Doneer voor een mobiel toilet!

In Nederland zijn er duizenden en duizenden sportvissers die elk jaar weer de waterkanten afstruinen opzoek naar goud. Vissen is een hobby voor iedereen, van jong tot oud, van valide tot iets slechter ter been. En stichting die zich al een aantal jaar zich inzet voor de minder valide medemens is de stichting ViMeBe wat staat voor Vissen Met Beperking. Zij verzorgen compleet verzorgde dagjes uit voor vissers die niet zo mobiel zijn als andere en ViMeBe strijdt daarnaast natuurlijk voor betere voorzieningen en faciliteiten aan de waterkant. Sinds februari dit jaar is voorzitter Eric Romp een nieuwe actie gestart voor misschien wel de belangrijkste faciliteit en dat is die plaats om je behoefte te doen. Het ViMeBe is hard opzoek naar een mobiel toilet en jij kan helpen!

Vissen is voor jong en oud!
Vissen is voor jong en oud!
Foto: ViMeBe

Het organiseren van een dagje vissen voor vissers die niet zelfstandig kunnen vissen, is hard werken en vraagt om aanpassingen. Waar de gemiddelde visser gewoon even de bosjes opzoekt voor een plas, zo komt er wat meer bij kijken als je in een rolstoel zit. Om deze faciliteit te verbeteren is Eric opzoek gegaan naar mogelijkheden. In een klein persbericht op de Facebook pagina van ViMeBe, werd de oproep gedaan om uit te kijken naar een mobiel toilet of oude schaftwagen die ze wellicht konden ombouwen tot toilet. Deze oproep staat nog steeds en als je dus een oude wagen te koop weet te staan of zelf in bezit hebt, contact dan zeker Eric!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een financiële sponsoring te doen. Een oude schaftwagen moet omgebouwd worden en dat gaat geld kosten. Onder de slogan ‘Uw munt of biljet, voor een mobiel toilet’ wordt geld ingezameld om deze aanwinst te bespoedigen. Ook de media en karpervissend Nederland heeft inmiddels de boodschap van ViMeBe opgepakt. Zo heeft de regionale radiozender Midland FM al geholpen en zien we vanuit de branche al donaties van Ambrosia Carp Baits en zelfs het team van Shimano en Dynamite Baits. Bij een bedrag van 1500,00 euro is al heel veel te doen en dat moet toch haalbaar zijn!

Daar kan nog veel meer geld bij!
Daar kan nog veel meer geld bij!
Foto: ViMeBe

Ondanks al deze donaties kan er natuurlijk nog veel meer geld bij. Mocht je wat geld kunnen missen, maak dan je bedrag over op rekeningnummer: NL35RBRB0850562236 t.n.v. Stiching ViMeBe. Heb je een goed idee of vragen omtrent dit initiatief, dan kun je Eric bereiken via de Facebook pagina of contact opnemen met; info@vimebe.nl. Voor meer informatie over ViMeBe surf je naar; www.vimebe.nl

Wij van CarpFeeling wensen Stichting Vissen Met Beperking heel veel succes toe met dit prachtige initiatief. Dat het mobiele toilet er maar snel mag komen!

Namens de CarpFeeling crew,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.