De laatste hand

We hebben jullie een hele tijd in volle spanning gehouden, maar het einde is in zicht. Ik heb het natuurlijk over de Live CarpCam. We zijn de afgelopen tijd flink bezig geweest met het voor elkaar maken en testen van de techniek. Ook was het zaak een productieve stek op te bouwen zodat we daadwerkelijk karper voor de cam kregen.De cam hebben we geplaatst op een openbaar vaarwater. Dit water wordt al sinds jaar en dag intensief bevist. De vissen kennen dus het klappen van de zweep. Dit maakt het des te interessanter om te zien hoe het aasgedrag van de karpers is wanneer wij verschillende soorten aas/rigs aanbieden.

We zijn al 2 weken volop aan het voeren met de nieuwe boilies van MTC en de tijgernoten van aasvoorkarpers.nl. Dagelijks voeren we 50 boilies en 500 gram tijgers en we kunnen vertellen dat het druk is op de stek!

We verwachten dat we binnen twee weken klaar zijn met testen en het opbouwen van de stek en de techniek. Op dat moment kunnen jullie met een account allemaal meegenieten van deze prachtige beelden! Om alvast een idee te krijgen hoe gaaf het gaat worden kun je het onderstaande filmpje bekijken. We houden jullie op de hoogte!CarpFeeling Team


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.