Een nachtje met Joop Butselaar

Wanneer je al even meedraait kan het niet anders dan dat je wel eens van de 'besnorde' karper gigant Joop Brunselaar hebt gehoord. Joop had namelijk enkele jaren het Nederlands karperrecord op zijn naam staan. Een gigantische kiloknaller die hij op Nieuwkoop wist te vangen. 

Jij maakt nu de kans op een 'masterclas' van de grootmeester. Dit houd in dat je 24 uur samen met Joop op een boot de fijne kneepjes van het vak voor je kiezen krijgt. Deze trip is te winnen bij Dutch Bait Company die je ook zal voorzien van 5kg bollen en de bijbehorende Double Dutch.
 
Wat moet je nu precies doen om kans te maken op deze té gekke prijs. Het is eigenlijk vrij simpel. Surf naar de Facebook pagina van Dutch Bait Company (facebook.com/DutchBaitCompany), geef ze een like en deel hem zodat hij op je timeline komt te staan. That's it!

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan is het enige dat je mee hoeft te nemen hengels (rodpod is er), piepers, slaapzak, tackle box, de juiste kleding. Aan boord is alles voor handen om lekker te kunnen koken en er is ook een koelbox aanwezig. 


Mogelijk gemaakt door Dutch Bait Company


Waag het gokje en wie weet kun jij een sessie met mr. Brunselaar in je agenda zetten. Niets mis mee... Wil je meer weten, surf dan naar: http://www.dutchbaitcompany.nl/actie. Good luck!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.