CF News Flash - September 2019 deel 3

In de afgelopen week hadden we aan traditie geen gebrek, de troonrede, de hoedjes, de rijtoer, het koffertje……...en de glazen koets. Tja, de gouden koets staat tenslotte tot 2021 in restauratie! Ondanks alles is het natuurlijk ook weer tijd voor de derde editie van de News Flash van september. We kijken in deze editie naar de nieuwe producten van o.a. Delkim, Total Fishing Gear,Rebelcell en Cuyten Boilies. Veel leesplezier!

Rebelcell 12V50 Classic

Zo’n vijf jaar geleden hebben we kennis kunnen maken met Rebelcell nadat ze in Nederland de 12V50 accu introduceerde. De eerste lithium accu voor de hengelsport. Inmiddels zijn ze actief in heel Europa en zien steeds meer mensen Rebelcell als krachtbron voor de elektromotor, dieptemeter of voerboot. Deze week introduceren ze dan ook en hun nieuwe 12V50 Classic, een 'limited' edition' om te vieren dat ze vijf jaar bestaan! De accu is geschikt voor het gebruik met 12V elektromotor t/m 55 Lbs, fishfinders en energievoorziening langs de waterkant. De accu heeft een lichtgewicht van 5 kg en is compact waardoor hij makkelijk te transporteren is. Het duurt ongeveer 6 uur voor de accu vol (met een 8A oplader) is en het is mogelijk om hem evt. tussentijds ook opladen. Door de ingebouwde misbruik bescherming is de accu beschermt tegen diep ontladen, over voltage en oververhitting. Een voordeel is de hoge stuwkracht ook als accu bijna leeg is en je kan hem tot 100% ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur. Hij is verkrijgbaar als losse accu en in combinatie met een 8A oplader. Meer weten? Check de info op de website van Rebelcell.

Cuyten Boilies Spartans

We kennen Cuyten Boilies al van de boilie range Luca’s  en Drukz. Afgelopen week lanceerde Cuyten Boilies een nieuwe toevoeging aan deze range, namelijk de boilies genaamd Spartans. Het ingrediënt 'lever' blijkt in de praktijk een echte ‘karpermagneet’ en is één van de redenen dat dit ontbrekende ingrediënt nu is toegevoegd aan het assortiment. De nieuwe boilies zijn in iets meer dan 1,5 jaar getest en ontwikkeld maar naast verschillende leverproducten en een mooie monsterkrab smaak willen ze de verdere ingrediënten voor zichzelf houden. De Spartans Boilies zijn verkrijgbaar in 15 mm, 20 mm en 25 mm en de Spartans Pop-Up’s zijn verkrijgbaar in 14 mm en 18 mm, Verder zien we in de range nog de Spartans Pellets en de Spartans Dip. Check voor meer informatie de website van Cuyten Boilies. 

Cuyten Boilies SpartansSpartans Pellets

TF Gear Pinpoint Digital Scales

De weegschaal van Total Fishing Gear is een hoogwaardige weegschaal die speciaal ontworpen is voor de visser die absolute nauwkeurigheid vereist bij het wegen van zijn vangst. Met een gewicht van maximaal 110 lb of 50 kg (de weegschaal zowel in lb of kg) zijn deze weegschalen perfect voor diegenen die zich richten op de grotere vissen. De weegschaal is voorzien van achtergrondverlichting om het je 's nachts gemakkelijk te maken. En de eenvoudige tot nul functie zorgt ervoor dat je elke keer een echte meting krijgt. De geheugenmodus om gewichten te bewaren en tijd- en datuminstelling zorgen voor een juiste vis-registratie. Verkrijgbaar op de website van Total Fishing Gear.

TF Gear Pinpoint Digital ScalesDe inklapbare handgrepen zorgen ervoor dat je de zwaarste gewichten met stevigheid en gemak kunt optillen

Delkim Nitelite Indication Set

De Nitelite Indication Set van Delkim  is eigenlijk een uitgebreide versie van de reeds verkrijgbare NiteLite v.2 Illuminating Hanger.  
Ik denk dat we het meer kunnen zien als een evolutie van de NiteLite Pro en de SlimLite Indication Set waarmee je meer gewicht kan toevoegen. De NiteLite v.2  is een complete verlichtende hanger, lijnclip en bite alarm in één. De hanger staat in verbinding met alle LED-functies van de Delkim-alarmen, knipperende vergrendeling, helderheid aanpassing en nacht markering zonder dat het negatief effect heeft op je batterijverbruik. Verder heeft de hanger ook een gepatenteerde zelfinstellende integrale magnetische lijnclip die de oude stijl verstelbare types overbodig maakt. De NiteLite v.2 Illuminating Hanger kan natuurlijk volledig vrijhangend worden gebruikt, maar wanneer hij verbonden is met de unieke Tilt 'N' Slide SlimCarb Carbon Stabilizer, maakt het gebruik in een veel groter bereik van omstandigheden mogelijk, waaronder sterke wind etc. De NiteLite v.2 is verkrijgbaar in zes LED-kleuren. Check voor meer informatie de website van Delkim. 

Korda Small Marker Float

Deze kortere versie van de SLR Marker Float is gemaakt van hoogwaardig balsahout en de nieuwe peildobber is speciaal ontwikkeld voor afstanden tot 90 meter. Door zijn slanke body en uniek gevormde flight laat hij zich zelfs in winderige omstandigheden uiterst secuur werpen. Doordat hij net als zijn grote broer gemaakt is van balsa hout geeft hem enorm veel drijfvermogen. Met zijn fel oranje flight is de dobber ook nog eens zeer goed zichtbaar. Doordat de dobber 30% korter is gemaakt kan je hem gebruiken met kleinere loden. Hierdoor zal je tijdens het peilen veel minder verstoren. De nieuwe Small Marker Float is sinds afgelopen weekend verkrijgbaar op de website van Korda.

Korda Small Marker FloatDe dobber is 30% korter gemaakt dan zijn grotere broer

Vass - Tex W/P Regenpak

Het Vass-Tex regenpak is ontworpen met de gedachte om hem gemakkelijk en compact op te kunnen bergen en om altijd op de meeste onverwachte momenten regenkleding bij je te hebben. Het ultra lichtgewicht regenpak heeft een waterdichtheid van 4000 WP en 4000 mvp ademende eigenschappen. Verder is het regenpak voorzien van gezoomde getapete naden, handzakken aan de voorzijde, elastische mouwen en een degelijke rits die afgeschermd is tegen de wind door een klittenband flap. De regenjas heeft een extra lange pasvorm om de regen perfect weg te laten lopen. Voordeel is dat de regenjas ontzettend snel droogt en wasbaar is in de wasmachine. Het regenpak wordt geleverd in een speciale tas om de kleding compact op te kunnen bergen, verkrijgbaar in de maten Large en X Large op de website van M2 Bait and Tackle.
Vass - Tex W/P Regenpak

 

Poseidon Casting Ground Tester 2.0

De Ground Tester van Poseidon is een superhandige tool voor de werpende visser. Vanaf nu heeft de al bestaande Groundtester een nieuw ontwerp. Namelijk de Casting Ground Tester 2.0 wat een volledige nieuwe dimensie geeft bij het zoeken naar de juiste spot. Tijdens het zinken opent de bodemtester zichzelf automatisch en bij het strak draaien van de lijn vult het compartiment zichzelf makkelijk. Het maakt niet uit of het nu modder, grind, schelpen of wier is. De bodemtester pakt het allemaal mee. Na het nemen van het bodemstaal sluit het compartiment vanzelf en verliest het geen inhoud waardoor je waardevolle informatie over de kwaliteit van de bodem krijgt. De Groundtester is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, weegt 150 gram en heeft een afmeting van 220 mm. Check voor meer informatie de website van Poseidon-Angelsport.

RidgeMonkey Connect Compact Sandwich Toasters

Het nieuwe ontwerp in de range Cooking van RidgeMonkey zien we de Connect Compact Sandwich Toasters. Een super compact, lichtgewicht ontwerp met een uniek afneembaar scharniersysteem waarmee je de pannen (indien nodig) onafhankelijk van elkaar kan gebruiken. De verwijderbare handgrepen kan je met één druk op de knop verwijderen en veilig opbergen aan de onderkant van de Utensil set, deze set wordt bij elke toaster meegeleverd.De pannen zijn voorzien van een anti aanbaklaag. Ik denk zo dat dit weer de perfecte uitvinding is voor het bereiden van een verscheidenheid aan snacks, van een bescheiden tosti tot en met een volledige maaltijd en alles daartussenin. Ze zijn verkrijgbaar in standaard versie (180mm x 155mm x 40mm) en in de XL versie (235mm x 205mm x 40mm), check voor meer informatie de website van RidgeMonkey.

RidgeMonkey Connect Compact Sandwich Toasters

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.