Er is er één jarig….

Precies een jaar geleden was het dan eindelijk zover. Na veel bloed, zweet en tranen was de site klaar om live te gaan.  Na een jaar van hard werken met een team gepassioneerde karpervissers kunnen we tevreden terug kijken naar hoe het allemaal is gelopen. We zijn namelijk in een jaar tijd, met 35.000 bezoekers per maand gegroeid tot één van de grootste karpersites van Nederland en België.

Dit is precies de reden dat we met nog meer motivatie het volgende jaar in gaan. We gaan nog meer leuke dingen doen en dus zal je nog meer van ons horen.

Natuurlijk is dit het uitgelezen moment om alle mensen die dagelijks hun bijdrage leveren aan CarpFeeling te bedanken voor hun ontzettend goede inzet!

Ook wil ik graag onze sponsors bedanken. Zij maken CarpFeeling mede mogelijk!

Op naar het volgende jaar en we hopen jullie nog vaak terug te zien!!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.