De tip van...

Door de jaren heen zijn er vele handige tips verschenen op CarpFeeling (bekijk hier de tips). De koek is nog lang niet op, maar het lijkt ons ook erg leuk om ook jullie tips eens in de spotlights te zetten. Vaak zijn het namelijk de kleine truckjes die het vissen een stuk makkelijker kunnen maken. Handigheden die de vissers zichzelf eigen hebben gemaakt door de jaren heen of tips die hen meer vissen opleveren dan anderen.
 


Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan tips voor het fotograferen of behandelen van je vangsten. Of misschien heb jij wel een handige gadget in de tacklebox die niet bij iedereen bekend is en die je graag met ons deelt. Zo zijn er legio voorbeelden te noemen waar je inspiratie vandaan kan komen.
 


Stuur jouw tip in

Heb jij een goede tip? Deel hem dan met onze bezoekers! Stuur je tip in door in het menu op “contact” te klikken. Vul alle velden volledig in en selecteer de optie TIPS uit het keuzemenu.  Probeer je tip zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Uit de ingezonden tips zal ik regelmatig een selectie maken die we op de website van CarpFeeling zullen tonen.
 


Be creative!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.