Een test sessie!

Een van de meest gestelde vragen in de chatbox van de CarpCam is toch wel wanneer we nou eindelijk eens gaan vissen. Nou, we hebben goed nieuws voor jullie, want woensdag avond gaan we even een test sessie draaien! Niet alleen om te kijken of onze nieuwe film technieken werken, maar ook omdat ons geduld begint op te raken!


We zullen deze keer dus niet een hele nacht doorhalen. Logisch… ook wij moeten de volgende dag gewoon op ons werk verschijnen. Toch kunnen we het niet laten onze rigs voor de CarpCam neer te leggen. Dan maar voor een paar uur!

Op woensdag 18 juli om klokslag 16:00 zullen wij onze rigs laten zakken voor de camera. Je kunt dan zowel onder- als bovenwater alles haarscherp in de gaten houden. Natuurlijk testen we naast verschillende rigs weer een aantal nieuwe producten. Om te beginnen de nieuwe Goo van Korda. Dit is een stroperige flavour die een heel sterk signaal moet afgeven aan vriend karpers. Erg leuk om eens voor een onderwatercamera te zien dacht ik zo.


Bekijk zowel onder- als bovenwater wat wij allemaal uitspoken

Zorg er dus voor dat je woensdag 18 juli klaar zit. Dan gaan wij ons best doen er weer een mooie sessie van te maken. We beginnen om 16:00 en zullen dit tot een uur of 23:00 volhouden. Misschien zelfs langer, maar dit hangt van de gewilligheid van de karpers af…

Tot dan!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.