Gareth Fareham, Ronan Crespin, Scott Karabowicz, Nick Helleur, Davy Claus, Alex Kobler, Christian Kessler, Maurice Samar, Jack Reid, Dan Kilgour, Si Hartop, Jorn Serre, James Frost, Tom Ter Weele, Christopher Paschmanns en vele anderen.

Koop SUB4 binnenkort bij de beter gesorteerde winkelier of bestel hem online voor slechts £30.00.

Subsurface Journal 4

Terry Hearn – ‘Through the mist’

En we blijven nog even in boekenland, want op 1 december wordt het derde boek van Terry Hearn uitgebracht. Persoonlijk kan ik echt niet wachten op dit boek, want de eerste twee heb ik met kaft en al verslonden. Terry is een fantastische visser, maar weet zijn avonturen ook zo op papier te zetten dat je zelf voelt wat hij meemaakt. Het nieuwe boek is genaamd Through the mist en staat vol met prachtige verhalen, vangsten, fotografie en tekeningen. Zoals je in het filmpje kunt zien heeft men de stijl gelijk gehouden aan de eerste twee boeken (‘In Pursuit of the largest’ (1999) en ‘Still searching’ (2006)). In de onderstaande video van ESP vertelt Terry over het nieuwe boek. Bestel jij hem ook?

Stickerpack van CC Moore

Goed nieuws voor de liefhebbers van stickers, want ook in deze editie van onze News Flash hebben we een setje nieuwe plakkers voor je gevonden. Ditmaal is het CC Moore dat een nieuw stickerpack heeft aangekondigd voor hun fans. Houd de socials van CC Moore in de gaten voor meer info.

Stickerpack CC Moore

Korda DryKore waterproof overtrouser

Nu de koudere dagen zijn aangebroken is het weer de hoogste tijd voor warme en goede kleding. In de range van Korda vind je nu drie nieuwe producten om je warm te houden aan de waterkant. Recent werd de DryKore jas uitgebracht en inmiddels heeft men de bijpassende broek gelanceerd onder de naam DryKore waterproof trouser. Deze broek is gemaakt van ademend en stretchy materiaal met een rating van 15K. Daarmee ben je zeker van een 100% bescherming tegen weer en wind. Deze broek draag je als buitenste laag over je normale broek.

Korda DryKore waterproof overtrouser
Korda DryKore waterproof overtrouser

Korda Kore Crew Neck trui en Polar Fleece jas – Charchoal editie

We blijven nog even bij Korda, want ze hebben ook een heerlijk warme trui en Polar Fleece jas toegevoegd aan hun assortiment. De Korda Kore Crew Neck trui en de Polar Fleece jas werden al geruime tijd als groene kleur verkocht, maar zijn nu donkere, stijlvolle Charcoal uitvoering verkrijgbaar. Stijlvol en warm!

Korda drykore crew neck

Nieuwe kleding van CC Moore

Nu we toch in de kleding zitten hebben we ook nog een sneak preview van nieuwe CC Moore kleding die begin 2021 zal worden uitgebracht. Later meer!

CC Moore kleding 2021

Resolute slim 2piece distance sticks van Custom Angling Solutions

Goed nieuws voor de tackle tarts en gebruikers van distance sticks onder ons. Custom Angling Solutions heeft de nieuwe Resolute slim 2piece distance sticks uitgebracht en die zien er verdraaid netjes uit. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de normale Resolute Slim Distance sticks, maar zijn op te delen in twee delen waardoor ze slechts 30cm in beslag nemen. Daarbij zijn er ook gekleurde topdelen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over deze distance sticks op de website van Custom Angling Solutions.

Custom Angling Solutions distance sticks
Custom Angling Solutions Resolute slim 2piece distance sticks

Binnenkort meer nieuws in onze News Flash

En dat was hem alweer, editie 3 van onze News Flash in november 2020. Over twee weken staat er weer een gloednieuwe News Flash voor je klaar op onze website, maar tussendoor zullen we nog wat leuke artikelen in de spotlights zetten. Stay tuned!

 

Advertentie:

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *