De Cam gaat weer op het droge

Hij heeft in totaal bijna twee maanden in het water gestaan en het is nu ook wel een beetje 'welletjes' geweest. De laatste weken werden er bijna geen karpers meer gespot en hierdoor liep het aantal kijkers hard terug. Toch heeft de CarpCam ook deze keer weer 'duizenden' bezoekers getrokken en dit is niet voor niets.
 
Gelijk vanaf het begin was er namelijk volle bak karper te zien. Het maakte niet uit wanneer je de cam aanzette, je zag karper. Vaak waren ze met een stuk of vier de voerstek aan het leegromen wat natuurlijk erg mooi is om te zien. De reacties waren dan ook lovend.

Nadat we hadden besloten er een keer te gaan vissen wisten we ook meteen meerdere beten te forceren en er uiteindelijk twee op de kant te krijgen. Na deze sessie leek het wel of de karpers ons doorhadden en kwamen alleen nog maar in de nachtelijke en vroege uurtjes even een kijkje nemen.


Frank wist een tweetal prachtige vissen te vangen


Het wordt langzaam kouder en de vissen zitten nu een stuk dieper dan de diepte van meter waar de Cam over waakt. Zelfs de voorntjes, die eerder talrijk aanwezig waren lijken van de aardbodem te zijn verdwenen. Tijd om de cam uit het water te halen.

Bovendien lopen we met de aankomende nachtvorsten kans dat de kabels kapot gaan. Dit zou natuurlijk erg zonde zijn. We gaan in de tussentijd weer op zoek naar een volgende locatie in de hoop jullie aankomend voorjaar weer een portie live karpergeweld te kunnen voorschotelen.


Het was complete chaos voor de cam


Ik hoop dat je hebt genoten en wil je bedanken voor de leuke reacties. Ook wil ik bij deze onze aanssponsors even in het zonnetje zetten. Zij hebben het weer aangedurfd om hun aas aan een live fieldtest te onderwerpen. Ik kan je vertellen dat ze deze test glansrijk hebben doorstaan. Ze hebben er van gesmuld!! 


Het aas heeft weer goed zijn werk gedaan! 


Tot de volgende live sessie!

Link: www.mtcbaits.nl
Link: www.aasvoorkarpers.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.