Dit was CARP ZWOLLE 2015

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. De deuren van de IJsselhallen werden geopend voor Europa's grootste karperbeurs, CARP ZWOLLE. Karpervissers uit heel Europa verzamelden zich in Zwolle om zich te verlekkeren aan al het moois van onze geliefde hobby.

Aan interesse geen gebrek
Aan interesse geen gebrek
Foto: Dick Ruumpol

Net als vorig jaar, was het ook de 21e editie weer heel goed bezocht. Met een bezoekersaantal van 9000 op de zaterdag en zo'n 7000 op de zondag is er weer een nieuw record gezet. Voor veel mensen was dit net een beetje té druk, maar het geeft aan hoeveel karpervissers er jaarlijks bijkomen en hoe groot deze beurs is geworden. Iets om rekening mee te houden voor het volgend jaar.

Alle bedrijven waren goed vertegenwoordigd
Alle bedrijven waren goed vertegenwoordigd
Foto: Erwin van Hensbergen

Elk bedrijf dat ook maar iets te maken heeft met karpervissen, had een plekje op CARP ZWOLLE. Van voerboten tot karperwebsites, magazines tot groothandels, ze waren allemaal van de partij. Wat ons opviel, was dat er ook dit jaar weer veel leuke, nieuwe producten zijn bijgekomen.

Voor de mensen die er dit jaar niet bij konden zijn of de beurs nog een keer willen herbeleven, hebben we een aantal foto's gemaakt. Wij vonden het in ieder geval weer een fantastische beurs en zijn volgend jaar zeker weer van de partij!

Daiwa heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten
Daiwa heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten
Foto: Erwin van Hensbergen
Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.