Dovetail Games Carp Fishing

Wat ga jij doen tijdens de koude maanden? Voor veel mensen staat het karpervissen op een laag pitje. Je dood de tijd door te surfen over het web, het knopen van nieuwe rigs en het bekijken van (oude) karper DVD's. Alles voor je hobby, toch? Voor deze mensen heb ik erg goed nieuws. Er is namelijk sinds kort een nieuwe karper-vis-game op de markt, en potdomme, Wat ziet hij er goed uit!!! Hier ben je wel even zoet mee...

Dit karpervis simulatie spel is ontwikkeld door Dovetail Games. Een partij die zich bezig houd met het ontwikkelen van hobby simulatie spellen. Wanneer je de afbeeldingen in dit artikel bekijkt kun je al zien dat ze goed weten waar ze het over hebben. Deze game is één en al karpervissen! Wat een details en wat zien die graphics er heerlijk uit.

Helaas voor ons is het spel nog niet compleet. Er wordt ook duidelijk aangegeven dat het vroegtijdig is vrijgegeven om zo mensen alvast te laten proeven van wat het uiteindelijk moet worden. Zo kun je momenteel alleen gebruik maken van de 'Freedom Fishing modus' en de 'Casting challenges'.

Dit zijn nog eens vangsten!

De freedom fishing modus is wat je ervan zult verwachten, namelijk dat je het meer op je dooie gemak kunt bevissen. Zo kun je om het meer lopen om de karpers te lokaliseren en alvast te voeren. Let wel op dat je dit zo stil mogelijk doet want bij te veel commotie zul je de karpers daadwerkelijk verjagen. Heb je eenmaal de stekken aangevoerd en netjes ingegooid dan kan het wachten beginnen. Heb je beet, dan kan het gevecht beginnen!


Prachtige graphics

De casting challenges zijn een aantal kleine opdrachten die ervoor zorgen dat je steeds accurater (en verder) kunt werpen. Zo moet je jouw lood langs palen en door hoepels gooien en dit op allemaal verschillende afstanden. Aan de hand van je werptechnieken krijg je punten die meetellen aan je totale score. 


De meest realistische karper game ooit!

Aangezien deze game wordt ontwikkeld voor Windows (helaas voor alle Mac en console liefhebbers...) heb ik het moeten doen met een uitgebreide review die ik heb gevonden op Youtube. Ik hoop dat hier nog verandering in komt want ik kan niet wachten dit spel daadwerkelijk te kunnen spel.

Momenteel is er nog niet heel erg veel mogelijk maar dit is op voorhand aangegeven. Hij is vervroegd uitgekomen en er zal nog veel aan veranderen (verbeteren). Zo hoop ik dat er veel verschillende wateren te bevissen zijn en het mogelijk wordt om tegen elkaar te vissen (multiplayer). Hoe dan ook, het spel ziet er fantastisch uit en om een heel goed beeld te krijgen raad ik je aan het onderstaande filmpje te bekijken. De man die het spel speelt is geen visser maar heeft er duidelijk erg veel lol in.


Ben na het lezen van dit artikel en het zien van het filmpje alleen maar nieuwsgieriger geworden, dan raad ik je aan even een kijkje te nemen op de website van Dovetail Game Fishing (klik hier om naar de website te gaan). Hier kun je nog meer informatie vinden en kun je het spel voor €9,99 euro aanschaffen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.