Er is er één jarig.....

Wat?!? Geen CarpComic op de zaterdag? Nee, dit heeft niets te maken met het gebrek aan flauwe, droge, uitgekauwde humor en inspiratie. Dit is omdat we vandaag iets te vieren hebben! Precies 2,5 jaar geleden zijn we namelijk live gegaan en wie had gedacht dat het zo'n succes zou worden? Precies, ik ook niet!Na meer dan een jaar keihard ploeteren aan het concept CarpFeeling, was het eindelijk zover! CarpFeeling was 'up and running'. Er waren al een 50 tal artikelen geschreven en de reacties van de bezoekers en mensen uit onze omgeving waren erg positief. De eerste maand behaalde we al een bezoekersaantal van meer dan 1500 unieke bezoekers. Niet slecht voor een groentje in de grote boze karperwereld!


De bezoekers reizen de pan uit!!

Nu, precies 30 maanden, 912 artikelen en 5000 leden later kunnen we onszelf de grootste karperwebsite van de BeNeLux noemen! Bijna 4000 unieke bezoekers weten dagelijks de weg naar CarpFeeling.com te vinden. Met een gemiddelde tijd van bijna 9 minuten per bezoeker weten jullie je aardig te vermaken met onze content, de CarpCam en de interessante discussies op het forum.

Het zijn natuurlijk alleen maar cijfers, maar dit geeft wel aan dat jullie het leuk vinden wat wij als CarpFeeling doen. Dit maakt de voldoening voor ons team alleen nog maar groter en geeft frisse moed vooral door te blijven gaan!

Natuurlijk blijven wij niet stilstaan. Naast dat we druk bezig zijn op de volgende locatie voor de CarpCam, zijn we ook hard aan het werk om het nieuwe design live te krijgen. Ik kan jullie alvast verklappen dat het heel erg mooi wordt! Maar hierover later meer!


Toch alvast een tipje van de spreekwoordelijke sluier...


Bedankt iedereen, voor jullie trouwe bezoekjes en de altijd even gemoedelijke sfeer! Ook wou ik bij deze onze sponsors bedanken die met hun bijdrage CarpFeeling mede mogelijk maken. En less but not least, de crew die zich dagelijks uit de naad werkt om de site elke dag van nieuwe content te voorzien, het forum bij te houden en te programmeren aan nieuwe ontwikkelingen. Thanks guys!!


Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.