Dit smaakt naar meer!

Vorige week woensdag hebben we een aantal uur voor de CarpCam gevist om zo onze nieuwe spulletjes even goed aan de tand te voelen. Ondanks dat het niet helemaal vlekkeloos van start ging liep de rest van de sessie op rolletjes. We wisten in die zes uur tijd vier brasems en een karper te haken. Helaas kreeg de karper het voor elkaar zich van de haak te ontdoen voor we het net er onder konden schuiven. Dit is het grote nadeel aan het uitzenden van een live vissessie. Mijn gevloek konden we er niet meer uitknippen.


Meer dan 200 mensen konden zonder probleem tegelijk de livestream volgen. Het geluid liep synchroon en alle camera's deden waarvoor we ze hebben aangeschaft. Ook hebben we van de kijkers begrepen dat het erg vermakelijk was. Kortom… tijd voor het echte werk!!

Vrijdag avond is het weer zover en zullen we dus weer live uitzenden vanaf de waterkant. We kunnen ons dan puur bezig houden met de visserij in plaats van de techniek. We starten dit keer om 3 uur en zullen zo rond een uur of één 's nachts afdruipen. De reden dat we niet een hele nacht doorhalen is vrij simpel. We willen in het beginstadium de stek zo min mogelijk belasten. We willen natuurlijk niet dat er na deze sessie geen karper meer in de buurt van de CarpCam HQ durft te komen. Dan valt er door de weeks niets meer te zien…


Een mooie beet gevolgd door een volle fluiter. Helaas
wist deze karper zich voor het net te lossen.

Zet het dus alvast in je agenda; vrijdag 27 juli om 15:00 uur. Dan zorgen wij er weer voor dat er weer veel te zien valt. Vergeet dan vooral niet voldoende printscreens te maken en deze te plaatsen op het forum. Dit is misschien wel je laatste kans om met een simpele printscreen er vandoor te gaan met te gekke prijzen (klik hier voor de actie).

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.