Een avondje lekker doorzakken

Een lekker achtergrond muziekje, gezellige hoekjes, rijkelijk vloeiend bier en diepgaande gesprekken. Op de een of andere manier gaan de meeste mannen maar wat graag naar de kroeg. Dit bracht de mannen van Carp team Oldenzaal op een idee…Juist! Waarom niet een combinatie van beide? Onder het genot van een goed glas bier, hangend over de bar praten over onze hobby karpervissen. Eindelijk de mogelijkheid eens echt lekker ouderwets met elkaar te 'beppen' over rigs, technieken en fantastische vangsten. Een gouden formule lijkt mij! 6 keer per jaar zal het Karper Café haar deuren openen. Naast de mannen van Carp team Oldenzaal zullen er ook verschillende bedrijven aanwezig zijn. Er valt dus meer dan genoeg informatie te winnen op een kroegavond als deze.


Heb jij zaterdag 29 januari nog niets in je agenda staan en wel zin in een avondje doorzakken, dan zal ik zeker even een kijkje nemen! Het wordt gehouden in Café de Bisschop op de Groote Markt 23 te Oldenzaal vanaf 21:00 uur.

Voor meer info: Karpercafe.nl

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.