CF News Flash - September 2018 deel 2

Met een westerstorm van dik windkracht zes kunnen we wel zeggen dat de herfst nu echt zijn intrede heeft gedaan. Ook na het weekend zal de storm nog even aanhouden en met ook een nog een volle maan zijn dus alle elementen aanwezig om een dikke bak te kunnen vangen. Heb je geen negen tot vijf baan dan zou ik zeker eens kijken naar de mogelijkheden volgende week. Maar de News Flash is er natuurlijk niet om jullie te voorzien van het weerbericht dus gaan we weer de laatste nieuwtjes behandelen. In deze editie onder andere nieuws van Nash, M2 Bait and Tackle, RidgeMonkey, Monkey Climber, Korda en Raptor.

M2 Bait and Tackle

Sinds Marc en Chantal de stap namen om M2 Bait and Tackle te starten zijn ze al veelvuldig voorbijgekomen in de News Flash. Ze zijn gespecialiseerd in exclusieve en custom producten en breiden hun assortiment met rasse schreden uit. Een nadeeltje was hun website, deze was niet meegegroeid met het assortiment en hun klantenkring. Het werd dus tijd voor een nieuwe website. De nieuwe webshop is inmiddels on-line, welke natuurlijk ook op de smartphone goed werkt. Tevens is de webshop in verschillende talen te gebruiken en zijn er ook diverse extra betaalmogelijkheden toegevoegd zoals Mister Cash voor onze zuiderburen. Ook is het voorraadsysteem geïntegreerd en is de volledige indeling van hun producten geherstructureerd. Neem dus zeker eens een kijkje in de nieuwe webshop van M2 Bait and Tackle.

M2 bait and TackleOok de nieuwe Elite Tackle Indicators zijn te verkrijgen via M2 Bait and Tackle.

RidgeMonkey VRH150 USB Rechargeable Headtorch

De VRH150 is het kleine broertje van VRH300 die vorig jaar werd gelanceerd. Zo is de VRH150 ook stof- en waterdicht met een rating van IP64 en is hij ook voorzien van een groen licht. Door het groene licht kan je beter lezen in het donker. Ook heeft hij vijf verschillende lichtstanden. Wat is dan wel het verschil? De VRH150 heeft een maximale lichtopbrengst van 160 lumen waar zijn grotere broer 200 lumen heeft. Ondanks de mindere lichtopbrengst is ook de batterijduur een half uur korter, wat als voordeel heeft dat de oplaadtijd weer iets korter is. Dit komt omdat de VRH150 een 1400 mah accu heeft en de VRH300 een 2000 mah. De nieuwe VRH150 is dus ook iets lichter in gewicht en ook voor je portemonnee. De RidgeMonkey VRH150 USB Rechargeable Headtorch is onder andere te verkrijgen via Hareco Hengelsport.

RidgeMonkey VRH150 USB Rechargeable Headtorch

Onderlijnmaterialen van Nash

Het assortiment van Nash is recent uitgebreid met diverse soorten onderlijnmateriaal, waaronder natuurlijk de Skin Link. In de onderstaande video vertelt Marc Voosen over deze materialen en hun eigenschappen. Zo weet je perfect welke lijn voor jouw visserij geschikt is?

Raptor Carp Gear extreme sleepz 5 season sleeping bag

Waar Raptor begon met opblaasbare boten is hun assortiment de laatste tijd enorm uitgebreid. Zo heb ik hun Venator schepnet een tijdje geleden getest en was enorm verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. In hun RCG range hebben ze nu ook een slaapzak uitgebracht en wel een vijf seizoenen variant zodat je ook diep in de winter nog lekker warm kunt blijven. De binnenste slaapzak kan je er uit ritsen zodat je een zomerslaapzak overhoudt. Ook is de slaapzak voorzien van een hoofdkussen en is hij voorzien van een bescherming voor je schoenen. Een behoorlijk complete slaapzak dus, toch kost deze maar € 129,-. Ze staan nog niet op de website, maar zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar Raptor

Raptor Carp Gear extreme sleepz 5 season sleeping bag

Trakker Sanctuary Compact Crib

Trakker komt deze herfst met een heleboel nieuwe producten. Eentje daarvan is de Sanctuary Compact Crib, een onthaakmat die naast goede bescherming voor de vis ook nog compact mee te nemen is. De 20 cm hoge wanden zijn 5 cm dik en verstevigd zodat deze goed rechtop blijven staan. Met een lengte van 105 cm kan er een behoorlijke vis in. Voor meer informatie kijk je op de website van Trakker.

Trakker Sanctuary Compact Crib

Monkey Climber X Wofte Collab Shirt

Monkey Climber heeft de laatste tijd een behoorlijke groei doorgemaakt en ook diverse producten uitgebracht samen met andere. Hun laatste toevoeging is een super gaaf shirt samen met het Engelse Wofte Clothing. Dit limited edition shirt is alleen verkrijgbaar in het zwart en wordt geleverd met een bijbehorend stickerpack. Om er eentje te bemachtigen moet je wel snel zijn want ze gaan als warme broodjes over de virtuele toonbank. Ze zijn onder andere te verkrijgen via Monkey Climber en M2 Bait and Tackle.

Monkey Climber X Wofte Collab Shirt

Korda Kamakura

Een scherpe haak is natuurlijk van groot belang, met een botte haak zal je de vis natuurlijk niet kunnen haken. De meeste haken worden tegenwoordig chemisch geslepen en er zijn ook specialisten die hand geslepen haken leveren. De nieuwe Kamakura range van Korda belooft dat deze haken nog scherper zijn dan met de hand geslepen haken. Om de punt te beschermen is deze voorzien van een wax laagje wat je moet verwijderen voor je ze gebruikt. De nieuwe range zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in de Krank en Widegape uitvoering in de maten 4,6 en 8. Volgend jaar zullen hier de Choody en Kurv Shank aan toegevoegd worden. Voor meer informatie kijk je op de website van Korda.

Korda Kamakura

GoPro Hero  7 - Drie nieuwe modellen

Als je het hebt over actiecamera's dan is GoPro bijna een synoniem. Binnenkort verschijnt al weer de zevende serie van deze actiecamera. Hij zal uitkomen in drie versies, namelijk de black, silver en white versie. Waar de black natuurlijk het vlaggenschip is. De specs liegen er dan ook niet om. De Hero 7 Black filmt op 4k met 60 fps en voor slowmotion beelden kan je kiezen voor 2,7k met 120 fps of 1080p met 240 fps. De White en Silver filmen respectievelijk op 1080 en 4k op 30 fps en kunnen maximaal op 60fps filmen op 1080p. De Black heeft ook HyperSmooth beeldstabilisatie, volgens GoPro komen de beelden overeen of dat je met een gimbal hebt gefilmd. Ook bevat de Black edition een status scherm op de voorkant, iets wat de andere dus ook niet hebben. De Black en Silver hebben beide ook GPS. Andere features zijn onder andere direct streamen op Facebook Live en het kunnen maken van Timewarp en Timelaps video's. Naast de technische verschillen zit er natuurlijk ook een prijs verschil in, zo heb je de White al voor € 219,99 en moet je € 429,99 neerleggen voor de Black. Voor meer informatie kijk je op de website van GoPro.

GoPro Hero  7

Fox R-Series 2 Man Dinner Set

Veel merken hebben wel iets van eetgerei in hun assortiment, toch viel deze me op aangezien dit een complete set is voor twee personen. Niet dat ik alle Dinner Set's uit mijn hoofd ken maar de meeste zijn toch voor één persoon. Vis je net zoals ik vaak met zijn tweeen dan kan deze set dus misschien wel uitkomst bieden. De set zit netjes opgeborgen in een tas die waterafstotend is en heeft naast de standaard zaken ook een kurkentrekker en een kleine handdoek. Voor meer informatie kijk je op de website van Fox.

Fox R-Series 2 Man Dinner Set

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.