Diem Angling Apparel

Diem is een vrij jong merk die enkel en alleen kleding maakt voor hengelsporters. De oprichters van Diem ergerden er zich aan dat er geen kledingmerk bestond wat alleen kleding voor de hengelsport ontwierp. Het werd dus hoog tijd voor een kledingmerk dat representatief is voor de hengelsport. Daarnaast was het ook belangrijk dat de kleding niet alleen functioneel is, je moet er in het dagelijks leven ook mee voor de dag kunnen komen. Een uitdaging dus die de mensen achter Diem niet uit de weg zijn gegaan.


Diem kleding. Van hengelsporters, voor hengelsporters

Het resultaat mag er naar mijn idee zijn. Op de site van Diem staat het gehele assortiment duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Je vindt er jassen, truien, regenkleding, een zwemshort en nog veel meer. De kleding ziet er bijzonder fraai uit maar wel op een manier dat je nog steeds discreet aan de waterkant kunt zitten. De regenkleding en warmtekleding zijn in twee varianten verkrijgbaar namelijk groen en camouflage groen. De camouflagevariant ziet er erg netjes uit en je zult hiermee dus niet snel als oorlogsveteraan worden aangezien. Functioneel en toch stylie!

Functioneel en toch Stylie!

De t-shirts van Diem zijn een beetje een verhaal apart. Naast een aantal normale shirts hebben ze een drietal “Old Skool“ t-shirts met prints van bijvoorbeeld een Heron beetmelder of een Abu Cardinal molen. Mijn persoonlijke favoriet is het shirt met print van een bivvy met daaronder de tekst “Home Sweet Home“.

"Home Sweet Home“

Naast kleding heeft het merk nog wat spulletjes in het assortiment als een rugtas, Smokers Pouch en stoelhoezen voor de auto. Dat laatste vond ik in het begin een beetje onzin, toch kan het natuurlijk verrekte handig zijn als je na een forse regenbui je auto weer in wil.


Wat mij betreft is Diem goed bezig. Het is een verfrissend merk wat mooie kleding speciaal voor ons hengelsporters maakt. Ik ben daarom ook benieuwd wat Diem in de toekomst nog voor ons gaat verzinnen. Op dit moment zijn er in Nederland een vijftal dealers maar dit zullen er ongetwijfeld meer worden. Check de site van Diem Angling Apparel eens voor het gehele assortiment (en zeker ook voor de Diem Girls).

Link:www.diem-angling.com

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.