Essential Baits komt naar Nederland!

Vanuit Nederland is er steeds meer vraag naar aas uit Engeland. Dit komt door het feit dat Engelse sportvissers heel veel waarde hechten aan hun aas en hiervoor ook willen betalen. De kwaliteit van dit Engelse aas is dan ook vaak subliem te noemen wat veel Nederlandse vissers niet voorbij is gegaan. Steeds meer Engelse merken proberen zich te vestigen op het vaste land. Decennia geleden waren dat vooral de grotere merken als Nash, Solar, Richworth en Nutrabaits. De laatste jaren zien we ook dat de wat kleinere merken voet aan onze wal willen zetten. Zo hebben bijvoorbeeld de laatste jaren ook Ace baits, Mistral baits , Pukkabaits en Stickybaits hun weg gevonden naar de Nederlandse sportvisser. Aan dit rijtje kunnen we nu een nieuw merk toevoegen. Essential baits is ook naar Nederland gekomen!


Er is steeds meer vraag naar Kwalitatief Engels aas

Essential baits zocht al verdeling voor de Nederlandse markt. Dit in 1984 opgerichte bedrijf van Mike Willmot, timmerde in Engeland vors aan de weg. Na verdeelpunten in het Oostblok, Duitsland en Oostenrijk, was het voor de hand liggend dat ook de Nederlandse bodem zou worden bereikt. De online website Tackle Direct heeft de handen ineen geslagen en zo kunnen we nu ook als Nederlandse vissers proeven, ruiken en vangen met dit kwaliteitsmerk. Tackle Direct heeft ervoor gekozen om te starten met een van Essentials beste producten, de Shellfish B5 range.

Ready’s van Essential in 16mm en 20mm

De Shellfish B5 range zijn stuk voor stuk producten van hoge kwaliteit. in de range vallen ready mades, dumbells, pop-ups, glugs en een Handy pack (pakket voor fabricage van boilies) de samenstelling van de boilies bevatten hoogwaardige ingrediënten als low temperature en oplosbare visproteïnes, Robin Red en Melk proteïnes. De attractieve waarden worden verkregen door toevoegingen als  Shellfish Plum, Fruit Factor 6 (FF6), betaine, GLM en Red Salmon Oil.

Dumbells van Essential met toevoeging van een minimum percentage kurk


Enterprise Tackle Food Source range

Naast de producten uit de B5 range heeft het Engelse Enterprise Tackle ook een nieuwe product range met een product wat de B5 range versterkt. Hadden we het eerder nog over de nieuwe Enterprise Tackle Classic Flavour range, pop-up mais in legendarische flavours van onder andere Nutrabaits, Solar en Richworth, nu heeft Enterprise hun gamma uitgebreid met nieuwe pop-up mais in flavours van onder andere Solar, Richworth, Innovate baits en niet te min, Essential baits. Vooral dit laatste product, pop-up mais in Essential B5 Shellfish flavour, is een prima toevoeging op de B5 range. Stel je voor, een 16mm B5 boilie met daarboven snowman style een Enterprise pop-up maisje in de B5 flavour! Dit op een bedje van gecrushede B5 boilies en pellets zal mijn inziens zeker vis opleveren!


Of op den duur meer Essential producten naar ons kikkerlandje komen is nog de vraag. Het gamma van Essential is enorm groot met veel en goede producten. De tijd zal het leren!  Mocht je meer informatie willen over Essential, de Enterprise Food Source Range of Tackle Direct, kijk dan eens op de volgende websites,

• www.essentialproducts.co.uk
• www.enterprisetackle.co.uk
www.tackledirect.nl

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.