De nieuwe website van "The Carp Specialist"

Wanneer je als organisatie visvakanties verkoopt, verkoop je eigenlijk een beleving. Een ervaring die bij de klant (hopelijk) nog lang in het geheugen blijft hangen. Daarom probeer je het begeleiden van de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. Hopende dat ze ook het volgende jaar weer bij jou uitkomen.

Het feestje begint namelijk al bij het boeken van de vakantie. Dit gebeurt tegenwoordig in 95% van de gevallen via de website. Het is dan ook verschrikkelijk belangrijk dat de website meteen al inspeeld op deze beleving en je de informatie vind waarnaar je op zoek bent.


Bas van Klaveren, de man achter the Carp Specialist heeft dit grapje goed begrepen. Met zijn marketing verleden weet hij als geen ander hoe belangrijk het is de boel netjes aan te kleden.

Ik was al erg te spreken over de vorige website, maar de update die recentelijk is uitgevoerd heeft de site een stuk scherper gemaakt. Professioneel, overzichtelijk en helemaal van deze tijd. Je weet bij het bezoeken van de website dat deze organisatie zijn uiterste best gaat doen jouw een onvergetelijke vakantie wil bezorgen.


De informatie die er over het water voor handen is overzichtelijk gepresenteerd

Zo kun je via meerdere wegen uitkomen op het type water waarna jij op zoek bent. Vul je eisen in, zoek op de kaart of ga de lijst met wateren af. Je grijpt eigenlijk nooit mis.

Aangekomen op het water vind je heel overzichtelijk de informatie die beschikbaar is over het betreffende water. Ook is er de mogelijkheid om reviews te plaatsen wanneer jij op het water heb gevist. Erg leuk voor de mensen die van plan zijn hier nog te gaan vissen. Dit kunnen natuurlijk ook negatieve berichten zijn, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Bovendien is dit een kans voor Bas om meteen wat met deze feedback te doen en zo zijn wateren te verbeteren.

Ook ik heb mijn vakantie dit jaar bij the Carp Specialist geboekt en op het moment van lezen zit ik - hopelijk met een kromme hengel - op Lac Serreire.


Ook niet geheel onbelangrijk; de afhandeling na het boeken is top!

De nieuwe website is in mijn ogen een knap staaltje werk. Aan alles is gedacht en het is goed te zien dat er veel tijd / moeite in gestoken wordt. Neem vooral zelf eens een kijkje zou ik zeggen!

Betreft de sessie op Lac Sorreire, hierover binnenkort meer!

Website: www.thecarpspecialist.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.