Kom naar de landelijke De KSN meeting

Op zondagmiddag 26 november 2017 organiseert De KSN haar jaarlijkse landelijke meeting. Deze meeting vindt plaats bij Autogrill in De Meern (onder de rook van Utrecht) en staat volledig in het teken van gezelligheid. Natuurlijk valt er ook genoeg te leren dankzij presentaties van Bart van Bezouw, Daniël van Dijk en Koos Walters. Om toegang te krijgen tot de meeting moet je lid zijn van De KSN of als introduce met een lid meegaan. Ben je geen lid? Zoek dan één van de vele De KSN leden op en verenig je!

De meeting begint om 13.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met een spetterende tombola, gevuld met (grote) prijzen van o.a. Shimano, The Carp Specialist, Lowrance, My Product Baits, Korda, Karper magazine en Carp Zwolle. En hier staat de uitsmijter nog niet tussen! 

Het programma

 

Wat is De KSN?

De KSN staat voor De Karper Sportvisserij Nederland. De KSN bestaat uit een groeiende groep karpervissers, die verdeeld over 12 regio's in Nederland onderling nauw samenwerken om:

  • meer wateren in de landelijke toestemming onder de symbolen,         te krijgen
  • 4 maal per jaar ons prachtige magazine De Karper uit te kunnen brengen 
  • viskampen in binnen- en buitenland voor de op- en begeleiding van jeugdige karpervissers te organiseren. 
  • SpiegelKarperProjecten te realiseren. 
  • 40 regionale en 1 landelijke meeting per jaar te organiseren.

De KSN is als enige organisatie voor karpervissers aangesloten bij Sportvisserij Nederland, de regio afdelingen zijn aangesloten bij de hengelsportfederaties waaronder zij vallen.

Dit betekent rechtstreeks invloed op het beleid van Sportvisserij Nederland door:

  • Deelname aan werkgroepen en commissies
  • Bijwonen en adviseren tijdens bestuursvergaderingen
  • Stemrecht tijdens de Algemene Leden Vergadering

Kortom De KSN staat klaar voor jou en staat voor jouw belangen als karpervisser.

En jij? Sta jij voor De KSN?

www.deksn.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.