CF News Flash - Oktober 2018 deel 1

Inmiddels zijn we al weer in oktober aanbeland en staat de herfstvakantie voor de scholen al weer voor de deur. Zoals je al kon lezen in mijn sessieverslag van Horseshoe betekend dit voor mij een weekje weg met de familie. De zomervakantie was erg vroeg dit jaar, dus een korte break is welkom. Maar goed, jullie lezen de CF News Flash niet om het wel en wee te weten over mij. Dus gaan we snel weer kijken naar enkele producten die me opvielen de laatste twee weken.

Poseidon Markerboei

Om je stek te markeren zullen de meeste wel aan de oranje H markers denken als je geen staafmarkers kan/wilt gebruiken. Het Duitse Poseidon vond dat deze marker wel een opwaardering kon gebruiken en hebben deze dus flink verbeterd. Zo hebben ze de H vervangen door een boei die is voorzien van een geel drijfgedeelte en een reflecterende strip zodat deze ook in het donker zal oplichten door je hoofdlamp. Het koord is 16,5 meter lang en voorzien van 1.5 meter elastiek. Hierdoor zal hij ook bij hevige golfslag goed zichtbaar blijven en niet het gewicht verplaatsen op de bodem. Het platte gewicht ligt mooi vlak op de bodem en is gemaakt van ijzer. Dit laatste is belangrijk want op het koord zit ook een magneet gemonteerd aan een ring. Deze kan je laten vallen als je de marker gepositioneerd hebt en zal er dus voor zorgen dat er geen extra koord meer kan afrollen. Dit zal dus samen met het elastiek er voor zorgen dat deze altijd exact op de juiste plek blijft liggen en dus ook goed zichtbaar blijft. Binnenkort vind je ook een uitgebreide review van dit product op onze website. De Poseidon Markerboei is onder andere te verkrijgen via Hareco Hengelsport.

Poseidon Markerboei

Powapacs DAB+ FM Radio

Eigenlijk hadden de productnaam van deze radio nog langer kunnen maken, want er zit nog meer in dan dat de titel doet vermoeden. Zo is hij ook een bluetooth speaker en MP3 speler. Een voor- en nadeel van deze radio is dat hij voorzien is van een oplaadbare batterij die je kan opladen via mini-USB. Opladen kan je dus gemakkelijk doen via je powerbank. Op een batterijlading kan je 20 uur muziek luisteren. Zoals de naam al zegt ondersteund hij nog het oude FM, maar wil je genieten van super helder kraakvrij geluid dan kan je beter overstappen naar DAB+. Met een handzaam formaat een ideale opvolger dus voor je oude analoge radio in je vistas. Voor meer informatie kijk je op de website van Powapacs. Wil je er binnenkort eentje aanschaffen? Houd dan de website van M2 Bait and Tackle in de gaten, want daar zijn ze vanaf medio volgende week verkrijgbaar voor maar € 39,95.

Powapacs DAB+ FM Radio

Karpr Veel nieuwe kleding

Het weer verschilt nogal de laatste tijd, maar vooral in de avond kan je toch echt al merken dat de herfst in gang is. Karpr heeft hiervoor zijn collectie behoorlijk uitgebreid met diverse jassen. Zo hebben ze een windbreaker model in een hoodie en gevoerde variant. Naast de drie andere camouflage modellen, waarvan eentje er zelfs de term Supreme dracht. Je kan al raden dat deze natuurlijk voor de doorgewinterde visser is (of de echte koukleum). Bestel je voor 10 oktober voor meer dan € 35,- krijg je er ook nog een gratis 5 panel cap of beanie er bij. Voor meer informatie kijk je op website van Karpr. 

Karpr

JAG 2 plus 1 Buzzbars

In de News Flash van juli hadden we deze nieuwe buzzer bars van Jag al even besproken. Met een kleine vertraging zijn ze inmiddels te verkrijgen. De 2 plus 1 buzzbars kan je in een handomdraai ombouwen van een 3 rod versie naar een 2 rod versie. Dit doe je door de middelste insert er uit te halen die je vervolgens op een losse bankstick kan zetten. Ideaal dus als je op het laatste moment toch besluit een hengel op een andere plek wilt zetten.

JAG 2 plus 1 Buzzbars

Trakker Neoprene Rod Bands

Wat kan er nu eigenlijk te melden zijn over een rod band was het eerste in me opkwam toen ik hem voor bij zag komen. Toch viel me gelijk een simpel , maar effectief extraatje op wat je niet bij de meeste andere ziet. Zo heeft de Rod Band van Trakker een lusje waardoor je deze gemakkelijk aan een oog kan vastzetten en hem hierdoor goed op spanning zetten. Doordat hij gemaakt is van neoprene zal hij ook grip hebben op je hengels. Natuurlijk is hij afgewerkt met wat klittenband om hem vast te zetten en is hij voorzien van het kenmerkende Trakker logo. Voor meer informatie kijk je op de website van Trakker.

Trakker Neoprene Rod Bands

Elite Tackle Slim Baiting Needle

Als je de producten ziet van Elite Tackle dan herken je ze gelijk aan de herkenbare gaten die je terug vind in veel van hun producten. Zo ook in Slim Baiting Needle. Hierdoor kun je in het handvat ook een isotoop plaatsen zodat je hem gemakkelijk kan vinden in het donker. De punt van deze boilienaald is van Solar zodat je hem kan verwisselen voor de andere naalden van Solar, zoals een stringer of boortje. Voor meer informatie kijk je op de website van Elite Tacke. Ze zijn onder andere te verkrijgen via M2 Bait and Tackle.

Elite Tackle Slim Baiting Needle

Fox VRS Camo Thermal Covers

Nu dat de koude nachten er aankomen is het zaak een goede slaapzak te hebben. Nu kan je natuurlijk gelijk een 5 seizoenen slaapzak kopen, maar misschien is de VRS Camo Thermal Cover wel een oplossing voor je. Deze cover veranderd je gewone slaapzak in een 5 seizoenen versie. De binnenkant is voorzien van fleece waardoor hij lekker zacht aanvoelt., waar de buitenkant is gemaakt van Ventec en dus waterdicht is. De Fox VRS Camo Thermal Covers is er in drie versie, namelijk de VRS1, 2 en 3. Het verschil tussen deze is natuurlijk het formaat, waar de VRS3 de grootste is. Voor meer informatie kijk je op de website van Fox.

Fox VRS Camo Thermal Covers 

Nash Carp Corral

Een goede en veilige onthaakmat is natuurlijk een must, maar zoveel mensen zoveel wensen. Als je iets mobieler wilt zijn of transport een dingetje is dan heeft Nash nu een onthaakmat die waarschijnlijk aansluit bij jou wensen. Met het 40mm dikke kussen beschermt hij de vis meer dan genoeg en door de stijve wanden van 25cm hoog zal de vis er ook niet snel uit kunnen. De wanden rits je dicht en staat hij dus ook in een mum van tijd. Natuurlijk voorzien van een cover, handvatten en lussen om de onthaakmat eventueel vast te zetten. De onthaakmat word geleverd met een stevige hoes van 600D nylon. De Carp Corral is verkrijgbaar in een gewone en Monster versie, waar de laatste natuurlijk een grotere broer is. Deze is 118 cm bij 60 cm, maar is net zoals zijn kleinere broer 25 cm hoog. Voor meer informatie kijk je op de website van Nash.

Nash Carp Corral

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.