E.C.H.O.

In Nederland en België zijn de KSN en het VBK al niet meer weg te denken in de karpervisserij. Ook in Engeland is er een organisatie actief die zich bezig houdt met het uitdragen van onze belangen. Dit jaar bestaat de “English Carp Heritage Organisation” tien jaar. Een van de belangrijkste speerpunten van ECHO is het tegengaan van het stelen en overplaatsen van (grote) karper.


Op de website van E.C.H.O. vond ik de laatste zeven edities van het eigen magazine Echoes. Deze zijn als PDF bestand te bekijken en eventueel te downloaden. In deze magazines vind je leuke artikelen over de karpervisserij in Engeland. Het spreekt vanzelf dat deze in het Engels zijn geschreven, dus dit is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Bekijk de magazines op de volgende link:
www.echocarp.co.uk

Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.