De Carp2011 samengevat

Zo, ik ben lekker thuis en totaal uitgeput. Twee dagen over de Carp2011 slenteren gaat je namelijk niet in de koude kleren zitten. Het was voor Mick Paine ie en ook meteen de best bezochte. Meer dan 11.000 mensen bezochten afgelopen weekend de ijsselhallen in Zwolle om zich te verlekkeren aan de nieuwste snufjes op karpergebied.

<>
Zo'n beetje elke firma die ook maar iets met karpervissen te maken heeft was terug te vinden op deze zeer ruim en gezellig opgezette beurs. Boilies, voerboten, rubberboten, endgame tackle, schilders, visvakanties en ga zo maar even door. Voor ieder budget en persoonlijke smaak was meer dan voldoende te vinden. Met meer dan 10.000 m2 mag de CarpZwolle met recht de grootste en mooiste karperbeurs van Nederland genoemd worden.

Inmiddels werd de rij langer, en langer

Naast het enorme producten aanbod werd er door fabrikanten uitgebreid uitleg gedaan over hun bestaande en nieuwste producten. Door ware "rigmasters" werden - onder het toeziend oog van vele bezoekers - de meest effectieve rigs geknoopt. In de loop van de middag waren er verschillende lezingen verzorgd.


Nieuwe trend uit Amerika. Pimp my rod!

Nou waren er tussen al het groen een aantal producten die beduidend meer aandacht trokken dan de rest. Om te beginnen bij het "Hit & Run" systeem van PB Products. Dit 100% visveilige karpersysteem is verkrijgbaar als loodclip en inline lood. Bij een lijnbreuk zal het hele systeem gemakkelijk wegglijden waardoor de karper alleen met een rig rondzwemt. Over een paar maanden zal het in de schappen liggen.


Frank's laatste nieuwtje


Ook kwam de innovator Frank Warwick - naast zijn gelbaits - met een nieuw soort grondvoer. Dit haver achting goedje bestaat uit een grote hoeveelheid ingrediënten wat de karpers helemaal dol moet maken. Dit voer is verzonnen door een aantal Amerikaanse karpervissers die met dit goedje wedstrijd na wedstrijd wisten te winnen. De overheerlijke geur zegt meer dan genoeg, namelijk dat het vis moet lokken!


Ook hebben we alle lezingen bijgewoond. Zoals verwacht, viel vooral de lezing van Pilaar en Hofman erg goed in de smaak. Naast de nuttige informatie, maakte vooral de dosis humor het tot een heel vermakelijke lezing. Kortom, de Carp 2011 was weer een er gezellig dagje uit. Even lekker voorbereiden voor het nieuwe seizoen.


Bekijk hier de foto impressie van de Carp2011

[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Carp2011]

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.