De JRC-Kanjers verkiezing 2012

Zoals velen inmiddels wel weten zal begin volgende maand zal in Zwolle de Carp 2012 plaatsvinden. Net als voorgaande jaren zullen tijdens deze beurs de twee JRC-Kanjers bekend worden gemaakt. Vorig jaar waren Bart van Bezouw en Filip Matthys Dé Karperbelofte & Karperpromotor van 2011. Wie er dit jaar met de titel en prijzen vandoor gaan wordt helemaal door ons bepaald. Iedereen kan namelijk stemmen!


De uitreiking van vorig jaar met als winnaars Bart van Bezouw en Filip Matthys


Welke vissers hebben dus volgens jou het afgelopen jaar een belangrijke rol gespeeld binnen de karpervisserij en moeten daarom eens extra in het zonnetje worden gezet? Op www.hengelsporthuis.com kun je jouw stem uitbrengen voor de Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte van 2012. Als je graag iemand wilt nomineren, wacht dan niet te lang, er kan nog t/m 15 januari gestemd worden.


Er kan per persoon uiteraard maar één keer gestemd worden op zowel de Karperbelofte als Dé Karperpromotor en je kunt dit vervolgens toelichten met een korte motivatie. Wie zijn nominatie inzendt, maakt tevens kans op leuke prijzen. Zo wordt elke tiende inzender beloond met een kilo Particle Bomb Gulp! boilies. Daarnaast maak je kans op één van de tien jaarabonnementen op Dé Karperwereld die onder de inzendingen worden verloot. Voor meer informatie én om je stem uit te brengen kun je dus terecht op www.hengelsporthuis.com.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.