De producten van Cyprinus Carpio

Ondanks dat Cyprinus Carpio (CC) de Latijnse naam is voor onze geliefde geschubde, is dit ook een Engels merk wat gespecialiseerd is in custom made rodsetups. Op de markt zijn tegenwoordig talloze aanbieders van rvs hengelsportmateriaal. Voor de echte tackle tarts begint hier hun zoektocht naar exclusiviteit en personifiëring. De producten van CC zijn hier een voorbeeld van met gepolijste banksticks en buzzerbars. Veel leesplezier gewenst!

CC is gericht op rvs handgemaakte producten met een klein assortiment banksticks, buzzerbars, hangers, rodpods en toebehoren. Naar wens kun je zelf materiaal laten vervaardigen om zo een nog exclusiever setje te creëren. In het gamma zitten zoals net gezegd banksticks. Deze hebben de uitstraling van de Matrix Chunky varianten maar deze versie van CC is ook nog eens gepolijst. Hierdoor hebben de banksticks een zeer exclusieve look en zijn ze door de goede kwaliteit ook nog eens duurzaam. De banksticks worden verkocht in de maten 8” 12” 14” en 16”. Alle banksticks zijn uitschuifbaar om de hoogte te bepalen.


Diverse producten van Cyprinus Carpio

Naast banksticks heeft CC ook buzzerbars in het assortiment. Deze buzzerbars zijn misschien wel het paradepaardje van CC. Naast dat het hier wederom gaat om gepolijste en duurzame buzzerbars, hebben ze een bevestiging voor hangers. Hierdoor hoef je nooit meer een bracklet tussen beetverklikker en buzzerbar te bevestigen maar schroef je hem gewoon in de buzzerbar zelf.

De buzzerbars zijn verkrijgbaar in zowel 2rod als 3rod en in vast tot verschuifbaar. Bij de vaste buzzerbars kun je zelf aangeven hoelang ze moeten worden. de verschuifbare buzzerbars zijn er in vier maten van 8” tot 10”.

Buzzerbars en banksticks van Cyprinus Carpio

Naast buzzerbars en banksticks, levert CC ook hangers met zowel PTFE als rvs body’s. inclusief alle toebehoren als chains, bracklets en lijnclips. Daarnaast bevat het assortiment ook snelkoppelingen voor goalpost setups en stabilizers. Ben je opzoek naar een nieuwe rodpod. Laat er dan eentje naar wensen ontwikkelen en fabriceren bij CC. Ze kunnen naar jouw wensen en eisen een rodpod bouwen waar je jarenlang plezier van zal hebben.


Alle producten van CC zijn handgemaakt en vervaardigd in Engeland. Dit betekent dat de producten niet in massaproductie zijn gemaakt en elk stuk uniek is. Hiermee haal je niet alleen exclusiviteit binnen maar ook Engels vakmanschap. Een leuke range voor die vissers die weer eens wat anders zoeken!

Voor mensen die interesse hebben in deze producten, kijk eens op de volgende site: www.mbbaits.co.uk

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.