Dé Noordelijke Hengelsportbeurs 2013

Hoewel een handje vol mensen al driftig was begonnen, zullen de meeste de 'viskriebels' pas na het aankomende weekend krijgen. Als ik de weermannen moet geloven kunnen de temperaturen namelijk oplopen tot zo rond de 20 graden Celsius. Dit prachtige weer zal ons weer massaal naar het water trekken.

Naast deze prachtige voorspelling zal aanstaande zaterdag en zondag Dé Noordelijke Hengelsport Beurs haar deuren openen. Een leuke beurs om je voor te bereiden op een goed seizoen!


Hoewel deze beurs een echte 'allround' beurs is, en zich dus niet alleen zal richten op de karpervisserij zal er voor ons karpervisser meer dan genoeg te halen vallen. Het gros van de standhouders zal namelijk bestaan uit (Noordelijke) hengelsport winkeliers waardoor het aanbod aan hengels, molens, kleding en and tackle heel groot en vooral divers zal zijn.

Naast de vele winkeliers zullen ook een aantal groothandels acte de présence geven. Denk hierbij aan Pure Fishing (JRC), RDK Baits en Daiwa. Deze bedrijven staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en hun nieuwste producten te tonen.


Ben jij op zoek naar een nieuwe visboot?

Wat ook interessant is voor 'ons karpervissers' is dat er ook verschillende leveranciers van visboten aanwezig zullen zijn. Naast de vol uitgedorste modellen voor het snoekvissen kun je ook een blik werpen op de nieuwste ontwikkelingen van elektromotoren, dieptemeters en GPS-systemen.

Ook worden er verschillende demonstraties gegeven. Dit varieert van het uitloden van een dobber (de basis voor elke visser) tot aan het binden van een imitatie vlieg. Leuk en heel leerzaam voor jong en oud.

Dé Noordelijke Hengelsportbeurs speelt zich af in het Martiniplaza in Groningen. Zowel zaterdag (13-04-2013) als zondag (14-04-2013) zullen de deuren van 10:00 tot 17:00 zijn geopend. De kosten voor een bezoekje aan deze beurs bedragen €7,50 en scoor jij een kortingsbon dan kost het je slechts €6,00. Voor kinderen t/m 12 is deze beurs gratis.


Altijd al eens willen leren hoe je een kunstvlieg moet binden?

Heb jij een rustig weekend voor de boeg en wel zin een een verzetje? Neem dan zeker even een kijkje op deze leerzame beurs in het noorden des Lands.

Link: www.hengelsportbeurzen.nl


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.