Diamondbaits in Nederland en België verkrijgbaar

Dat de Italianen mooie producten kunnen maken mag geen verrassing meer zijn. Naast snelle auto's, overheerlijke koffie en kwaliteit kleding kunnen we nu ook boilies aan dit rijtje toevoegen. Ik heb het over het merk Diamondbaits die sinds kort in zowel Nederland al België verkrijgbaar is.
 
Wat maakt Diamondbaits anders dan alle andere boilies? Waarom zou je kiezen voor hun bol? Om te beginnen bestaat de volledige lijn uit natuurlijke producten en zijn dus niet voorzien van conserveringsmiddelen. Dit zorgt er voor dat deze bol zowel instant, als op de langere termijn goed is in te zetten. Zelfs de kleur van het aas is opgebouwd uit natuurlijke producten. Zo is bijvoorbeeld de kleur groen gemaakt van spinaziebladeren.

Een ander erg groot voordeel aan dit aas is dat het volledig pH-neutraal is. Hierdoor zal het volledig opgaan in de omgeving en (schuwe) karpers niet afschrikken. Het voorweken van je aas is dus verleden tijd. Alle flavours en dips zijn PVA-vriendelijk.


Enkele producten van Diamondbaits


Johan Treffers, de verdeler van dit Italiaanse merk timmert momenteel hard aan de weg om dit product overal in Nederland in de schappen te krijgen. Vanzelfsprekend zullen ze ook op CARP ZWOLLE 2014 aanwezig zijn met een 35 m2 grote stand. Hier kun je al hun producten zien, voelen en zelfs proeven. 


Johan Treffers, de verdeler van deze producten


Wil je meer weten over Diamondbaits, surf dan even naar hun website (www.diamondbaitsbenelux.com) of breng hun Facebook pagina een bezoekje (www.facebook.com/DiamondbaitsNederland). 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.