Een huishoudelijke mededeling

Er word momenteel hard gewerkt aan onze nieuwe website. Vanwege de grote hoeveelheid content, nieuwe technieken en het aantal bezoekers zijn we genoodzaakt gebruik te maken van een andere server. Vandaag (12-12-2014) en morgen (13-12-2014) zullen we de verhuizing van CarpFeeling in werking zetten. Het gevolg van zo'n verhuizing is helaas dat je favoriete website misschien even niet te benaderen is.

Van vrijdag 12-12-2014, 17:00 uur tot zaterdag 13-12-2014, 17:00 zullen deze werkzaamheden plaatsvinden en kan het zijn dat je op een lege pagina terecht komt. Wij zullen ons uiterste best doen het zo vlekkeloos mogelijk te regelen zodat je er geen last van hebt.

In de tussentijd zul je jezelf moeten vermaken. Ga lekker vissen of bekijk andere leuke websites op het web.

Onze excuses voor het ongemak.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.