Een woord van dank voor Pierre Bronsgeest

Als we kijken naar de Nederlandse bladen, dan zijn er een aantal die al een lange tijd meedraaien in het wereldje. Denk natuurlijk aan De Karperwereld of de bladen van Vipmedia als Karper Magazine en natuurlijk de Beet. Iemand die enorm veel inzet heeft getoond om de Beet, Rovers en Karper Magazine om te toveren tot de topbladen die het nu zijn, is hoofdredacteur Pierre Bronsgeest. Onlangs maakte hij kenbaar dat hij na 23 jaar te hebben gewerkt bij Vipmedia, zijn weg gaat vervolgen buiten de deur en stopt als hoofdredacteur van deze bijna legendarische bladen. Op 1 juni 2015 zal hij het stokje overgeven aan Sjoerd Beljaars en Mark Pijnappels. 

Pierre Bronsgeest stopt na 23 jaar trouwe dienst
Pierre Bronsgeest stopt na 23 jaar trouwe dienst
Foto: VIP Media

Pierre begon zijn carrière bij Vipmedia in 1992 en was de man die van Beet een van de meest toonaangevende maandbladen maakte van de BeNeLux. Onder zijn leiding werd verder zowel Karper Magazine als het roofvis magazine Rovers geboren. Vooral Karper Magazine is voor velen van ons geen onbekende. Er zullen weinig karpervissers zijn die geen exemplaar van dit blad in huis hebben. Pierre was verantwoordelijk voor veel internationale artikelen en viswedstrijden in diverse takken van sport. Tevens is hij medebedenker van de succesvolle hengel de winkle picker en auteur van het boek ‘Zo leer je vissen’. Pierre zijn bijdrage aan de Nederlandse sportvisserij is enorm. Daarom dat wij van CarpFeeling via deze weg je willen bedanken.

Pierre, bedankt voor je ongelooflijke bijdrage aan onze prachtige hobby en veel succes met alles wat nog op je pad mag gaan komen!

Namens de CarpFeeling crew,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.