Een frisse, nieuwe bite!

Sommige mensen wisten het misschien al, of hebben het gemerkt bij het afspelen van de meest recente filmpjes. CarpFeeling is namelijk bezig met een grote verandering. Een verandering waar jij als vaste bezoeker waarschijnlijk erg blij van wordt. Een frisse, nieuwe bite!

Naast een splinter nieuw logo zal ook de compleet vernieuwde website over een maand voor iedereen te gebruiken zijn. Met zijn moderne uitstraling en verhoogde gebruiksvriendelijkheid wordt het bezoeken van je favoriete website zo nog leuker. Bovendien zullen er vele nieuwe functionaliteiten aan worden toegevoegd.

Ongeveer een jaar geleden hebben we goed gekeken naar hoe de website CarpFeeling.com nu echt wordt gebruikt. Met name het gedrag van onze bezoekers is grondig onder de loep genomen. Wat maakt CarpFeeling leuk voor het publiek en hoe kunnen we dit nog beter doen. 

Zoals altijd ligt bij ons de nadruk op de artikelen. Deze moeten lekker lezen en de foto's moeten eruit knallen. In een overzichtelijk lay-out moeten mensen veel kunnen zien (en doen) zonder te 'verdwalen'. Met deze gedachten zijn we terug naar de tekentafel gegaan.


Een strak design met vele nieuwe functionaliteiten


Een modern design en de heldere indeling zorgen voor een goed overzicht. Een overzicht waar veel valt te zien zonder dat het storend is. Wij zijn apetrots en weten zeker dat ook jij als bezoeker hier veel plezier aan zult beleven. Zo is de nieuwe website zal compleet responsive. Dit wil zeggen dat hij ook op je tablet en smartphone heel gemakkelijk in gebruik is.


Grotere foto's die van je scherm spatten!


De precieze datum van de livegang wordt a.s.p. bekend gemaakt. Het kan zijn dat we dan een dag niet bereikbaar zijn. Het is het wachten meer dan waard!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.