De meerkoet

Gisteren verscheen er een artikel op CarpFeeling over een gesloten tijd voor het vissen op karper. De reden hiervoor is het welzijn van de meerkoet. Een beschermde vogel die door 6 maanden rust aan de waterkant meer kans heeft haar kroos groot te brengen.

Het artikel werd massaal gedeeld, geliked en de reacties kwamen van alle kanten. Sommige waren boos, anderen konden er gelukkig om lachen. CarpFeeling werd overladen met bezoekers die hier het fijne van wouden weten.

meerkoet

Hoewel het gros van de bezoekers wel begreep dat het om een 1 april grap ging willen wij dit toch even officieel aan jullie laten weten. Een 1 april grap dus. Gelukkig maar... Je moet er toch niet aan denken dat je stokken 6 maanden lang in de schuur moeten wachten tijdens de leukste periode van het jaar...

Bedankt allemaal voor de leuke reacties en de vele bezoekjes. Onze excuses voor de mensen die echt even met het zweet in de bilnaad zich door het artikel hebben geworstelt.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.