De CarpCam is terug!

Onderwaterbeelden van azende karpers zijn enorm leerzaam en bovenal spannend om naar te kijken, zeker wanneer je continu live kunt meekijken op een voerstek! In de zomer van 2010 gingen we bij CarpFeeling voor het eerst live en dat was uniek in ons karperwereldje. Geen fragmenten van een DVD waar flink in was geknipt, maar gewoon pure en echte beelden van karpers in hun natuurlijke omgeving. Vele bezoekers stemden dagelijks af op de camera en in de chatroom werd volop gediscussieerd over het vertoonde gedrag en de manier waarop de stek bevist zou moeten worden. In de jaren die volgden hebben we diverse gave projecten uitgevoerd, maar sinds het najaar van 2013 staat de CarpCam uit. Tot aankomende zaterdag!

Na een afwezigheid van net geen 5 jaar is de CarpCam terug en in samenwerking met Jeffish gaan we weer volop live streamen vanaf een prachtige stek in Nederland. Natuurlijk hebben we achter de schermen al flink wat getest en we hebben al veel karpers voorbij zien komen op de stek. Dat belooft dus veel goeds!

De CarpCam zal gedurende één maand doorlopend gaan uitzenden vanaf de stek die we twee keer per dag aanvoeren met de boilies van Dutch Bait Company. ’s Nachts valt er niet veel te zien, maar zodra de eerste zonnestralen zich melden kan jij meekijken tot de duisternis weer is ingetreden.

Het belooft een prachtige maand te worden en het is ook de bedoeling om minimaal één keer te gaan vissen voor de camera. Daarnaast gaan we ook leuke winacties koppelen aan de CarpCam, maar daar praten we jullie later over bij. Op zaterdag 21 juli om 08.30 uur gaat de camera live op onze website en op YouTube.

Stay tuned!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.