De nieuwe CarpMaps

Voor dit nieuwe jaar hebben we -zoals je van ons gewend bent- een hoop frisse ideeën op de plank liggen. Één van die ideeën is het uitbrengen van een verbeterde versie van CarpMaps. Wat is nou een beter moment dan vandaag? Een leuk cadeautje voor het nieuwe jaar. CarpMaps is een door ons ontwikkelt (gratis) programma wat het mogelijk maakt om in een handomdraai al je wateren heel gedetailleerd in kaart te brengen.
 
We hebben CarpMaps de afgelopen maanden goed op de schop genomen en het resultaat mag er zijn al zeg ik het zelf. Niet alleen grafisch, maar ook qua functionaliteit. Via het uitgebreide menu is het mogelijk om in een paar stappen je water uitgebreid uit te tekenen. Geef de verschillende dieptes aan, teken de obstakels en taluutjes en voorzie de kaart van notities. Bovendien kun je met een druk op de knop de door jou gemaakte kaart printen of exporten als afbeelding.


Een gemakkelijk overzicht van al je kaarten


Wij wensen jullie heel veel plezier met deze nieuwe versie van CarpMaps en hopen dat je er veel aan hebt! Je kunt hem simpelweg downloaden door op de onderstaande link te klikken. Voor meer uitleg over het programma en de mogelijkheden kun je het onderstaande demonstratie filmpje bekijken.
 
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.