De KSN landelijke meeting 2016

Op zondag 27 november 2016 is het weer tijd voor de jaarlijkse meeting van De KSN. Er zijn dit jaar meerdere dingen gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Allereerst zal deze meeting worden gehouden op een zondag ipv de traditionele zaterdag. Daarnaast is er gekozen voor een nieuwe locatie centraal in het land. Om 12.30 uur gaan de deuren van AC restaurant Autogrill de Meern open en om 13.00 uur zal het programma starten. Deze nieuwe locatie ligt naast Utrecht en is vlak naast de snelweg gelegen, waardoor het voor iedereen goed bereikbaar is.

De nieuwe locatie: Autogrill de Meern
De nieuwe locatie: Autogrill de Meern

Maar dan zijn we er nog niet met de veranderingen. De indeling van de meeting zelf is ook aangepast. Zo zijn er minder programmapunten en vindt de dag volledig plaats gedurende de middaguren. Handig als je 's ochtends nog even wilt genieten van je gezin of na het vissen nog even je natte weegzak etc thuis in de tuin moet ophangen.

Gratis toegang

De KSN nodigt iedereen dan ook uit om zijn zondagmiddag te spenderen op deze jaarlijkse meeting. De toegang is volledig gratis voor leden en ieder lid krijgt twee drankmuntjes bij aankomst. Ieder lid van De KSN mag twee niet-leden meenemen als introducé. Deze kunnen dan ‘proeven’ van de sfeer en eens goed rondkijken of deze belangenbehartigingsclub een aanvulling is op hun eigen visserij. Lid worden kan natuurlijk ter plekke, maar kan ook op de website van De KSN.


Pieter van de Werfhorst verzorgt samen met Koen Koops een presentatie op deze landelijke meeting

Het programma

Gedurende de meeting zullen enkele bekende namen een presentatie geven over hun visserij. Iedere lezing neemt ongeveer 45 minuten in beslag en daarmee is er voldoende ruimte om te socializen, een biertje te drinken of de standjes te bezoeken van enkele aanwezige winkeliers.

13.00 uur – opening – woord van de voorzitter
13.30 uur – Michiel Pilaar
14.45 uur – Koen Koops & Pieter van de Werfhorst
16.00 uur – Martin Post
Aansluitend: de TOMBOLA

Zoals je ziet wordt de dag (zoals gewoon) afgesloten met een spetterende tombola. Deze zit weer boordevol met prachtige prijzen en de hoofdprijs is een karperboot van Vortex t.w.v. €1000!

Doe mee met de tombola en maak kans op een Vortex boot t.w.v. 1000 euro!
Doe mee met de tombola en maak kans op een Vortex boot t.w.v. € 1000 euro!

Hengels en andere items van Michel Hollaar te koop

Op de meeting zal er ook uitgebreid stil worden gestaan bij het overlijden van Michel Hollaar (eind februari). Nog altijd is veel van zijn hengelsportmateriaal niet verkocht en de overvolle schuur is een doorn in het oog van de weduwe van Michel. Op de landelijke meeting zal zij dan ook een deel van de karperuitrusting van Michel te koop aanbieden. Vooral de collectie (old skool) hengels zal hopelijk een centje opleveren voor de vrouw van Mies. Er zal geen pinautomaat zijn, dus cash meebrengen is gewenst!

Een groot gemis voor De KSN en de karpervisserij
Een groot gemis voor De KSN en de karpervisserij

Kortom, mis het niet! Houd de zondagmiddag 27 november vrij en kom voor een leuk middagje ‘carp talk’ naar de Autogrill!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.