De Tand des Tijds

Met een aantal koude maanden voor de deur zal voor velen het karpervissen op een lager pitje komen te staan en als de vorst eenmaal goed doorzet zullen we allemaal gedwongen een winterstop moeten maken. Dat we straks misschien voor eventjes niet meer kunnen vissen betekent natuurlijk niet dat we niks meer kunnen doen op het vlak van karpervissen. De één zal zich kunnen vermaken met dvd’s over karpervissen terwijl een ander veel liever een boek leest. Diegenen die graag lezen hebben deze winter niets te klagen, want naast het tweede deel van “Woord van Zwijgen“ is sinds deze maand het boek “De Tand des Tijds“ van Vik Debouvere verkrijgbaar.


“De Tand des Tijds“ van Vik Debouvere

Vik kwam op zijn 7de in aanraking met de hengelsport en sinds midden jaren tachtig vist de 41 jarige Belg gericht op karper. Tien jaar geleden begon Vik te schrijven en te fotograferen en veel van zijn artikelen/verhalen waren te lezen in het VBK Magazine. Toen Alijn Danau een paar jaar geleden met het idee kwam om een boek te gaan schrijven moest Vik daar in eerste instantie weinig van weten. Vorige winter is hij toch begonnen met schrijven en het resultaat, De Tand des Tijds, is nu dus verkrijgbaar.

Eén van de vele wateren die Vik in de loop der jaren bevist heeft

Naast Vik hebben ook een paar gastschrijvers hun bijdrage gedaan aan het boek. Zo neemt Davy Claus een paar hoofdstukken voor zijn rekening waarna er nog een paar interviews volgen met aasgoeroe Ian Moore van CC Moore. In de overige hoofdstukken vertelt Vik uiteraard zelf over zijn avonturen aan de Belgische waterkant. Deze verhalen worden ondersteund door prachtige fotografie. Zeker een aanrader voor de komende wintermaanden!


De Tand des Tijds kost 40 Euro (excl. portokosten) en is te bestellen op de volgende website: www.westerlaan-publisher.com

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.